SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

Big El
Member of the Soccer Project Association

Re: SP Pohár

Post by Big El »

dawron wrote:Tak jsem se mýlil. Háčkaři hrají v 1. kole všichni a spolu s nimi i témeř všichni Géčkaři (kromě cca 12 týmů).

V každém případě jsou do poháru zařazeny pouze týmy s lidským manažerem, počítačové se ho neúčastní. Tím pádem je účast Géčkařů (případně i Fkařů) v prvním kole odvislá od počtu aktivních háčkařů.
Obávám se, že i v tomto se mýlíš. Loni jsem hrál ve druhém kole se SP týmem. A jelikož už v loňské sezóně platilo, že z opuštěných týmů se SP tým stává jednou za půlsezónu, musel být tento SP tým do poháru nalosován. Dokonce mám dojem, že měl v prvním kole jiný SP tým a díky tomu se dostal do 2.kola. (A díky tomu, že my jsme zvládli úmyslně prohrát, se tento SP tým dostal i do kola třetího :mrgreen: )
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
puzzle

Post by puzzle »

Big El wrote:Obávám se, že i v tomto se mýlíš. Loni jsem hrál ve druhém kole se SP týmem. A jelikož už v loňské sezóně platilo, že z opuštěných týmů se SP tým stává jednou za půlsezónu, musel být tento SP tým do poháru nalosován. Dokonce mám dojem, že měl v prvním kole jiný SP tým a díky tomu se dostal do 2.kola. (A díky tomu, že my jsme zvládli úmyslně prohrát, se tento SP tým dostal i do kola třetího :mrgreen: )
Ano i SP týmy hrajou pohár stačí se podívat do nějaké H ligy, kde je SP týmů moc a u všech je fajfka že hrajou SP Pohár.
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
kopeckar

Post by kopeckar »

Tak na rozjezd dostáváme belgické géčkové Avanti FC na naší půdě. Tým založen 10.září 2009 a spokojeností září u nás celý realizační tým i pokladník. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
xixor

Post by xixor »

Big El wrote: Obávám se, že i v tomto se mýlíš. Loni jsem hrál ve druhém kole se SP týmem. A jelikož už v loňské sezóně platilo, že z opuštěných týmů se SP tým stává jednou za půlsezónu, musel být tento SP tým do poháru nalosován. Dokonce mám dojem, že měl v prvním kole jiný SP tým a díky tomu se dostal do 2.kola. (A díky tomu, že my jsme zvládli úmyslně prohrát, se tento SP tým dostal i do kola třetího :mrgreen: )
Jsem si oddechl, dostal jsem eFkaře. Pokusíme se dostat z kola ven.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Hadis

Post by Hadis »

Já jsem dostal tým z G divize a hraji doma.
Až v úterý večer večer se rozhodnu, zda postoupím, či nikoliv :lol:
AC Had Bozak

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Neskutečný los druhého kola

St 20 Led 2010 (04:00 CET) P Viastore ?? - ?? Pankrácké krysy

tomu říkám, někoho lehčího na rozjezd :shock:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
oslicek

Post by oslicek »

pupajdi13 wrote:Neskutečný los druhého kola

Sázkové kancelář vypsaly kurz podle aktuální síly týmů na 1.16 - 5.70 - 8.40 a já tipuju dvojku! :-)
tom17
Team President

Post by tom17 »

pupajdi13 wrote:Neskutečný los druhého kola

Zdání klame; je to dobrý los pro nás oba - chci totiž vypadnout :)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Azor

Post by Azor »

Hraji doma s 'tVuiL pLoeGske (1 v F.155) tak snad to béčko zvládne... :D
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

tom17 wrote: Zdání klame; je to dobrý los pro nás oba - chci totiž vypadnout :)
tak ,tak,byl jsem obeznámen záměry obou manažerů :wink: , ale šlo o ten randoom , který si takhle zašpásoval.
Big El

Post by Big El »

xixor wrote:
Big El wrote: Obávám se, že i v tomto se mýlíš. Loni jsem hrál ve druhém kole se SP týmem. A jelikož už v loňské sezóně platilo, že z opuštěných týmů se SP tým stává jednou za půlsezónu, musel být tento SP tým do poháru nalosován. Dokonce mám dojem, že měl v prvním kole jiný SP tým a díky tomu se dostal do 2.kola. (A díky tomu, že my jsme zvládli úmyslně prohrát, se tento SP tým dostal i do kola třetího :mrgreen: )
Jsem si oddechl, dostal jsem eFkaře. Pokusíme se dostat z kola ven.
No tak průpravu z námořníka máš, takže jak na to, ti radit nemusím. :wink:

Jinak Elnino si (nejspíš) letos SP Cup zase zkusí čutnout, takže s losem naprostá spokojenost. Hrajeme doma s H divizním soupeřem založeným na Boží hod loňského roku. Céčko si zatrénuje :P
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
tomkycz

Post by tomkycz »

no tak my to odsr.li s plnou parádou. Jedeme ven k háčkaři který je založen deset dní, takže se na 90% podíváme do třetího kola se ztrátou 400 tisíc... :evil: zasra.ej pohár !!!
mouven

Post by mouven »

Kdyz jsem se podival na los, tak jsem si rikal ajajaj.. Zatim 2 v D a ma celkem solidni kadr.. nastesti pak jsem zacal trochu zkoumat a souper je agresivni prase a rozhodci 87 takze v muj prospech.. a hraju domaa
FK Bolka FOREVER
dawron
Team President

Post by dawron »

tomkycz wrote:no tak my to odsr.li s plnou parádou. Jedeme ven k háčkaři který je založen deset dní, takže se na 90% podíváme do třetího kola se ztrátou 400 tisíc... :evil: zasra.ej pohár !!!
Jsem na tom velmi podobně, tedy co se soupeře týče, nikoli však již finančního výsledku. Pošlu totiž dorostence, co mají jenom pár stokorun na odměnách za vítězství a A tým nechám v klidu u ledu. Skoro všichni moji hráči mají smluvně jen prémie za vítězství a ty se vyplácejí jen těm na hřišti a na lavičce, takže mě ta sranda přijde na cca 150K a to ještě dostanu něco za televizní práva, pricemoney atd.

Ne nadarmo mi babička s dědou už od mala tloukli do hlavy, abych se naučil hospodařit. :-)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Letenští šlechtici startují SP pohár na domácí půdě .... los nám přisoudil na rozehřátí vedoucí tým divize H Fc Huragan tento polský nováček SP (založeno přímo na ježíška 09) by hravě vyškolil všechny v turnaji "Slepého námořníka" - leč tentokráte vyškolíme My jeho , polský soupeř mne láká vyzkoušet nějakou magickou kanonádu 15+ golů :wink:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”