Divize A

Moderator: Czech Moderators

Big El
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by Big El »

tom17 wrote:
puzzle wrote:Taky si zkuším tipnout:
1. Viastore
2. FCB Shucadlo
3. FC Widlaks
4. u utd
:shock:

Děkuju za důvěru :oops:

Předpokládám, že to tipuješ takto, protože Ti saké vážně nechutná a chceš se vyhnout tak možné výhře :D
Já myslím, že puzzlík doufá, že ostatní budou tak ohleduplní a vyslyší výzvu v Tvém tiskovém prohlášení :lol:

Jinak si prohlížím hodně podrobně týmy v A divizi a smekám před neagresivitou tvých boys. Skutečně obdivuhodné!
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
tom17
Team President

Post by tom17 »

Big El wrote:
Jinak si prohlížím hodně podrobně týmy v A divizi a smekám před neagresivitou tvých boys. Skutečně obdivuhodné!
Dík, a to jsem ještě v posledních 2 sezónách přivedl (na mě :) ) agresivní kusy (19,16,13,12,12). Měl jsem období, kdy jsem měl všechny hráče pod 10.

Ono je to ale k ničemu, když Ti pak odpíská zápas rozhodčí s 20% a podobně naložení týpci. Zase na druhou stranu, pokud je delegace dobrá a štístko přeje, tak se s tím dají vykouzlit moc pěkné věci :D
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Big El

Post by Big El »

tom17 wrote:
Big El wrote:
Dík, a to jsem ještě v posledních 2 sezónách přivedl (na mě :) ) agresivní kusy (19,16,13,12,12). Měl jsem období, kdy jsem měl všechny hráče pod 10.

Ono je to ale k ničemu, když Ti pak odpíská zápas rozhodčí s 20% a podobně naložení týpci. Zase na druhou stranu, pokud je delegace dobrá a štístko přeje, tak se s tím dají vykouzlit moc pěkné věci :D
jj, mám taky poměrně neagresivní tým, aspoň na Déčko. I když ani v Áčku bych se za něj nemusel stydět (jen ty výkony tam chybí :mrgreen: ), takže vím, přesně, že to je někdy na nic a na houby. Ale vypadá to pěkně :lol:
Elnino Prague

tom17
Team President

Post by tom17 »

Big El wrote:
tom17 wrote:
puzzle wrote:Taky si zkuším tipnout:
1. Viastore
2. FCB Shucadlo
3. FC Widlaks
4. u utd
:shock:

Děkuju za důvěru :oops:

Předpokládám, že to tipuješ takto, protože Ti saké vážně nechutná a chceš se vyhnout tak možné výhře :D
Já myslím, že puzzlík doufá, že ostatní budou tak ohleduplní a vyslyší výzvu v Tvém tiskovém prohlášení :lol:
A tak to jo :lol:

Prosím kolegy z divize, aby se s mým posledním tiskovým prohlášením urychleně seznámili, pokud tak dosud neučinili, a především si vzali k srdci poslední větu :)
VIASTORE
Big El

Post by Big El »

Tak jsem tu tedy se svým tipem. Bohužel se obávám toho, že Tomův apel vyslyšen nebude a pořadí tipuji následující:

1.FC Widlaks
2.FCB Shucadlo
3.SKS Litoměřice
4.u utd
5.FC Strakapůd

Vím, že je neodpustitelným hříchem, když jako Sparťan tipuju na třetí místo Slávistu :oops: :roll: :oops: a vím, že se za to budu smažit v ohních pekelných, ale jsem se svým osudem smířený a věřím, že s lahví saké se mi bude snášet lépe 8)
Elnino Prague

Hadis

Post by Hadis »

tom17 wrote: Prosím kolegy z divize, aby se s mým posledním tiskovým prohlášením urychleně seznámili, pokud tak dosud neučinili, a především si vzali k srdci poslední větu :)
Ano, to je krásné prohlášení :lol: :lol:
Soupeři si jistě zamáčknou slzu a máš to jistý :lol:
AC Had Bozak

tom17
Team President

Post by tom17 »

Hadis wrote:
tom17 wrote: Prosím kolegy z divize, aby se s mým posledním tiskovým prohlášením urychleně seznámili, pokud tak dosud neučinili, a především si vzali k srdci poslední větu :)
Ano, to je krásné prohlášení :lol: :lol:
Soupeři si jistě zamáčknou slzu a máš to jistý :lol:
Uvidíme, jak se ostatní zachovají :lol:

Minulou sezónu byl Bono jako „nejzasloužilejší“ manažer odeslán o soutěž níž...
VIASTORE
xixor

Post by xixor »

Co se týče losu, jsem míně řečeno rozladěn. Na úterky a pátky jsem nalosoval nejtěžší protivníky - Strakapůd (2.kolo), U utd (4. kolo) a Widlacks (6.kolo). Zkrátka ostrý start jako břitva.

Resi - ten závěr tiskovky je skvělý.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
oslicek

Post by oslicek »

Důkladně jsem se s tvojí tiskovkou seznámil a nebudu ti s ohledem na kvalitu svého kádru činit v tvém snažení sebemenší problémy! Tvoje výhra v téhle sezóně by byla asi velké překvapení, ale asi bych nenašel manažera, který vy ti ten titul po třech druhých místech nepřál.

Jinak mám v prvním týdnu los snů - domácí zápasy hraju s vítězem a vícemistrem minulé sezóny a venku mám nejčernějšího koně ze všech černých přiševších koňů za posledních několik sezón - tomkycze a rozprodávajícího wiliamse. Cílem pro tento týden jsou čtyři body a pro sezónu udržet pořadí ze sobotního losu:-).

Zítra by měla cinknout první třístovka - měli bysme se o ní s juliem podělit rovným dílem, pokud si teda rozhodčí s přísností 50 % nechá karty doma a nikdo se nezraní, což zejména to první bude pro moje oslicky nadlidský výkon.
tom17
Team President

Post by tom17 »

oslicek wrote:Tvoje výhra v téhle sezóně by byla asi velké překvapení, ale asi bych nenašel manažera, který vy ti ten titul po třech druhých místech nepřál.
Děkuju, to je milé, ale nepředpokládám, že se Julius, xixor, Ty, Michal a další rozhodnou teď ze dne na den skoncovat s SP, aby ta představa mě s titulem byla reálnější :)
Snad se o něj pokusím zase za takových 10 či 12 sezón...
VIASTORE
dawron
Team President

Post by dawron »

Prešo... teda Střešovice!!! Bod je doma, aspoň že tak.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
tomkycz

Post by tomkycz »

hehe tak pro nás se to vyvíjí dobře a na dlouhou dobu naposled jsme v tabulce před shucadlem, viastore a widlákama :wink: W.S.B nekladli žádný odpor, béčko nemělo problém... jinak zápas baka vs widlaks, součet výkonů 302 ujde :D

zítra jedem k tomovi, vůbec nám nevaděj ty jeho dnešní turnaje o velké prachy :lol:
dawron
Team President

Post by dawron »

Po úvodní domácí remíze došlo na avizované přestupy - výměnu dvou hráčů na post libera. Odešel odchovanec Juan Kelly Ayala (kamsi do pralesa) a místo něj přišel momentálně nejlepší SW na SP Kenny Bwalga z belgického Westelu. To se nám to bude betonovat! :-)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
xixor

Post by xixor »

dawron wrote:Po úvodní domácí remíze došlo na avizované přestupy - výměnu dvou hráčů na post libera. Odešel odchovanec Juan Kelly Ayala (kamsi do pralesa) a místo něj přišel momentálně nejlepší SW na SP Kenny Bwalga z belgického Westelu. To se nám to bude betonovat! :-)
Taky jsemho měl v merku, ale nemohl jsem si ho dovolit kvůli TS.
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
xixor

Post by xixor »

FCB Shucadlo - Bizone TM 4:3 (151:136)

My jsme svůj úvodní zápas zvládli a doma jsou první tři body. Soupeř moc odporu nekladl, ale překvapením je, že jeho řezníci odešli bez redky :roll: . Silnější sestava byla ušetřena proti Michalovi, to bude zítra silné kafe. Jsem moc zvědav.
Last edited by xixor on Mon Jan 11, 2010 5:39 pm, edited 1 time in total.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”