xixor wrote:
Počet transferů skoro stejný, ale ty čísla... ty jsou jinde.![]()
PS: A těch 3 a půl roku je 20. sezón.
Pane jo, teď koukám, že hraju už od půlky 12.sezony - takže krásných 20 sezon, z toho polovina v A-divizi

Moderator: Czech Moderators
xixor wrote:
Počet transferů skoro stejný, ale ty čísla... ty jsou jinde.![]()
PS: A těch 3 a půl roku je 20. sezón.
Každej máme v tom účetnictví bordel..oslicek wrote:hmmm, ja tomu nejak nerozumim![]()
243 hráčů a 20 sezón:
Odchody (přestupy): € 280.797.612,00
Příchody (přestupy): € 411.230.123,00
všem je z toho asi jasné kolik mám na účtě, ale přijít na mě finančák, tak nevím, kde bych těch 131 miliónů doložil...
Bohužel jsem nucen teď na poslední chvíli prodat jednoho dorostence a to ještě chci koupit jednu radikální posilu. Marnost nad marnost.FC NBG wrote:Bude někdo začínat sezonu s 90% ???![]()
U mě to vypadá na 85%, Asi nebudu sám co?)
já bych začínal, ale ted jsem udělal pár obchodů takže mám už jenom 85FC NBG wrote:Bude někdo začínat sezonu s 90% ???![]()
Teďka kupuju Poláka (CB), takže taky nezačnu na 90 %FC NBG wrote:Bude někdo začínat sezonu s 90% ???![]()
Azor wrote:Teďka kupuju Poláka (CB), takže taky nezačnu na 90 %FC NBG wrote:Bude někdo začínat sezonu s 90% ???![]()
to asi nebyl dotaz směřovaný na všechny manažery z fóra. Být v divizi F-C a nemít náladu na začátku sezóny pod 90% by bylo přinejmenším škoda s ohledem na rozvoj týmu...puzzle wrote: já bych začínal, ale ted jsem udělal pár obchodů takže mám už jenom 85
Přidám se, takže tip: 1. FC Widlaks 2. FCB Shucadlo 3. FC Strakapúd 4. u utd 5. Totemo Bakaoslicek wrote:takže můj tip: 1. FC Widlaks 2. FC Strakapúd 3. FCB Shucadlo 4. u utd 5. Viastore
1-FCB Shucadlo 2- FC Widlaks 3-FC Strakapúd 4-SKS Litoměřice 5-u utdFC NBG wrote:Přidám se, takže tip: 1. FC Widlaks 2. FCB Shucadlo 3. FC Strakapúd 4. u utd 5. Totemo Bakaoslicek wrote:takže můj tip: 1. FC Widlaks 2. FC Strakapúd 3. FCB Shucadlo 4. u utd 5. Viastore
Myslim, ale že to bude všechno podobný...