Divize A

Moderator: Czech Moderators

FC NBG
Team Manager

Re: Divize A

Post by FC NBG »

dawron wrote:No já taky nemám moc šancí jak z poháru vypadnout již ve 2. kole, ale na druhou stranu se mi ty dva body TS náramně hodí. :)
Mě to vyšlo parádně, zítra po lize by měla přijít už dříve zmiňovaná posila a ve ctvrtek mám doma FC CHMEL..
Takže 5% doženu do pátku s Widlákem v pohode.. :D
tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Post by tomkycz »

FC NBG wrote:
dawron wrote:No já taky nemám moc šancí jak z poháru vypadnout již ve 2. kole, ale na druhou stranu se mi ty dva body TS náramně hodí. :)
Mě to vyšlo parádně, zítra po lize by měla přijít už dříve zmiňovaná posila a ve ctvrtek mám doma FC CHMEL..
Takže 5% doženu do pátku s Widlákem v pohode.. :D
no každopádně musím uznat žes to rozjel solidně a zadělal sis na pohodové udržení... i tak budu usilovat na tvém hřišti o body, ale víš jak mi to letos jde, takže bych se toho na tvém místě moc nebál... :D
kopeckar

Post by kopeckar »

Koukám další přírůstek do jančaříkova výukového topiku. :mrgreen: Copak jste si pánové za ta léta ještě nevšimli, že za vyhru v zápase SP cupu jde TS nahoru o 3%? :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
xixor

Post by xixor »

tak zítra se dá čekat slušné drama. My vyměnili trenéra, domácí Widlaks prodloužili smlouvy. Přátelé, jste všichni zváni na tento spektákl :!: A oba - jak já, tak Julius, asi doufáme, že tentokrát nebude v hlavní roli CML. :wink:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
tomkycz

Post by tomkycz »

xixor wrote:tak zítra se dá čekat slušné drama. My vyměnili trenéra, domácí Widlaks prodloužili smlouvy. Přátelé, jste všichni zváni na tento spektákl :!: A oba - jak já, tak Julius, asi doufáme, že tentokrát nebude v hlavní roli CML. :wink:
tak to jsem na vás zvědavej rozhodčí je nevyzpytatelnej... to se dá někde zjistit ty prodloužené smlouvy nebo prosákly informace ze zákulisí... :wink: xixi držím palce a přeju mega štěstí budeš ho potřebovat... :!:
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tomkycz wrote:
xixor wrote:tak zítra se dá čekat slušné drama. My vyměnili trenéra, domácí Widlaks prodloužili smlouvy. Přátelé, jste všichni zváni na tento spektákl :!: A oba - jak já, tak Julius, asi doufáme, že tentokrát nebude v hlavní roli CML. :wink:
tak to jsem na vás zvědavej rozhodčí je nevyzpytatelnej... to se dá někde zjistit ty prodloužené smlouvy nebo prosákly informace ze zákulisí... :wink: xixi držím palce a přeju mega štěstí budeš ho potřebovat... :!:
je to vidět v historii hráče, ale musíš všechny obklikat jednotlivě...
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
tomkycz

Post by tomkycz »

PaTTTTrick wrote:
tomkycz wrote: tak to jsem na vás zvědavej rozhodčí je nevyzpytatelnej... to se dá někde zjistit ty prodloužené smlouvy nebo prosákly informace ze zákulisí... :wink: xixi držím palce a přeju mega štěstí budeš ho potřebovat... :!:
je to vidět v historii hráče, ale musíš všechny obklikat jednotlivě...
no vida to mě nenapadlo a zasejc jsem o něco chytřejší... 8)
Last edited by tomkycz on Mon Jan 18, 2010 11:43 pm, edited 1 time in total.
Big El

Post by Big El »

tomkycz wrote:
Není to i v historii týmu? Většinou mívám v historii týmu, že hráč xyz podepsal novou smlouvu... Ale nevím, je-li to i u prodlužování...

Xixi DO TOHO!
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
tom17
Team President

Post by tom17 »

Big El wrote: Není to i v historii týmu? Většinou mívám v historii týmu, že hráč xyz podepsal novou smlouvu... Ale nevím, je-li to i u prodlužování...
Ne, prodloužení smlouvy je pouze v historii hráče.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
MikeF
Team Manager

Post by MikeF »

tom17 wrote:
Big El wrote: Není to i v historii týmu? Většinou mívám v historii týmu, že hráč xyz podepsal novou smlouvu... Ale nevím, je-li to i u prodlužování...
Ne, prodloužení smlouvy je pouze v historii hráče.
To že Julius prodloužil smlouvy hráčům, kteří v lize nastoupí, je vidět taky na jejich 100% morálce. Výjimku tvoří hráči, kterým vypršel karetní trest.

Každopádně to bude pěkná řežba, a pokud si můžu tipnout, tak se štěstí poprvé přikloní na Panterovu stranu.

Jak už napsal NBG my dnes ztratíme první ligové body, ale i tak to byl pro náš tým začátek z říše snů. :D
dawron
Team President

Post by dawron »

Nechci Vám do toho kecat, ale mnohem lepší je dát si všechny týmy z divize a všechny jejich hráče do favourities. Jedním klikem na Daily news pak máte přehled naprosto o všem co se dnes a včera děje a stalo. :-D

Jinak dnes jsme díky nedisciplinovanosti mého A-týmu, který i přes zákaz nastoupil včera do utkání ve 14:00, vyšli poprvé doma bez zisku bodu. Proti Strakapůdu nám tak nepomohla ani výměna trenéra, nepředpokládaný úbytek staminy se projevil.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
xixor

Post by xixor »

FC Widlaks - FCB Shucadlo 3:2 (152-151)

Dlouho očekávaný souboj nastal. Domácí nemohli tolik taktizovat jako hosté, protože měli v pondělí těžký domácí zápas. Zato hosté mohli čekat až do poslední chvíle, což se také stalo :mrgreen:

Rozhodčí 70%, taktika domácích 3-5-2 přihrávky, taktika hostů 3-4-3 protiútoky. Jullius mě překvapil, čekal jsem, že nasadí sestavu se třemi útočníky, které posílí ofenzivními pokyny ze zálohy. To jsem si říkal, že je šance a proto jsem také šel do sestavy se třemi útočníky. Jenže Julius je mazák z A divize a šel do pětičlenné zálohy.
Domácí prodloužili smlouvy některým hráčům, hosté vyměnili trenéra a ta byla záruka zápasu těch nejvyšších kvalit.
Samotný zápas rozebírat nebudu, to si každý může přečíst v souhrnu. Ale fakt, že i přes zranění a těžký zápas v pondělí dal dneska ráno Julius výkon 152, z něj dělá skutečného mistra. POKLONA :!:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
tomkycz

Post by tomkycz »

tak to bylo xixi vo fous škoda... teď už to budeš mít hodně těžké to dohnat... pěknej zápas kluci, o tom se nám může jen zdát :D

my jsme zatím nevyhráli jedinej důležitej zápas a tak jsme tam kde jsme, ve výtahu do béčka. Tento týden už bodový zisk asi nerozšíříme...

hodně mě překvapil dneska Oslíček a jeho agresivita 95 proti rozhodčímu 100, to bych nečekal. Bohužel si tak daroval další bod peňarolu...
dawron
Team President

Post by dawron »

tomkycz wrote:Bohužel si tak daroval další bod peňarolu...
Jen mu ho s klidem dopřej, ve čtvrtek si na něj věřím i venku. :)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
tomkycz

Post by tomkycz »

dawron wrote:
tomkycz wrote:Bohužel si tak daroval další bod peňarolu...
Jen mu ho s klidem dopřej, ve čtvrtek si na něj věřím i venku. :)
my si taky věřili 8)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”