vineri voi juca cu el ... iti rezerv un loc loja ?calin_g wrote:pai da-mi si mie niste dvd-uri cu meciuri de-ale luicipriansimi wrote:urmatorul tur ai cu unu din liga la mine

Moderator: Romanian Moderators
vineri voi juca cu el ... iti rezerv un loc loja ?calin_g wrote:pai da-mi si mie niste dvd-uri cu meciuri de-ale luicipriansimi wrote:urmatorul tur ai cu unu din liga la mine
o semifinala in care se intalnesc 2 echipe romanestiDangerous Mind - C.8 ??-?? u utd - A
Pankrácké krysy - B.1 ??-?? FC Strakapůd - A
Succes pt maine !ic33 wrote:da cam asa e
Insa sper sa isi revina jocul ca nu pot intra...nust daca mi-am setat echipa. As prefera sa pierd pe mana mea decat din cauza unei erori.
Parca si-a revenit
Felicitari si tine-o tot asa. Poate intr-o zi vei castiga si A-ul.ic33 wrote:A avut un sezon foarte bun, amramas in A si am luat si cupa SP..... doar o cupa imi mai lipseste din palmares, insa e cam greu de realizat acel obiectiv.
Multumesc pentru sustinere si mesajele de felicitare!!!
Daca nu iese campion sezonul asta cred ca nu mai are sanse in umatorul...are echipa cam la 28-29 ani.bizone wrote:Felicitari ic33 pentru CupaChiar am uitat de aceasta competitie, urmarisem sa vad ce faci doar pana-n sferturi si apoi am uitat. Bravo!!! Ai invins si un ceh in finala
In alta ordine de idei, pe forum la cehi miroase a blat pentru sezonul viitor, cred ca vor sa-si promoveze un campion, pe asta nou promovatu'.