Divize A

Moderator: Czech Moderators

tom17
Team President

Re: Divize A

Post by tom17 »

agamator wrote:
tom17 wrote:
bono25 wrote:když koukám na výprodej u agamy a u účka, tak je mi líto letošního sestupu :? následující sezona vypadá trošku hratelnějš než letošní.
každopádně ale platí, že většinu mých sezon v A to obvykle 2 týmy vypustily předem.
Zatím to na mě nepůsobí, že by měla být příští sezóna nějak výrazněji lehčí než tato.
Rozprodávají zatím jen FK CHMEL a The Williams Soccer Boys (tedy 2 týmy, tak jako před začátkem této sezóny), navíc z Béček k nám nepostoupily nějaké vysloveně odpisové kusy... :)
Já si nemůžu pomoct, ale jsem jedinej kdo nevidí rozprodej u Williamse??? :shock:
V tuto chvlíli ještě nerozprodává, jenom slepě důvěřuju jeho celkem jednoznačnému tiskovému prohlášení :)

All players will be put on the transferlist this week.
IBP will be set when I receive a good offer.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

agamator wrote:Já si nemůžu pomoct, ale jsem jedinej kdo nevidí rozprodej u Williamse??? :shock:
Taky nic nevidim, jenom prodá tčicátníky a bude mít menší náladu na začátku sezony. :wink:
Sokol Cejc
Member of the Soccer Project Association

Post by Sokol Cejc »

tom17 wrote:navíc z Béček k nám nepostoupily nějaké vysloveně odpisové kusy... :)
až na Schucadlo, jak se tam ti dostali, nechápu :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
tom17
Team President

Post by tom17 »

Sokol Cejc wrote:
tom17 wrote:navíc z Béček k nám nepostoupily nějaké vysloveně odpisové kusy... :)
až na Schucadlo, jak se tam ti dostali, nechápu :mrgreen:
Souhlas, xixor by to měl rovnou rozprodat a raději se tady neztrapňovat :mrgreen:
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
mouven

Post by mouven »

Co Oslicek? Psal, ze to chtel rozprodat uz posledni tyden.. a pak kvuli Pupajdimu pockal..
FK Bolka FOREVER
dawron
Team President

Post by dawron »

Všichni to rozprodejte hned a masově, ať mohu pomýšlet na pricemoney za konečné umístění. :)

Ikdyž se obávám, že někteří z dotyčných by stihli během té sezóny tým kompletně rozprodat, nakoupit nový a ještě mě s ním vyklepnout... takže by z toho byl beztak boj o záchranu. :-)

Za celou svou kariéru (3 roky a cca 14 dní) jsem koupil pouze 57 hráčů a prodal 72 hráčů. Má celková bilance přestupů je:
Outgoing transfers: € 172.954.332,00
Incoming transfers: € 220.598.988,00

Baví mě shánět si hráče na nějaký post, ale mrcasit se s hráči na kšeft, to je mi proti srsti. Velmi lituji každého mého odchovance, který se u nás v týmu neuchytí a musí pryč. V současné době, bohužel, jediným vlastním odchovancem, který u nás působí, je náhradní brankář Švach (potěr nepočítaje). :-( Zkrátka a dobře neumíme vyprodukovat hráče pro nejvyšší soutěže.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
xixor

Post by xixor »

Když to tak vezmu, já taky nepatřím ke klasickým obchodníkům. Vyloženě na kšeft jsem nekoupil nikoho, kupoval jsem buď juniorku a tu vytrénoval a co se mi hodilo to jsem si nechal, zbytek jsem prodal. Později jsem kupoval "levně" lepší vytrénované a mladé hráče, než jsem měl v týmu a když jim bylo 25 tak jsem je prodával za více peněz, než jsem je koupil. A tak jsem to točil až do té doby, než jsem v tomto topicu.... Pravda, teď už kupuju jen důchodce :lol:

Za 3 a půl roku je to celkem 432 zobchodovaných hráčů s touto bilancí:

Odchody (přestupy): € 773.628.552,00
Příchody (přestupy): € 835.183.166,00

... Takže bych měl být v mínusu :mrgreen:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
tomkycz

Post by tomkycz »

tak naše přestupová bilance je na těchto číslech ( bez záruky, řvoucí dítě u hlavy 8) )

sezóna 20-32 ( 2 roky a 2 měsíce )

odchody: 567.772.760
příchody: 590.921.452

počet zobchodovaných hráčů: 439

pzn. taky nejsme v mínusu, že by kvalitní centrum mládeže a prodané permice :wink:

taky považuji za svůj velký úspěch, že se mi podařilo postoupit do áčka zároveň se svým guru xixorem, bez ohledu na rozdíl v kvalitě obou kádrů...
oslicek

Post by oslicek »

mouven wrote:Co Oslicek? Psal, ze to chtel rozprodat uz posledni tyden.. a pak kvuli Pupajdimu pockal..
nebudu rozprodavat - asi sem byl spatne pochopen. chtel sem jen protocit nadstandardni mnozstvi hracu, ale abych se dostal nekam k 80 % na zacatku sezony. bohuzel na trhu nikdo vhodny neni a kdyz uz je, tak na nej nemam :-(.
agamator
Team Manager

Post by agamator »

U nás čísla celkem skromná...musim na tom zapracovat no :)

20 sezon (13-32)
Odchody € 374.683.425
Příchody € 404.085.939
Agamator, FK CHMEL, C.6
bono25
Team President

Post by bono25 »

Odchody (přestupy): € 693.515.357,00
Příchody (přestupy): € 670.822.956,00

ale že bych někde viděl těch 23 mega :?
JuliusCaesar
Coach

Post by JuliusCaesar »

Tak sa aj ja pridam:

18.5 sezony (aspon myslim :D)
Outgoing transfers: € 1.097.230.100,00
Incoming transfers: € 897.981.099,00
celkovo 441 transferov
mouven

Post by mouven »

No je na case se taky vyzvejknout.. Jak uz jste si vsimli, tak jsem zacal trochu obchodovat.. kdo cetl topik Ehm Cupu, tak vi jake mam plany a na nich se nic nemeni. Proste pro me byla klicova prvni sezona v Acku, kdyz se vydarila, tak jsem si rikal jeste jednou se zachranim, aby ostatni videli, ze to nebyla nahoda.. a zase se povedlo. Bohuzel na lepsi umisteni v soucasne dobe nez na 6 misto nemam.. A treti sezonu bojovat o zachranu se mi uz nechce. Navic hracum uz je vetsinou 29+ a je tezke to vsechno skloubit s upadky fyzicky. Jelikoz ten tym jeste na jednu kvalitni sezonu ma, tak jsem si rekl, ze si to jeste uziju.. No a pripada mi, ze v poharu mam o dost vetsi sanci neco dokazat nez v lize a oboje bych nezvladal, tak pojmu ligu volne.. s tim, ze mam nejake cile, ktere bych chtel zmaknout. Co to znamena pro vas? Dalsi sestupove misto bude obsazeno a budu plnit nevdecnou pozici, ze proti nekomu pujdu do plnejch a nekomu to vypustim:-) proste tak abych poprve sestoupil:-D A uz ted doufam, ze s Tomkycem nebudu hrat prvni tyden a kdyz tak u nej, abych ho mohl za blbe kecy ztrestat:-D
FK Bolka FOREVER
tomkycz

Post by tomkycz »

mouven wrote: A uz ted doufam, ze s Tomkycem nebudu hrat prvni tyden a kdyz tak u nej, abych ho mohl za blbe kecy ztrestat:-D
a kuwa, jestli já raději neměl držet hubu :D
xixor

Post by xixor »

tak už vím, kde je zakopaný pes :D :wink:
xixor wrote: Za 3 a půl roku je to celkem 432 zobchodovaných hráčů s touto bilancí:

Odchody (přestupy): € 773.628.552,00
Příchody (přestupy): € 835.183.166,00
JuliusCaesar wrote:Tak sa aj ja pridam:

18.5 sezony (aspon myslim :D)
Outgoing transfers: € 1.097.230.100,00
Incoming transfers: € 897.981.099,00
celkovo 441 transferov

Počet transferů skoro stejný, ale ty čísla... ty jsou jinde. :lol:
PS: A těch 3 a půl roku je 20. sezón.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”