zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

tom17
Team President

Re: zajimavosti

Post by tom17 »

Big El wrote:
puzzle wrote:Vypadá to že zájem o mé hráče roste, psal mi jeden manager jetli bych mu neprodal jedno s mích RM. Já ale nemám ponětí za kolik bych je měl střelit abych na to nic netratil, spíš něco ještě vydělal. Tak za Juna moju jedničku tam pod 6,5-7M nejdu http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1, ale mám trošku dilema tady s tímto,: přeci jenom neni nejmladší, takže když ho prodám tak se nic nestane koupím mladšího :) http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1, Momentálně bych docela potřebovat koupit jedno CB tak kolem výkonu 67-70, mám na účtu asi 300K takže bych to z toho transferu bych chtěl zafinancovat.
Já se většinou řídím podle tabulky přestupů za poslední měsíc. V menu:

Tým - Přestupy - Přehled
A když uděláš, co Ti radí Big El, tak zjistíš, že takovou cenu zdaleka nemá (předpokládám, že ho máš vytrénovaného naplno). Ale vše je otázka nabídky a poptávky a pokud se Ti ho podaří za těch 7 milionů prodat, tak klobouk dolů :wink:
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
puzzle
Member of the Soccer Project Association

Post by puzzle »

tom17 wrote:A když uděláš, co Ti radí Big El, tak zjistíš, že takovou cenu zdaleka nemá (předpokládám, že ho máš vytrénovaného naplno). Ale vše je otázka nabídky a poptávky a pokud se Ti ho podaří za těch 7 milionů prodat, tak klobouk dolů :wink:
Já prodávat nehcu on chce nakupovat tak to něco stojí :mrgreen: :mrgreen:
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
tom17
Team President

Post by tom17 »

puzzle wrote: Já prodávat nehcu on chce nakupovat tak to něco stojí :mrgreen: :mrgreen:
Vidím, že s Tebe roste nekompromisní obchodník :D
Jestli Tě to trochu pozbudí, tak dodám, že já taky nemám v týmu hráče, za kterého by byl někdo ochotný dát 7 melounů :)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
kopeckar

Post by kopeckar »

tom17 wrote:A když uděláš, co Ti radí Big El, tak zjistíš, že takovou cenu zdaleka nemá (předpokládám, že ho máš vytrénovaného naplno). Ale vše je otázka nabídky a poptávky a pokud se Ti ho podaří za těch 7 milionů prodat, tak klobouk dolů :wink:
No a kdyžtak si pak založíš nový tým, tak se toho neboj. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
puzzle

Post by puzzle »

kopeckar wrote:
No a kdyžtak si pak založíš nový tým, tak se toho neboj. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Njn i to se může stat :mrgreen: , ale on 7 mega určitě nemá, on hraje G ligu. Já mu prodám toho druhého tak za 1,5M jestli bude mět zájem možná i za míň. :wink:
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Hák

Post by Hák »

puzzle wrote:Já mu prodám toho druhého tak za 1,5M jestli bude mět zájem možná i za míň. :wink:
No tak pokud toho 29.letého prodáš do týmu nějakého G čkaře za 1,5M(když má reálnou cenu 300K), tak věř, že budeš sice nekompromisní obchodník, ale skončíš s BANE. Dej si na to bacha, takhle vydělat znamená rychle skončit....
SK Kobeřice - E.36
Tom23
Team President

Post by Tom23 »

léblík wrote:Nejhorší hráč co jsem kdy měl,plně vytrénovaný :mrgreen:

http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
taky to ale neni junior, takovejch jsem dostal na zacatku spoustu
Tom23 - Tatran Praha
tomkycz

Post by tomkycz »

Statistiky týmů
Jméno Hodnocení Založeno Vítězství Remízy Prohry Odehrané zápasy Vstřelené branky Obdržené branky Fanoušci Divácký rekord Průměrná návštěva
1 SKS Litoměřice 90 % 24 Říj 2007 442 102 296 840 1781 1465 36945 30000 17073
2 FCB Shucadlo 90 % 27 Kvě 2006 547 105 209 861 2019 1022 43811 30000 19815

vím že to o ničem nevypovídá ale je hezké tam vidět dva police týmy :D no a ještě když se vetřu před svého učitele, tak to potěší... :wink:
léblík

Post by léblík »

Tom23 wrote:

Vím,že to není junior :wink: Ale až takový pevel to si nepamatuji,že bych měl :mrgreen:
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
PaToM

Post by PaToM »

léblík wrote:
Tom23 wrote:

Vím,že to není junior :wink: Ale až takový pevel to si nepamatuji,že bych měl :mrgreen:
Tak čo by si chcel z dielne H-čkara a za niečo cez pol milóna. Naposledy som urobil podobnú chybu, ale aj tak je o trochu viac vytrénovaný. Naletel som na agresivitu - 2% - a vek - 19. Celkové hodnotenie po vytrénovaní - 71% :lol:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
léblík

Post by léblík »

Pánové jakotom tak přemýšlím,je docela nepoměr mezi dobou přistatvování parkovišt a dobou zvětšování kapacity například.Mě přijdou ty parkoviště hrozně přehnaný staví se hrozně dlouho :mrgreen:
Big El

Post by Big El »

léblík wrote:Pánové jakotom tak přemýšlím,je docela nepoměr mezi dobou přistatvování parkovišt a dobou zvětšování kapacity například.Mě přijdou ty parkoviště hrozně přehnaný staví se hrozně dlouho :mrgreen:
Jo. Na to už jsem taky přišel. Vždycky když chci přistavovat staďák, tak se nejdřív podívám, jak rychle budu mít potřebnej počet parkovišť...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
léblík

Post by léblík »

Big El wrote:
léblík wrote:Pánové jakotom tak přemýšlím,je docela nepoměr mezi dobou přistatvování parkovišt a dobou zvětšování kapacity například.Mě přijdou ty parkoviště hrozně přehnaný staví se hrozně dlouho :mrgreen:
Jo. Na to už jsem taky přišel. Vždycky když chci přistavovat staďák, tak se nejdřív podívám, jak rychle budu mít potřebnej počet parkovišť...
No je to docela blbost...Tak dlouhá doba vzhldemk tomu za ajk dlouho přistavim pár tisíc míst...Ted jsemto celkem pocítil :mrgreen:
PaToM

Post by PaToM »

Ďalšia zlá správa. Naši severní susedia sa na SP rozmnožili (alebo Slovákov ubudlo) a preto sa posúva slovenská komunita manažérov už na 4. priečku :(.
Vraj sú na SP aj dáke baby-Slovenky, tak šup-šup, už aby nás bolo o pár viac :mrgreen:.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
PaToM

Post by PaToM »

PaToM wrote:Tak je nás zase menej. Momentálne (10.1.2010 - 15:12 CET) len 21'949 manažérov z celkovej kapacity pre 52'480 manažérov. Ešte 4461 manžérov ubudne a H-ligu môžeme zrušiť :cry:
Graf počtu manažérov
Je to zaznamenávené od konca októbra 2008. Je tam vidieť len mierny nárast koncom novembra 2008, potom už len pokles. Tie skoky sú jednak nie veľmi častým prihlasovaním sa do SPMT a jednak zavedenie mazania účtov po pol sezóne.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”