Divize A

Moderator: Czech Moderators

xixor
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by xixor »

FCB Shucadlo - Viastore 2:1 (150-149)

Tak další těžký zápas za mnou, ufffff... Při pohledu na zápasy hostů ve středu jsem měl svírání v žaludku, že to proti nám zkusí a vymění trenéra. Taktika tak byla jasná -pokud možno tuto soupeřovu výhodu eliminovat. Takže jsem byl nucen některým hráčům prodloužit smlouvy a naštěstí to dopadlo pro nás dobře.
Mrzí mě zranění v zápase, to náš výkon rozhodně snížilo.

Jsem zvědav, s čím zítra vyrukuje Tomkyč, věčně se smlouvy prodlužovat nedaj :mrgreen:
...Už by to chtělo i nějaké jednodušší zápasy, ale ty nás čekají až příští týden... :D Tedy jestli CML nebude jiného názoru :wink:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
tom17
Team President

Post by tom17 »

xixor wrote:FCB Shucadlo - Viastore 2:1 (150-149)

Tak další těžký zápas za mnou, ufffff... Při pohledu na zápasy hostů ve středu jsem měl svírání v žaludku, že to proti nám zkusí a vymění trenéra. Taktika tak byla jasná -pokud možno tuto soupeřovu výhodu eliminovat. Takže jsem byl nucen některým hráčům prodloužit smlouvy a naštěstí to dopadlo pro nás dobře.
Mrzí mě zranění v zápase, to náš výkon rozhodně snížilo.

Jsem zvědav, s čím zítra vyrukuje Tomkyč, věčně se smlouvy prodlužovat nedaj :mrgreen:
...Už by to chtělo i nějaké jednodušší zápasy, ale ty nás čekají až příští týden... :D Tedy jestli CML nebude jiného názoru :wink:
Pokud jsem chtěl reálně pomýšlet na nějaký zisk u Tebe, tak jsem trenéra měnit musel. Navíc mu za 7 dní končila smlouva a v dohledu (ani za mnou) žádný zápas, před kterým by se jeho výměna hodila více.

Škoda jen, že se mi při úterním „posledním“ zápase v 22-00 zranili 2 hráči ze základní sestavy, třeba bych ze sebe i vymáčkl větší výkon než 149. Ale to už je teď jedno, Tebe zase zranění potkalo rovnou v našem zápase, což Ti způsobilo pokles výkonu.

Každopádně gratuluju a ať stoupáš tabulkou výš a výš :wink:
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
tomkycz

Post by tomkycz »

xixi - no vzhledem k tomu, že z posledních cca 10 zápasů s tebou jsem snad nevyhrál jedinej snad kromě tý haluze tak jsem dopředu rezignoval na zápas s tebou a soustředil energii na u utd., což se vyplatilo. Tím nechci říct, že se nebudeme snažit, ale holt na tebe zbylo co zbylo a je na tobě, jak s tím naložíš. Body ztracené s tebou mi chybět nebudou, s tím se tak nějak počítá :D ale v další sezóně si na tebe počíhám, doufám že to nebude v béčku :wink:
xixor

Post by xixor »

SKS Litoměřice - FCB Shucadlo 3-4 (145-146)

Rozhodčí 55%, taktika domácí 3-4-3, hostů 3-4-3.

V předzápasových propozicích domácích byla cítit mírná skepse, nakonec to tak i dopadlo. Manažer hostů prodloužil smlouvy některým hráčům, nakonec se to vyplatilo. Sudí ukázal svou nevlídnou tvář a domácím dal redku, což nechápu, když agresivita obou mužstev byla podobná.... Tentokrát nás CML podržel, zrovna v zápase proti firemnímu bratrovi.

Ale usínalo se mi večer těžko, protože to vypadlo na to, že domácí budou o pár desetin lepší.... Ještě že mi pomohla usnout sedmička Veltlínu.

Tento týden jsem chtěl bodů 10, mám bodů 9. Mrzí ztráta na Widlaks, protože Julius už utekl opravdu hodně. Ale za sebou máme nejtěžší zápasy - s Michalem, ic3, resim a Juliem. Ovšem čeká nás ještě Oslicek.

Před námi je v příštím týdnu jasný cíl - uhrát 12 bodů, protože další ztráty si nelze dovolit. V pondělí máme doma Freshe, v úterý jedeme na Peňarol. Ale tam to nebude nic jednoduchého, protože ti hrají v pondělí proti Williams a budou šetřit klíčové hráče.
Ve čtvrek hrajeme s rekonsruujícím Chmelem a v pátek hostíme Bolku, která už v té době asi bude zpátky v plné síle. Ale uvidíme - Mouven ve čtvrtek hraje podle mě klíčový zápas s Peňarolem. Oba týmy jsou v poháru, no sám jsem zvědav, jak se to vystříbří.
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
tomkycz

Post by tomkycz »

xixi - nevím proč ale podvědomě jsem ti přál výhru, ale musel sis ji zasloužit, to jo !!! :D měl si i kus štěstí, já to riskl s trošku agresivnější sestavou, něchtěl jsem si vyšťavit nejunavenější hráče, bohužel to odnesl ten agresivnější náhradník... ale byl to pěknej a útočnej zápas, kterej se musel líbit. I domácí fanoušci po zápase nadšeně aplaudovali svým chlapcům, což nás těší víc než výhra... Tvůj skalp si nechám na nějaké finále turnájku...
dawron
Team President

Re: Bilance 2. týdne

Post by dawron »

Druhý ligový týden uplynul, což znamená, že první čtvrtina ligy je za námi. Bezpodmínečným cílem pro tento týden byl zisk šesti bodů (na Peňarolu a doma s Bizone), což se nám sice podařilo naplnit, ale bohužel ani o bod více. Trochu nás tak mrzí obětování trenéra Petržaly, nicméně věříme, že nebylo zbytečné a návrat ke gibraltarskému stylu ponese velmi rychle ovoce (v každém případě ušetříme na mzdě).
Ani vyhlídka na třetí týden nevěští nic dobrého: Po T. vs. Widlaks, Út Totemo vs. T., ČT T. vs. TWSB a Pá Fresh vs. T. A teď si stanovte nějaký plán... Satane, dej nám sílu! Bereme sedm bodů, nebo smrt!

Znovu se tak vracím k rozlosování soutěže a nemohu se neopakovat: je to pěkně na ****! Jediné pozitivum (ale opravdu jediné) představuje čtvrteční zápas s TWSB, který nám umožní vypadnout ze SP Cupu ve 3. kole bez rizika nepříznivých důsledků pro ligu. Jinak máme každé pondělí kandidáta na Top5, ale to vem anděl. Nejhorší je, že Chmel a Bolku jsme vyfasovali jako předposlední a poslední zápas půlsezóny/sezóny (už se fakt těším, jak si na mě Mouven léčí nepřízeň fanoušků). Zatímco ostatní se na nich mohli odrazit ve startu soutěže, vyhealovat pošramocený teamspirit, odpočinout si na jiné zápasy... silně to smrdí rybinou. Příště pojedu osobně dohlédnout na losovací aktiv, nebo tam rovnou pošlu nějaké bratry z Al-kajdy.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
xixor

Post by xixor »

dawron wrote: Znovu se tak vracím k rozlosování soutěže a nemohu se neopakovat: je to pěkně na ****! Jediné pozitivum (ale opravdu jediné) představuje čtvrteční zápas s TWSB, který nám umožní vypadnout ze SP Cupu ve 3. kole bez rizika nepříznivých důsledků pro ligu. Jinak máme každé pondělí kandidáta na Top5, ale to vem anděl. Nejhorší je, že Chmel a Bolku jsme vyfasovali jako předposlední a poslední zápas půlsezóny/sezóny (už se fakt těším, jak si na mě Mouven léčí nepřízeň fanoušků). Zatímco ostatní se na nich mohli odrazit ve startu soutěže, vyhealovat pošramocený teamspirit, odpočinout si na jiné zápasy... silně to smrdí rybinou. Příště pojedu osobně dohlédnout na losovací aktiv, nebo tam rovnou pošlu nějaké bratry z Al-kajdy.
Já souhlasím, los je na pikaču :mrgreen: .
My jsme během osmi kol nafasovali tři kandidáty do TOP 5, všichni v úterý nebo pátek a ještě venku (Strakapůd, U utd, Widlaks) a k tomu zápas proti velezkušeným Viastore po poháru (a kteří proti nám vyměnili trenéra) a zápas proti štice SKS v pátek venku. Počítám-li jednodušší zápasy tak ty byly jen tři (a z toho jsem jeden prohrál :D ). To je také důvod, proč nestoupáme tabulkou (a taky nesmím zapomenout na neschopnost manažera tyto soupeře porazit). :wink:
Zkrátka - taky jsme hrubě nespokojeni. Jak s losem, tak s týmem a taky s A divizí. Už se těším, až budu jinde. Těch € co to stojí, času na přípravy taktiky na zápasy, furt nějaké blokace, všechno do detailu hlídat. Níže to byla větší zábava. A mám takový pocit, že to tak cítí i většina z nové vlny českých manažerů v A divizi.
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

xixor wrote:taky jsme hrubě nespokojeni. s A divizí. Už se těším, až budu jinde. Těch € co to stojí, času na přípravy taktiky na zápasy, furt nějaké blokace, všechno do detailu hlídat. Níže to byla větší zábava. A mám takový pocit, že to tak cítí i většina z nové vlny českých manažerů v A divizi.
Tak,tak , proto obdivuju Bona , že tam tak dlouho vydržel a pořád nemá dost :mrgreen: , Ačko má smysl jen když si opravdu člověk věří,že má na to hrát o medaile , jinak je to pouze splnění cíle a šup pryč 8) , zábava téhle hry je v A silně potlačena...
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
tomkycz

Post by tomkycz »

tak pod se můžu podepsat. Áčko není o zábavě, ale o hlídání maličkostí, bloumání nad taktikou, je to celkem stres... Chtěl bych jít ve stopách mouvena, teda spíše agamatora, tedy zkusit ustát jednu sezónu se ctí a pak si jít hrát pohodu někam níž, a třeba i nejníž :D možnost je zkusit příští rok pohár, se uvidí. taky by se mi líbilo porazit v historii SP nejsilnějšího manažera, ale to je přání, né cíl... 8)

jinak z losu taky nejsem nadšenej. S bolkou hraju v úterý, takže nasazení béčka je mi celkem k ničemu a chmelaře mám v posledním kole :wink:
dawron
Team President

Post by dawron »

pupajdi13 wrote:
xixor wrote:taky jsme hrubě nespokojeni. s A divizí. Už se těším, až budu jinde. Těch € co to stojí, času na přípravy taktiky na zápasy, furt nějaké blokace, všechno do detailu hlídat. Níže to byla větší zábava. A mám takový pocit, že to tak cítí i většina z nové vlny českých manažerů v A divizi.
Tak,tak , proto obdivuju Bona , že tam tak dlouho vydržel a pořád nemá dost :mrgreen: , Ačko má smysl jen když si opravdu člověk věří,že má na to hrát o medaile , jinak je to pouze splnění cíle a šup pryč 8) , zábava téhle hry je v A silně potlačena...
Tak já nebudu nic zastírat a přiznám, že to mám úplně opačně. Někdy mám až pocit, že vlastní hra začíná tady v divizi A. Jistě, je to dané náhodnou konstelací skupin, která mi dosud nedopřála pořádnou konkurenci. Přinejlepším jsem vedl souboj se třemi či čtyřmi soupeři a ze zbylých jsem měl pocit, že jsou do počtu. Mimo jiné i proto mne mrzí přístup Agamatora, Apology240 a Mouvena, kteří si z toho tuto sezónu udělali rekreačně-obchodní dýchánek. A naopak plně chápu a oceňuji Bona25 (a snad i Resiho?) za jeho boj do posledního dechu a kola.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
tom17
Team President

Post by tom17 »

Druhý týden určitě nebyl u mě neúspěšný. V pondělí jsem u Bizona „natáhl“ agresivitu a odvezl si všechny tři body, v úterý si doma celkem bezpečně poradil s Účkem (jeho dosavadní výkony celkově zaostávají za předsezóním očekáváním) a v pátek s ligu ignorujícím mouvenem. Jediná prohra tak přišla u xixora, i když i tady jsem se vybičoval k slušnému výkonu.

Po čtvrtině soutěže mi patří šestá pozice; tabulku samozřejmě v tuto chvíli poněkud zkresluje účast tří v lize nebojujících (např. pátý xixor hrál zatím pouze s jedním z nich, druhý MikeF již se všemi a navíc venku).
Pozitivně hodnotím u sebe skutečnost, že se mi za první dva týdny podařilo do týmu přivést 4 hráče, kteří alespoň nějakým způsobem zalepili nejvýraznější díry v kádru.

Nejzajímavější zápasy tento týden z mého pohledu:

(6.kolo) FC Widlaks - FCB Shucadlo 3:2 (výkony 152:151)
V souboji dvou největších favoritů na titul podali FC Widlaks o bod lepší výkon, což na zisk tří bodů stačilo a vzdálili se tak Shucadlu na šest bodů.

(6.kolo) Totemo Baka - C.A. Peñarol 3:3 (výkony 126:128)
Na první pohled možná překvapivá remíza, na druhý už zas tolik ne. Delegován byl rozhodčí s přísností 100%, Peñarol má méně agresivní tým než oslíček a dosud se v zápasech s nastavením výše agresivity příliš neostýchal.

(8.kolo) SKS Litoměřice - FCB Shucadlo 3:4 (výkony 145:146)
Před pátečním utkání absolvovali oba dva soupeři vítězné, ale těžké bitvy. Ve vzájemném souboji byl šťastnějším xixor, kterého tyto 3 cenné body posunuly na dosah špičky tabulky.
VIASTORE
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

dawron wrote: Tak já nebudu nic zastírat a přiznám, že to mám úplně opačně. Někdy mám až pocit, že vlastní hra začíná tady v divizi A. Jistě, je to dané náhodnou konstelací skupin, která mi dosud nedopřála pořádnou konkurenci. Přinejlepším jsem vedl souboj se třemi či čtyřmi soupeři a ze zbylých jsem měl pocit, že jsou do počtu. Mimo jiné i proto mne mrzí přístup Agamatora, Apology240 a Mouvena, kteří si z toho tuto sezónu udělali rekreačně-obchodní dýchánek. A naopak plně chápu a oceňuji Bona25 (a snad i Resiho?) za jeho boj do posledního dechu a kola.
Tak pokud jsi aspon po očku sledoval lonskou A ,tak já taky bojoval do posledního kola a dechu , leč marně.....
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
tomkycz

Post by tomkycz »

tak to chudák julius, ten nenašel soupeře ani v áčku... kam ten by musel postoupit aby si zahrál vyrovnanou soutěž...
oslicek

Post by oslicek »

tenhle týden sem chtěl šest bodů a mám pět. zas takový zklamání to není - měl sem pořád 7-8 zraněných a sestavy sem do slova a do písmene lepil. mám ale blbý pocit z tolika remíz (v podstatě polovina zápasů) - jen aby na konci ty bodíky nechyběly. účko dneska porazit asi šlo a stejně tak peňarol v úterý, ale nějak takový zápasy nezvládám takticky.

na to jak mi los přál by asi mohlo být bodíků více. příští týden bude smrdět nulou, protože na domácí zápasy mám přísné rozhodčí. nicméně cíl mám 3b.

po příštím týdnu se na čele asi vykrystalizuje TOP4 - julius, michal, xixor a resi a dolů trochu klesne mikef, který uhraje body asi akorát se mnou. jinak škoda, že sme s tomkyczem věnovali body peňarolu, ten už je podle mě čtvrtým sestupujícím.
tom17
Team President

Post by tom17 »

oslicek wrote: po příštím týdnu se na čele asi vykrystalizuje TOP4 - julius, michal, xixor a resi a dolů trochu klesne mikef, který uhraje body asi akorát se mnou. jinak škoda, že sme s tomkyczem věnovali body peňarolu, ten už je podle mě čtvrtým sestupujícím.
Myslím, že MikeF mě klidně může v pondělí zaříznout – dřívě tomu tak nebývalo, ale teď už jsem snadnější kořist :oops: Jinak mě čeká také zápas u Julia, takže bych si vůbec nebyl jistý s tou TOP4 po příštím týdnu.

Tuto sezónu se hodně týmů (přijde mi, že více než obvykle) rozhodlo netříštit síly a rychle se rozloučilo s SP Pohárem – pokračují v něm pouze 4 A-divizní celky (nepočítám týmy, které ligu vypouští), z nichž navíc dawron už předeslal, že příští týden se rozloučí i on.
VIASTORE
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”