Divize A

Moderator: Czech Moderators

tom17
Team President

Re: Divize A

Post by tom17 »

tom17 wrote:
agamator wrote:
Já si nemůžu pomoct, ale jsem jedinej kdo nevidí rozprodej u Williamse??? :shock:
V tuto chvlíli ještě nerozprodává, jenom slepě důvěřuju jeho celkem jednoznačnému tiskovému prohlášení :)

All players will be put on the transferlist this week.
IBP will be set when I receive a good offer.
Tak už se do toho pustil.
Vyčkal ještě na dnešní finále turnaje se mnou, postěžoval si mi na random a hodil je na trh...
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
xixor
Member of the Soccer Project Association

Post by xixor »

H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Jak píše Mouven, pevně věřím, že se historie 24.sezóny bude opakovat.

1. FCB Shucadlo
2. Widlacks (Frr)
3. u utd (SAT)
4. Viastore (Bart)
5. SKS Litoměřice (Pavel)

Takže Go, Šukadlo, Go :wink:
Historie se opakuje :?: :D

Já vím,že Julius je skoro k neporažení, ale to byl Frrfrr taky. A ty jsi to taky dokázal. No kurde, mám co dělat. :wink: Jsem zvědav na Juliusův tip.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Big El

Post by Big El »

xixor wrote: Jsem zvědav na Juliusův tip.
To zní provokativně-vyzývavě :lol: Je dobré vidět, že vyzyvateli zdravé sebevědomí nechybí 8)
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
mouven

Post by mouven »

Je konec sezony, tak je cas na statistiky:-) Za prve je zajimavy, ze jako minuly rok se mi podarilo bodovat proti 14 souperum a jediny Tom me dvakrat vycachtal, mimochodem loni to byl Bono:-) A ja kdyz nepocitam posledni dva tymy, tak jsem dvakrat sejmul Ucko na coz jsem pysnej:-) a 4 body uhral s Williamsem a Bunikama..
A trochu rada novackum k zachrane, co je alfa a omega:-) Tuhle sezonu jsem doma podal pouze dvakrat horsi vykon nez souper.. Sice z toho je jedna prohra a 3 remizy, ale i tak je to uspech..
Noo a uz se tesim zitra na los.. doufam, ze bude nejakej rozumnej a budu pokracovat v uspesne bilanci s cizakama a trochu vam s tim pomuzu.. Dulezity budou ted dva tydny, protoze to moc bodu neziskam, pak by to mohlo byt uz lepsi..
Hodne stesti vsem!!!
Jinak jsem si udelal taky bilanci prichodu a odchodu, ale nejak se mi to nepozdava, tak to jdu jeste prepocitat:-) Pak to sem prsknu..
FK Bolka FOREVER
kopeckar

Post by kopeckar »

mouven wrote:Je konec sezony, tak je cas na statistiky:-) Za prve je zajimavy, ze jako minuly rok se mi podarilo bodovat proti 14 souperum a jediny Tom me dvakrat vycachtal, mimochodem loni to byl Bono:-)
Ajajaj Tome, buď opatrnej, vidíš jak dopadají ti co si dovolí pana mouvena porazit 2x v jedné sezóně. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
xixor

Post by xixor »

I my netrpěivě očekáváme los. Njsem kua zvědav jako prvnička :mrgreen: :wink:
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
tomkycz

Post by tomkycz »

xixor wrote:I my netrpěivě očekáváme los. Njsem kua zvědav jako prvnička :mrgreen: :wink:
taky jsem jak na trní. O tomto okamžiku se mi ani nesnilo, takže jsem nervózní jak pes 8)
JuliusCaesar
Coach

Post by JuliusCaesar »

Tak teda aj moj tip:

1. FCB Shucadlo
2. ja
3. u utd
4. Strakapud
5. Viastore

Ale ja v tipovani velmi dobry nie som :P
mouven

Post by mouven »

Xixor:
Odchody (přestupy): € 773.628.552,00
Příchody (přestupy): € 835.183.166,00

Julius:
Outgoing transfers: € 1.097.230.100,00
Incoming transfers: € 897.981.099,00

Ja:
odchody: € 203.217.101
prichody: € 234.897.567

Tak uz vim, proc na vic jak 6 misto nemam:-D Ale i tak je to dukaz, ze i s malym kasparkem se da hrat veeelky divadlo:-D
Jinak taky jsem cekal na tip Julia.. a musim rict, ze nezklamal..:-)
FK Bolka FOREVER
xixor

Post by xixor »

JuliusCaesar wrote:Tak teda aj moj tip:

1. FCB Shucadlo
2. ja
3. u utd
4. Strakapud
5. Viastore

Ale ja v tipovani velmi dobry nie som :P

Teda klobouk dolů. Měl jsem připraveny dvě odpovědi, dám na povrch tu první.
Já vím,ty víš, všichni ví, že česká komunita je nejsilnější na SP. Pokud počítám že v A divizi je 10 českcýh týmůl a všichni by mi to pustili (zbylých 9. týmů), tak je to 54 bodů.
Proti Peňarolu, Fresh, Bizone TM, Utd se dají doma zahrát 3. body. (celkem 12 bodů) S body z venku nepočítám. Proti The Williams Soccer Boys je to celkem 6. bodů.

... tedy kolik to je bodů v ideláním případě? Jistých 72 bodů znamená minimálně 2. místo (v nejhoršímn případě). A proč to píšu :?: Protože mi to neslíbíl nikdo.

Já myslím, že Resiho největší problém byl ten, že si manažeři proti němu aspoň trochu věřili a proti Widlacks si nevěřil skoro nikdo :twisted: . Pokud to bude tuto sezónu jinak, tak je situace otevřená. Tato sezóna bude rozhodně zajímavá.
A před Juliusem se klaním až na zem. Kdyby to šlo hlouběji, tak i tam....

Frrfrr se někdy prezentoval jako nafoukaný pán. Juliuse s ním občas srovnávají, ale jablka s hruškama srovnávat nelze. KLOBOUČEK PANE :!:
Hák

Post by Hák »

xixor wrote: Frrfrr se někdy prezentoval jako nafoukaný pán. Juliuse s ním občas srovnávají, ale jablka s hruškama srovnávat nelze. KLOBOUČEK PANE :!:
Pokud někdo prezentuje Julia jako nafoukaného pána, tak z něj možná mluví závist nebo něco jiného, ale vůbec neví o čem mluví. Měl jsem tu čest Julia poznat osobně a on je všechno možné, jen rozhodně ne nafoukaný pán. Je přesně pravý opak. A já fandím v lize jemu stejně jako Xixorovi, Michalovi, Oslíčkovi, Tomkymu nebo komukoliv jinému z čechů. Já to tak nějak neberu jako souboj národností. Fandím fajn lidem a jedním z nich je i Julius. Hoši bojujte a ať příští sezónu vyhraje ten nejlepší, hlavně se postarejte ať to je někdo z československé družiny.....
SK Kobeřice - E.36
dawron
Team President

Post by dawron »

mouven wrote:Jinak jsem si udelal taky bilanci prichodu a odchodu, ale nejak se mi to nepozdava, tak to jdu jeste prepocitat:-) Pak to sem prsknu..
Děláš si z nás srandu, že jo? Nebo nám vážně chceš namluvit, že jsi se s tím počítal? :-)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
dawron
Team President

Post by dawron »

xixor wrote:... tedy kolik to je bodů v ideláním případě? Jistých 72 bodů znamená minimálně 2. místo (v nejhoršímn případě). A proč to píšu :?: Protože mi to neslíbíl nikdo.
Máš u mě těch šest bodů, slibuji. :-) Když jsem mohl v uplynulé sezóně nechat 6 bodů patqovi (byť pouze tři úmyslně), tak proč nenechat něco Tobě v té nadcházející, že áno. :)

Jinak klasika: V posledním zápase sezóny se mi zranil nositel kapitánské pásky družstva muži A - stoper Brabec. A to tak, že na pět dní s fyzičkou na 0%. Takže první týden bude kompletně mimo, přitom si jenom zlomil nos, kokot.

A teď bych měl jeden lama-dotaz: Co probíhá v ranní simulaci dříve zápasy nebo prodej hráčů (a tím způsobený pokles teamspiritu)?
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
mouven

Post by mouven »

Hehe jsem se spatne vyjadril, cisla jsem jen opsal, ale udelal jsem si hodinku cas a fakt jsem si vsechny obchody projel, hezky poklikal na hrace a zavzpominal.. hodne jich je uz mrtvejch:-) Mam statistiku vsech hracu, tak jsem ji musel aktualizovat a nesedely mi soucty v porovnani s prehledem prestupu, tak jsem hledal kde je chyba a to jsem myslel:-) Zaroven se teda jeste muzu pochlubit, ze muj nejdrazsi kup 8M a prodej 8,5M a zajimavy je, ze ten hrac je ted u Oslicka:-D A byl to muj zivotni kup, pac jsem ho ziskal za 600K jako juniora..
A zaroven jsem si udelal printy tabulky, trofeji, vzkazu, prohlaseni a hracu.. holt dneska velky sentimentalni den..:-D
Njn asi mi magori, takhle to vypada, kdyz ma clovek prace nad hlavu a radsi se sere s blbostma o sp:-D Ale nemuzu si pomoc proste po nekolika sezonach se cejtim uvolnenej a s motivaci na sp.. zvlastni pocit v tyhle situaci..
FK Bolka FOREVER
kopeckar

Post by kopeckar »

dawron wrote:A teď bych měl jeden lama-dotaz: Co probíhá v ranní simulaci dříve zápasy nebo prodej hráčů (a tím způsobený pokles teamspiritu)?
Zápas má prioritu přede vším ostatním. Vidím, že jste pane mezi tu smetánku zapadl velmi rychle. :mrgreen:

Podobné dotazy směřujte příště sem : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=141058 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”