Divize A

Moderator: Czech Moderators

tom17
Team President

Re: Divize A

Post by tom17 »

Třetí týden a šest bodů - doufal jsem, že alespoň jeden navíc se mi někde urvat podaří.

V pondělí prohra u Majka po výkonech 149-148 (jednomu hráči jsem nastavil špatně individuální výkon, nevím, jestli bych bez této chybky zahrál 149), následovala výhra s FC NBG, který nešel do zápasu naplno.
Ve čtvrtek jsem se jel pokusit o překvapení k Juliovi, rozhodčí s 81% před zápasem naznačoval, že šanci mám. Domácí červenou kartu obdrželi, žel až v 82.minutě, takže z toho byly výkony 151-148 a výsledek 4:3. V pátek formalitka s TWSB.

Největším překvapením je pro mě zatím umístění oslíčka, tak rychle nahoru, na pozice, kam patříš :wink:
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Proluxis
Team President

Post by Proluxis »

Mám tu jeden talent který by vás pánové mohl zajímat..je momentálně na prodej... :wink:
http://www.soccerproject.com/transfer_b ... d=22942030
Meloon team -Bruins (G60)
..Meloon Cup..
dawron
Team President

Post by dawron »

Proluxis wrote:Mám tu jeden talent který by vás pánové mohl zajímat..je momentálně na prodej... :wink:
Přiveď ho tak za šest sezón se 100% zkušeností. Co bych s ním teď dělal, to opravdu nevím.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
jancarik
Member of the Soccer Project Association

Post by jancarik »

dawron wrote:
Proluxis wrote:Mám tu jeden talent který by vás pánové mohl zajímat..je momentálně na prodej... :wink:
Přiveď ho tak za šest sezón se 100% zkušeností. Co bych s ním teď dělal, to opravdu nevím.
a co snim budes delat za 6 sezon :mrgreen:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
Hák

Post by Hák »

jancarik wrote:
dawron wrote:
a co snim budes delat za 6 sezon :mrgreen:
Platit ho nějakých 5 sezón a čekat než Ti brankář zahraje nějaký výkon je opravdu velký luxus :wink:
SK Kobeřice - E.36
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Promin, neber si to osobně , nejsem sice moderátor fora,ale ten nešvar co tady zavedl "puzzle" s nabízením svých juniorů v každem druhém topicu by se neměl dál rozrustat , v topicu "junioři" to chápu,ale tady.........víš jak by to vypadalo,kdyby jsme to začli inzerovat všichni....
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
tomkycz

Post by tomkycz »

docela by mě zajímalo jak je na tom kdo finančně. když jsem předloni vyprodával nebo nabízel nějaké mé top hráče do týmů áčkařů, většina mi napsala že je na suchu ( nebudu je jmenovat, někdo hraje v áčku, nekdo už ne ). Potom nechápu jak se udrží tak dlouho v áčku, když třeba mě jeden vyhranej turnaj se vstupným 50 tis. pokryje náklady na týdenní účinkování v lize. Potom tedy nezbývá než hrát co největší počet přáteláků doma... ještě že mi přišli dva solidní junci, moje záchrana. Jinak já svoje konto netajím, pohybuji se nyní kolem 9M. Kádr mám pro příští sezónu či dvě jakž takž stabilizovaný, takže bych nemusel řešit existenční problémy... to jen tak že se tu nic neřeší :wink: Třeba by mě zajímalo, jak je na tom julius, ty jeho platy musej být masakr. Těch pár dobře dotovaných turnajů co vyhraje to přece nemůže kompenzovat, ani prémie za win v lize... 8)
xixor

Post by xixor »

Tak to ti kamaráde docela závidím. Doma prodělám nějakých -200 tis, venku 600-650 tis, takže celkem je to někde kolem -3.2M týdně. A to počítám, že Julius platí více. :mrgreen:

Takže bych potřeboval tak 4,5 x týdně vyhrát turnaj s vlezným 50 tis pro 32 účastníků.... :lol:, abych byl na tom šul nul.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Hák

Post by Hák »

xixor wrote:Tak to ti kamaráde docela závidím. Doma prodělám nějakých -200 tis, venku 600-650 tis, takže celkem je to někde kolem -3.2M týdně. A to počítám, že Julius platí více. :mrgreen:

Takže bych potřeboval tak 4,5 x týdně vyhrát turnaj s vlezným 50 tis pro 32 účastníků.... :lol:, abych byl na tom šul nul.
2x 650 000 + 2x 200 000 = 3,2 M :?:
Ach ta matematika :D
SK Kobeřice - E.36
tomkycz

Post by tomkycz »

Hák wrote:
xixor wrote:Tak to ti kamaráde docela závidím. Doma prodělám nějakých -200 tis, venku 600-650 tis, takže celkem je to někde kolem -3.2M týdně. A to počítám, že Julius platí více. :mrgreen:

2x 650 000 + 2x 200 000 = 3,2 M :?:
Ach ta matematika :D
xixi to chtěl napsat takto: Doma prodělám nějakých -200 tis, venku 600-650 tis, + 1600000,-E posílám na pomoc Haiti, takže celkem je to někde kolem -3.2M týdně
tom17
Team President

Post by tom17 »

tomkycz wrote:Třeba by mě zajímalo, jak je na tom julius, ty jeho platy musej být masakr. Těch pár dobře dotovaných turnajů co vyhraje to přece nemůže kompenzovat, ani prémie za win v lize... 8)
Kolik platí Julius za ligový zápas, odtajnil sám v topicu "platby za ligový zápas" (poslední strana).
Stav jeho konta se snažil před časem odhadnout Michal v "zajímavostech".
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
tomkycz

Post by tomkycz »

tom17 wrote:
tomkycz wrote:Třeba by mě zajímalo, jak je na tom julius, ty jeho platy musej být masakr. Těch pár dobře dotovaných turnajů co vyhraje to přece nemůže kompenzovat, ani prémie za win v lize... 8)
Kolik platí Julius za ligový zápas, odtajnil sám v topicu "platby za ligový zápas" (poslední strana).
Stav jeho konta se snažil před časem odhadnout Michal v "zajímavostech".
uff na stránce 290 jsem to našel, byl to porod ale zajímavé zjištění že je stále za vodou... :D
dawron
Team President

Post by dawron »

Já hraji turnaje jen velmi sporadicky, ale i bez nich vydělám týdně cca 1M na zápasech. Kdybych si měl ještě to hraní v divizi A finančně dotovat, tak bych jaksi postrádal smysl takového činění.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
tomkycz

Post by tomkycz »

dawron wrote:Já hraji turnaje jen velmi sporadicky, ale i bez nich vydělám týdně cca 1M na zápasech. Kdybych si měl ještě to hraní v divizi A finančně dotovat, tak bych jaksi postrádal smysl takového činění.
tak to seš v klidu my doma při plném stadionu a výhře + 35.000,- E :?

- plat: € -369.409,00
- bonus za vítězství: € -145.000,00

takže týdně jsme cca 600 tis. mínus...

SKS Litoměřice 1 - 0 FC Strakapůd, výkony 149:141, zápas ovlivnila ČK pro hráče Strakapůdu po druhé žluté již v 52. minutě. My jsme Č. kartu dostali až v 84. minutě, to rozhodlo... důležité body
mouven

Post by mouven »

U me je to ted s penezma uz o necem jinym navic postupne predelavam smlouvy.. Ale musim rict, ze kdyz jsem aktivne hral ligu, tak jsem na tom byl podobne jako Tomky.. nejaky zaklad, z ktereho pomalu ubyvalo.. Problem byl, ze jsem musel hrat omezene mnozstvi zapasu a casto jsem i z casovych duvodu radsi prijal nejaky zapas, protoze pak bych se na sp nedostal a byl by to prusvih, kdyby se zapas neodehral.. Ted hraju plnej pocet turu do toho na kazdej den nabidky na poolu, kdyz prijmou ok, kdyz ne nic se nedeje a konto hezky stoupa:-D Jen teda hriste je zvalchovany:-D
FK Bolka FOREVER
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”