Divize A

Moderator: Czech Moderators

mouven
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by mouven »

dawron wrote: Mimo jiné i proto mne mrzí přístup Agamatora, Apology240 a Mouvena, kteří si z toho tuto sezónu udělali rekreačně-obchodní dýchánek.
Neboj proti tobe pujdu naplno, abych si trochu napravil reputaci a ukazal ti podle tebe spravny pristup..
FK Bolka FOREVER
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

oslicek wrote:po příštím týdnu se na čele asi vykrystalizuje TOP4 - julius, michal, xixor a resi a dolů trochu klesne mikef, který uhraje body asi akorát se mnou. jinak škoda, že sme s tomkyczem věnovali body peňarolu, ten už je podle mě čtvrtým sestupujícím.
já bych nepodcenoval fresh...půjde ještě nahoru....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
tom17
Team President

Post by tom17 »

PaTTTTrick wrote:
oslicek wrote:po příštím týdnu se na čele asi vykrystalizuje TOP4 - julius, michal, xixor a resi a dolů trochu klesne mikef, který uhraje body asi akorát se mnou. jinak škoda, že sme s tomkyczem věnovali body peňarolu, ten už je podle mě čtvrtým sestupujícím.
já bych nepodcenoval fresh...půjde ještě nahoru....
Hm... nemyslím, že má na to, aby byl tuto sezónu mezi nejlepšími třemi.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
mouven

Post by mouven »

No jinak u me uz je TS "relativne" v normalnich cislech, tak to proti Ucku v pondeli vyzkousim.. Navic pak hraju s Agamou a Penarolem, tak bych nejaky bodiky po delsi dobe mohl uhrat..
FK Bolka FOREVER
dawron
Team President

Post by dawron »

mouven wrote:
dawron wrote: Mimo jiné i proto mne mrzí přístup Agamatora, Apology240 a Mouvena, kteří si z toho tuto sezónu udělali rekreačně-obchodní dýchánek.
Neboj proti tobe pujdu naplno, abych si trochu napravil reputaci a ukazal ti podle tebe spravny pristup..
Kdybys četl pořádně, tak bys věděl, že s tím počítám dlouhodobě dopředu - ostatně jsi to i ty avizoval předem, že nejprve něco zobchoduješ a pak zkusíš něco uhrát. Nic nového pod sluncem, sám jsem v minulosti někomu zatopil (i zcela cíleně) a rozhodně nepatřím mezi sraby, kteří by od Tebe vyžadovali "rovný přístup" ke všem ve skupině (jako mi minulou sezónu fňukal např. Rumun gogumagic). :-)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
oslicek

Post by oslicek »

tom17 wrote: Myslím, že MikeF mě klidně může v pondělí zaříznout – dřívě tomu tak nebývalo, ale teď už jsem snadnější kořist :oops: Jinak mě čeká také zápas u Julia, takže bych si vůbec nebyl jistý s tou TOP4 po příštím týdnu.

Tuto sezónu se hodně týmů (přijde mi, že více než obvykle) rozhodlo netříštit síly a rychle se rozloučilo s SP Pohárem – pokračují v něm pouze 4 A-divizní celky (nepočítám týmy, které ligu vypouští), z nichž navíc dawron už předeslal, že příští týden se rozloučí i on.
ono je to dano tim, ze prisly hodne silne tymy z becek a je to hodne vyrovnane. nepredpokladam, ze by nekdo chtel byt jedenacty nebo dvanacty - a troufnu si tvrdit, ze pokud nekdo z tymu mimo silnou ctyrku bude chtit hrat sp pohar, tak bude mit s udrzenim mnohem vetsi problemy nez ti z nas, kteri se soustredi jen a jen na ligu.
tomkycz

Post by tomkycz »

no tak zítra si na body zřejmě nesáhneme, jedeme k bizonům, ten je v plné síle, rozhodčí mu hraje do karet ( málo přes 30), doma zahraje podle BS 152 ( možná 153, tři hráči zálohy budou mít pokyn útočně )... Holt nasadím A+B tým a budu se modlit a raději vrhneme síly na úterý kdy přivítáme kolegu ve zbrani MikeFa, tam už to bude chtít opravdu zabrat !!!
dawron
Team President

Post by dawron »

Tak jsem si to také propočítal ač zítra hraji doma, tak mi to dobře nevyšlo. Hostím totiž FC Widlaks, který má na úterý doma TWSB, takže může v pondělí klidně vykrvácet, zatímco nás čeká tvrdá řežba na oslíčkově stadionu Shimatta. Navíc jsme v pátek udělali přestup LB Gino Baarta (před vypršením smlouvy a jeho jednatřicátými narozeninami) a na rozdíl od JuliuseCaesara, který v pátek také prodal hráče, jsme nestihli plně znovuobnovit náladu v týmu.

Z toho plyne jediné, uděláme to jako Tomkycz - zítra postavíme do ligy družstvo mužů B, v úterý se popereme s Totemem a necháme si na čtvrtek vykartovat co nejvíce hráčů. To budeme totiž hrát doma s TWSB. :-)
Tatran Střešovice
Image
dawron
Team President

Post by dawron »

Jinak mne docela zaujala skutečnost, že mnoho prvoligových stadionů není vybaveno nejmodernější technikou pro zobrazování času a skóre. Jsem se bál, že s našimi dvěma simple ledwall děláme v divizi A ostudu, ale opak je pravdou. Pět týmů má dokonce pouze po dvou primitivních elektronických tabulích. :-) Pak je tu Strakapůd, který se již vzmohl na jednu simple ledwall (na druhé straně hřiště zůstala elektronická). Dva týmy jsou na tom stejně jako my. Takže pouze sedm týmů si dovolilo milionovou investici do hi-tech techniky.
Tatran Střešovice
Image
Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

Jsa stale na cestach, jsem se dnes prihlasil a koukam jak blazen, ze jsme doma zahrali 154! Pritom dosavadni klubovy rekord byl pouhych 151. Karlos odvedl skvelou praci. Nicmene prioritou zustava stale SP cup :-)
mouven

Post by mouven »

Hmm tak jsem zvladnul zahrat 145-144 a Ucku to stacilo na bod.. dal styl 0.. No ale s takovym vykonem uz muzu rict bacha jsem zpaty:-D Navic ted hraju s Agamou a pohar, tak TS pujde jeste nahoru:-)
FK Bolka FOREVER
dawron
Team President

Post by dawron »

Nádhera! Po včerejšku, kdy nám v našem Cyberkotli udělil krutou nakládačku FC Widlaks (0:2 přestože jsme hráli na plno a bez červených karet, sic!), jsme si spravili chuť dnes na Totemu Baka (0:1 po výkonech 139:142, na šance 5:5). Disciplinovanou defenzivní hrou jsme soupeře donutili hrát na doraz, až za hranici pravidel. Hra přitvrdila zejména po 53. minutě, kdy si náš hrot Puiu Luta naběhl na cross z levé strany a vsítil vítězný gól. Toho si však bedlivě všímal pal rozhodčí Rik Cosco, který dva v tomto směru nejaktivnější domácí hráče po zásluze odměnil po druhé žluté kartě. Udržet výsledek proti devíti pak již byla pro naše betonáře hračka.

Za povšimnutí stojí i skutečnost, že tímto vítězstvím jsme se odlepili z 12. příčky, na kterou se paradoxně propadlo právě Totemo Baka. Zajímalo by mě, co na to řekne Oslíček a hlavně jak se s tím vypořádá. Většina manažerů (mne nevyjímaje) ho v tipovací soutěži viděla v Top5 a zatím to vypadá spíše na účast v bojích o záchranu.
Tatran Střešovice
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

tak my jsme dnes svůj úkol zvládli a porazili doma FCB MikeF 3:2. Před zápasem jsme si věřili, prognózy a propočty hovořili v náš prospěch. I tak jsme však s napětím vyhlíželi výsledek, jelikž víme o soupeřových silných stránkách, znalostech taktiky atd., jak to předvedl včera s Viastore. Naštěstí CML nic nenamítal a tak jsme vyhráli po výkonech 149:141... myslím že MikeF to odpískal předem, nezdá se mi že nasadil v tu chvíli nej možnou sestavu... Důležité povinné body v boji o záchranu. (škoda že účko vyhrálo nad Michalem ). Xixi zvládnul nevyzpytatelného soupeře Peňarol hrou na jistotu, super !!!
xixor

Post by xixor »

FCB Shucadlo - Fresh 1:0 (151-146) , sudí 20%

V pondělí jsem s napětím očekával tento zápas. Hodně jsem to musel propočítal, protože mě v úterý čekal zápas proti Peňarolu, který by v té době byl už v plné síle a navíc by měl za sebou pouze zápas s Williamsem. Nakonec jsem po zralé úvaze nasazil Béčko, doplněné třemi hráči Áčka a na Peňarol šetřil klíčové hráče.
My i hosté v ofenzivní sestavě, ale zatímco my jsme chtěli útočit, hosté přïjeli s 0% útočností. Vzhledem k sudímu jsme mohli použít i nejagresivnější hráče v sestavě a ten jeden usmolený gól jsme dali. Bingo. :D

C.A. Peňarol - FCB Shucadlo 3:4 (140-145), sudí 93%

Tohoto zápasu jsem se opravdu bál. Jak jsem předeslal, domácí měli v nohách pouze lehký zápas a všechny jejich opory již byly připraveny. Přemýšlel jsem co postavit, ale vlna zranění a jim opovídající fyzička hráčů velela hrát 3-4-3. Tak nějak jsem očekával, že Peňarol to přežene s agresivitou, což se i stalo..... Já v pátek na malém Ostravském sraze probíral s Mikefem, že se na jistotu v nejvyšší divizi hrát nedá, ale nakonec jsem tak hrál. :wink:
Hlavně se počítají 3. body, ale kdyby proti nám Peňarol vyměnil trenéra, mohlo to být věru zajímavé....

V druhé půlce týdne doma hostíme Chmel a Bolku, z čehož bychom chtěli vytěžit maximum. Ale Mouven je nevyzpytatelný soupeř, který umí a navíc má proti nám motivaci.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
oslicek

Post by oslicek »

dawron wrote: Za povšimnutí stojí i skutečnost, že tímto vítězstvím jsme se odlepili z 12. příčky, na kterou se paradoxně propadlo právě Totemo Baka. Zajímalo by mě, co na to řekne Oslíček a hlavně jak se s tím vypořádá. Většina manažerů (mne nevyjímaje) ho v tipovací soutěži viděla v Top5 a zatím to vypadá spíše na účast v bojích o záchranu.
no, já sem svůj tým viděl na 9.-10. místo pokud by vše fungovalo, tak jak mělo - jen manažeři, co se nepodívali na kádry, mohli dát oslicky do TOP5. loni mi random přál, co se týče agresivit rozhodčích i výsledků i poté, co jsem šel za hranu s agresivitou. tuhle sezónu mi to moc nepřeje, ale zase to pomohlo třeba tobě - myslím, že si se třemi body ode mě asi moc nekalkuloval. je to hra, když spadnu, tak spadnu, když se zuby nehty udržím (a udělám pro to všechno v mezích fair-play a znalosti SP enginu), tak budu mít velkou radost.

nevím, jak takové utkání jako dnes hrát - bez červených sem tě měl dát asi o čtyři body. nemám rád připosrané set-upy a pak si vyčítat what if. tak sem to osolil :-) a nevyšlo to. třeba to vyjde jindy :?
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”