Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Proluxis
Team President

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by Proluxis »

Hák wrote:
Proluxis wrote:můj skaut je 100% jediný je vyznačen modře.. :mrgreen:
Zaokrouhlování.......může být třeba 99,51%, takže systém píše 100% i když na 100% není
To jsem netušil to máš pravdu.. :wink: Okamžitě mazal si to dodělat.. :wink: Někde jsem tu četl že asistent managera není až tak důležitý..co je na tom pravdy? Ještě jsem se chtěl zeptat na jednu vlastnost..jak stoupá hodnocení s ohledem na zkušenost..?? Když se mi zastavil borec ..ted plácnu..na 70% při 10% zkušenosti..Díky
Meloon team -Bruins (G60)
..Meloon Cup..
Hák
Member of the Soccer Project Association

Post by Hák »

Proluxis wrote:
Hák wrote:
Proluxis wrote:můj skaut je 100% jediný je vyznačen modře.. :mrgreen:
Zaokrouhlování.......může být třeba 99,51%, takže systém píše 100% i když na 100% není
To jsem netušil to máš pravdu.. :wink: Okamžitě mazal si to dodělat.. :wink: Někde jsem tu četl že asistent managera není až tak důležitý..co je na tom pravdy? Ještě jsem se chtěl zeptat na jednu vlastnost..jak stoupá hodnocení s ohledem na zkušenost..?? Když se mi zastavil borec ..ted plácnu..na 70% při 10% zkušenosti..Díky
Asistent manažera ti akorát posílá upomínky, že hráčům nebo zaměstnancům brzy vyprší smlouva. Jinak myslím nedělá nic, pokud si to budeš hlídat sám, klidně ho vyhoď.
Co se týká zkušenosti, tak je to stejné jako u ostatních vlastností. Takže 15% zkušenosti = 1% k celkovému hodnocení. Takže jak ty říkáš 70% hodnocení a 10% zkušenost. 100-10/15=90/15=6bodů zkušenosti. Takže bude mít při plné zkušenosti hodnocení 76%....
SK Kobeřice - E.36
Proluxis
Team President

Post by Proluxis »

Super díky moc pane.. :wink:
Meloon team -Bruins (G60)
..Meloon Cup..
Freedonnasch
Groundsman

Post by Freedonnasch »

Zdravím všechny,

mám několik otázek, které již možná byly na fóru zodpovězeni, ovšem mě se je npodařilo dohledat.

Chtěl bych znát, jaký vliv má počet výher v řadě na chování fanoušků.Jsem malý tým, v divizi H, mám více fanoušků, než je kapacita stadionu (dejme tomu, že je stadión na 4 tisících a fanoušků je 7 tisíc ).Podle prográmku SPMT jsem si spočítal vstup na ligu vyhovující například 17, za vstupné 17 bude stále narváno.Chci se zeptat, mohu s teď dovolit zvednout cenu vstupenek na 19-20 a mít jistotu, že bude stále narváno??Nebo jak to funguje:-)

Dále, kapitán se vybíra z hráčů na hřišti, z hráčů na hřišti + lavička, ze všech hráčů v týmu ??

Úroveň fyzioterapeuta snižuje počet dnů, kdy bude hráč zraněný?Nebo ovlivňuje fyzičku po odehraném zápase?

K čemu slouží asisetnet ???

Děkuji za objasnění
Hák

Post by Hák »

Freedonnasch wrote: Chtěl bych znát, jaký vliv má počet výher v řadě na chování fanoušků.Jsem malý tým, v divizi H, mám více fanoušků, než je kapacita stadionu (dejme tomu, že je stadión na 4 tisících a fanoušků je 7 tisíc ).Podle prográmku SPMT jsem si spočítal vstup na ligu vyhovující například 17, za vstupné 17 bude stále narváno.Chci se zeptat, mohu s teď dovolit zvednout cenu vstupenek na 19-20 a mít jistotu, že bude stále narváno??Nebo jak to funguje:-)
Nejde to určit takhle jednoznačně. Hraje tam roli spousta faktorů, zejména počasí, pořadí soupeře v divizi, počet fanoušků soupeře, atd. atd. Takže nastavení dle SPMT je pouze orientační, počasí dopředu nikdy neovlivníš....
Freedonnasch wrote: Dále, kapitán se vybíra z hráčů na hřišti, z hráčů na hřišti + lavička, ze všech hráčů v týmu ??
Kapitán se vybírá samozřejmě z hráčů na hřišti, stejně jako ve skutečném fotbale. Nejlepší je mít za kapitána hráče, který má nejvíce zkušeností.
Freedonnasch wrote: Úroveň fyzioterapeuta snižuje počet dnů, kdy bude hráč zraněný?Nebo ovlivňuje fyzičku po odehraném zápase?
Úroveň fyzioterapeuta snižuje náchylnost hráčů ke zranění. Doplňování fyzičky a její snižoování ovlivňuje věk a energie každého hráče
Freedonnasch wrote: K čemu slouží asisetnet ???
Posílá upomínky o končících smlouvách hráčů a zaměstnanců

Jinak většina věcí je napsána zde:
http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 0&t=131665
SK Kobeřice - E.36
Freedonnasch
Groundsman

Post by Freedonnasch »

Hák wrote:
Freedonnasch wrote: Chtěl bych znát, jaký vliv má počet výher v řadě na chování fanoušků.Jsem malý tým, v divizi H, mám více fanoušků, než je kapacita stadionu (dejme tomu, že je stadión na 4 tisících a fanoušků je 7 tisíc ).Podle prográmku SPMT jsem si spočítal vstup na ligu vyhovující například 17, za vstupné 17 bude stále narváno.Chci se zeptat, mohu s teď dovolit zvednout cenu vstupenek na 19-20 a mít jistotu, že bude stále narváno??Nebo jak to funguje:-)
Nejde to určit takhle jednoznačně. Hraje tam roli spousta faktorů, zejména počasí, pořadí soupeře v divizi, počet fanoušků soupeře, atd. atd. Takže nastavení dle SPMT je pouze orientační, počasí dopředu nikdy neovlivníš....

Někde jsem ovšem četl o "inteligenci" fanoušků, že jich na zápas přijde víc, když tým vyhrál více zápasů v řadě.
To, že to ovlivňuje počasí, umístění soupeře, počet fanoušků, to vím.
Ta "inteligence fanoušků" nebyla nikde popsánou, pouze slovně, že více fanoušků chce podpořit svůj tým k dalšímu vítězství, a že jsou zvědaví, jestli i tento zápas bude vítězný.
Pochopil jsem to tak, že se bude počet fanoušků, chtějících se dostat na zápas zvedat.Tím pádem si mohu dovolit zdražit.
Hák

Post by Hák »

Freedonnasch wrote:
Hák wrote:

Někde jsem ovšem četl o "inteligenci" fanoušků, že jich na zápas přijde víc, když tým vyhrál více zápasů v řadě.
Ta "inteligence fanoušků" nebyla nikde popsánou, pouze slovně, že více fanoušků chce podpořit svůj tým k dalšímu vítězství, a že jsou zvědaví, jestli i tento zápas bude vítězný.
Pochopil jsem to tak, že se bude počet fanoušků, chtějících se dostat na zápas zvedat.Tím pádem si mohu dovolit zdražit.
Tohle téma je zatím obestřeno tajemstvím a nikdo zatím přesně neurčil jak to vlastně je. Pokud je mi známo, tak série vítězství nebo proher ovlivňuje kolik fanoušků po zápase přibude, nebo ubude. Jestli to ovlivňuje i momentální návštěvnost tak to nevím a pokud to někdo ví, rád se dozvím zase něco víc...
SK Kobeřice - E.36
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

Freedonnasch wrote:
Hák wrote:

Ta inteligence fanoušků se jmenuje "Spokojenost fanoušků". Jsou-li spokojení přijde jich víc a naopak. Neboli při nespokojených fanoušcích zlevníš vstupné (= méně vyděláš) nebo hraješ před nevyprodaným stadionem (= zase méně vyděláš). Pořadí soupeře a počasí neovlivníš.
To je dobře vidět v SPMT -> Výpočty stadionu. Když si pohraješ s těmi čísly, tak vidíš jaký to ma vliv na cenu vstupenky.
Narůst fandů za vyhraný ligový zapas je asi +20-25 fandů a pokud vyhraješ 5x ligu a SP pohár za sebou, ten nárůst se zvětší (už si nepamatuju, ale myslím že na dvojnásobek). Je to i dobře vidět na tom grafu diváků v SPMT. Já ceny vstupenek dávám podle SPMT, a když nepříjde chumelenice, tak mám vyprodáno nebo skoro vyprodáno. Počasí nechávám na "Průměr".
Freedonnasch
Groundsman

Post by Freedonnasch »

[/quote]
Ta inteligence fanoušků se jmenuje "Spokojenost fanoušků". Jsou-li spokojení přijde jich víc a naopak. Neboli při nespokojených fanoušcích zlevníš vstupné (= méně vyděláš) nebo hraješ před nevyprodaným stadionem (= zase méně vyděláš). Pořadí soupeře a počasí neovlivníš.
To je dobře vidět v SPMT -> Výpočty stadionu. Když si pohraješ s těmi čísly, tak vidíš jaký to ma vliv na cenu vstupenky.
Narůst fandů za vyhraný ligový zapas je asi +20-25 fandů a pokud vyhraješ 5x ligu a SP pohár za sebou, ten nárůst se zvětší (už si nepamatuju, ale myslím že na dvojnásobek). Je to i dobře vidět na tom grafu diváků v SPMT. Já ceny vstupenek dávám podle SPMT, a když nepříjde chumelenice, tak mám vyprodáno nebo skoro vyprodáno. Počasí nechávám na "Průměr".[/quote]

Jenomže spokojenost fanoušků můžu snížit i prohraným přátelákem či turnajovým zápasem.A i v tomto případě to ovlivní Ligu, když v lize mám 8 výher v řadě?
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

Jenomže spokojenost fanoušků můžu snížit i prohraným přátelákem či turnajovým zápasem.A i v tomto případě to ovlivní Ligu, když v lize mám 8 výher v řadě?
Když prohraješ víc přáteláků a turnajů za sebou, může se stát, že spokojenost fandu klesne např. ze 100 na 95 a měl bys podle SPMT snížit vstupné o 1€. Ale nemá to vliv na narůst fanouškovské základny. Tam se počítá jenom liga a případně SP pohár.
Azor

Post by Azor »

Dostávají plat za ligáč i hráči zranění a v trestu?
Hák

Post by Hák »

Azor wrote:Dostávají plat za ligáč i hráči zranění a v trestu?
Samozřejmě
SK Kobeřice - E.36
tomkycz

Post by tomkycz »

azore ty nás stále překvapuješ 8)
Hák

Post by Hák »

tomkycz wrote:
Taky jsem si říkal :D
SK Kobeřice - E.36
Azor

Post by Azor »

Hák wrote:
tomkycz wrote:
Taky jsem si říkal :D
No co,nebyl jsem si jistý, tak jsem se zeptal. Až pak jsem si vzpoměl, že se můžu podívat do ekonomiki,jestli ty platy jsou pořád stejné.Takže teď už vím že to dostávají i trestanci a zranění :(
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”