dawron wrote:
Znovu se tak vracím k rozlosování soutěže a nemohu se neopakovat: je to pěkně na ****! Jediné pozitivum (ale opravdu jediné) představuje čtvrteční zápas s TWSB, který nám umožní vypadnout ze SP Cupu ve 3. kole bez rizika nepříznivých důsledků pro ligu. Jinak máme každé pondělí kandidáta na Top5, ale to vem anděl. Nejhorší je, že Chmel a Bolku jsme vyfasovali jako předposlední a poslední zápas půlsezóny/sezóny (už se fakt těším, jak si na mě Mouven léčí nepřízeň fanoušků). Zatímco ostatní se na nich mohli odrazit ve startu soutěže, vyhealovat pošramocený teamspirit, odpočinout si na jiné zápasy... silně to smrdí rybinou. Příště pojedu osobně dohlédnout na losovací aktiv, nebo tam rovnou pošlu nějaké bratry z Al-kajdy.
Já souhlasím, los je na pikaču

.
My jsme během osmi kol nafasovali tři kandidáty do TOP 5, všichni v úterý nebo pátek a ještě venku (Strakapůd, U utd, Widlaks) a k tomu zápas proti velezkušeným Viastore po poháru (a kteří proti nám vyměnili trenéra) a zápas proti štice SKS v pátek venku. Počítám-li jednodušší zápasy tak ty byly jen tři (a z toho jsem jeden prohrál

). To je také důvod, proč nestoupáme tabulkou (a taky nesmím zapomenout na neschopnost manažera tyto soupeře porazit).
Zkrátka - taky jsme hrubě nespokojeni. Jak s losem, tak s týmem a taky s A divizí. Už se těším, až budu jinde. Těch € co to stojí, času na přípravy taktiky na zápasy, furt nějaké blokace, všechno do detailu hlídat. Níže to byla větší zábava. A mám takový pocit, že to tak cítí i většina z nové vlny českých manažerů v A divizi.