Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Trochu pozdě, ale snad do večera někdo stihne odpovědět.
Pokud pošlu zaměstnance na kurz, o kolik procent se zvedne svoje hodnocení ?
Dejme tomu doktor, nový cca 65 %, kolikrát ho musím poslat na kurz, aby byl 100% ?
A je rozdíl, zda-li se jedná o doktora, či jiného zaměstnance ?
zítra ráno všem končí smlouva a kromě šéfa mládeže, kterého chci vyměnit, se rozhoduji, zda-li propustím i ty ostatní. Ale pokud bych je musel poslat 3x a více na kurz.... Asi podepíšu stávající.
Díky
Hadis
Dejme tomu doktor, nový cca 65 %, kolikrát ho musím poslat na kurz, aby byl 100% ?
zítra ráno všem končí smlouva a kromě šéfa mládeže, kterého chci vyměnit, se rozhoduji, zda-li propustím i ty ostatní. Ale pokud bych je musel poslat 3x a více na kurz.... Asi podepíšu stávající.
Díky
Hadis
AC Had Bozak
-
Myslím, že nezáleží na tom, aký je to zamestnanec.
Pokiaľ viem, tak počet percent, o ktoré mu stúpne akreditácia alebo čo to je, je medzi 15-25%, ale je to rôzne - nie vždy je to rovnaký počet percent. Pri 65% to môžu byť 2 alebo 3 kurzy, ale skôr by som povedal, že dva.
Pokiaľ viem, tak počet percent, o ktoré mu stúpne akreditácia alebo čo to je, je medzi 15-25%, ale je to rôzne - nie vždy je to rovnaký počet percent. Pri 65% to môžu byť 2 alebo 3 kurzy, ale skôr by som povedal, že dva.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
(\__/)
(O.o )
Podle mých zkušeností je to zhruba kolem 20%, respektive něco pod 20 (17-19). Takže souhlasím s Patomem, že 2 kurzy by snad měly stačit. Ale přesně jsem si to nikdy nesledoval a neevidoval...Hadis wrote:Trochu pozdě, ale snad do večera někdo stihne odpovědět.
Díky
Hadis
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
OK dík. zkusím to protočit a uvidíme, co z toho vznikne 

AC Had Bozak
-
Tohle je strašně diskutabilní a snad jen Sjarel ví, jestli dal trenérům nějaké vlastnosti o kterých nevíme. Podle všeho by to mělo být naprosto jedno - prostě kus na 100% a víc neovlivníš. Ale zas je zajímavé, že někomu to sype jednoho neagresivního hráče za druhým a někomu zas agrese juniorů nejde pod 50%22POPO64 wrote:Zdravím.
Má trenér mládeže nějaký vliv na to, jaký hráč příjde?
Z jednoho pohledu musím pochválit, že z 6 hráču přišlo 5. Ale na druhou stranu mají všichni strašně velkou agresivitu kromě jednoho![]()
Neprospěla by výměna?
Dík

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
Tak jsem to vyřešil jednoduše a najal zaměstnance, co měli 100%Hadis wrote:Trochu pozdě, ale snad do večera někdo stihne odpovědět.
Díky
Hadis

díky všem za reply
AC Had Bozak
-
- Team President
Lidičky mám dilema.Není lepší počkat na svoje tr.centrum než ted honem v H nakupovat drahé 18ti-leté hráče ??? Bud na svoje obchody nebo si vytrénovat svoje talenty? S rozpočtem 800 tisíc stejně zázrak nekoupím. 

Zkopírováno ze zamknutého topicu. Odpověď napsal manažer Slanec.
totiz stalo sa mi, ze som mal celkovy vykon o 7 percent lepsi ako super a bola z toho len remiza.
Už se stalo, že jeden tým měl o 15-20 bodů lepší výkon a přesto remizoval. Je to o náhodě, ve skutečným fotbalu taky nevyhraje vždy lepší, někdy zase random zahraje pro tebe, takže smůla může střídat štěstí v jiných zápasech. Příště se ptej sem viewtopic.php?f=60&t=43934&start=7770
Tohle je zajímavé, co já vím, tak pokud jsi lepší o 11% než soupeř tak na 100% vyhraješ, pokud ovšem nenastave situace že kopeš penaltu a nedáš. to bys mohl remizovat.
Nebo máte jiné zkušenosti?
totiz stalo sa mi, ze som mal celkovy vykon o 7 percent lepsi ako super a bola z toho len remiza.
Už se stalo, že jeden tým měl o 15-20 bodů lepší výkon a přesto remizoval. Je to o náhodě, ve skutečným fotbalu taky nevyhraje vždy lepší, někdy zase random zahraje pro tebe, takže smůla může střídat štěstí v jiných zápasech. Příště se ptej sem viewtopic.php?f=60&t=43934&start=7770
Tohle je zajímavé, co já vím, tak pokud jsi lepší o 11% než soupeř tak na 100% vyhraješ, pokud ovšem nenastave situace že kopeš penaltu a nedáš. to bys mohl remizovat.
Nebo máte jiné zkušenosti?
-
Už několik let žádám každého, kdo napíše že penalta = gól (a je na náhodě jestli ji promění nebo ne) aby mi doložil toho tvrzení a ono nic...
Kdysi to tu kdosi pustil do éteru (snad Frenkie?) a od té doby se toho všichni drží jak hovno košile.
Jinak já sem měl dnes o 15 lepší výkon a plichta a byla tam jedna chytnutá pentle.

Jinak já sem měl dnes o 15 lepší výkon a plichta a byla tam jedna chytnutá pentle.

Andrew - Sokol Čejč
Doložit to asi schopný nejsem, ale něco na tom bude. Rozhodně jsem měl zápasy, kde výsledek neodpovídal výkonům a ten rozdíl byly chycené penalty. Nicméně, hádám , že do nějakého rozmezí bude možná plichta i bez pomoci čapnuté penalty. Mohlo by to být třeba 12 (?!?) - myslím, že tuhlec jsem o 12 vyhrál, remizoval a na penalty vypadnul.Sokol Cejc wrote:Už několik let žádám každého, kdo napíše že penalta = gól (a je na náhodě jestli ji promění nebo ne) aby mi doložil toho tvrzení a ono nic...Kdysi to tu kdosi pustil do éteru (snad Frenkie?) a od té doby se toho všichni drží jak hovno košile.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Moje head-intellectual-vacuum neví, co se po něm chceSokol Cejc wrote:Už několik let žádám každého, kdo napíše že penalta = gól (a je na náhodě jestli ji promění nebo ne) aby mi doložil toho tvrzení a ono nic...Kdysi to tu kdosi pustil do éteru (snad Frenkie?) a od té doby se toho všichni drží jak hovno košile.

-
Má v tom byť nejaký skrytý zmysel?Angee wrote:Moje head-intellectual-vacuum neví, co se po něm chceSokol Cejc wrote:Už několik let žádám každého, kdo napíše že penalta = gól (a je na náhodě jestli ji promění nebo ne) aby mi doložil toho tvrzení a ono nic...Kdysi to tu kdosi pustil do éteru (snad Frenkie?) a od té doby se toho všichni drží jak hovno košile.
Jinak já sem měl dnes o 15 lepší výkon a plichta a byla tam jedna chytnutá pentle... co mám doložit? nejakou stvrzenku?

Ale k veci. Ja keď som naposledy remizoval s výkonom o 11 horším (nj, Random mi prial

FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
-
Tady nevidím žádný důvod pro dilema. Oboje musí jít zároveň. Co nejrychleji maximální úroveň tréninkového centra a když zbývají peníze, tak nakupovat juniory co to jde. Tvoje vlastní centrum ti samo tým nenaplní už z hlediska různch postů, které zrovna potřebuješ a ono chodí něco jiného. Když teda vůbec něco přijdeProluxis wrote:Lidičky mám dilema.Není lepší počkat na svoje tr.centrum než ted honem v H nakupovat drahé 18ti-leté hráče ??? Bud na svoje obchody nebo si vytrénovat svoje talenty? S rozpočtem 800 tisíc stejně zázrak nekoupím.

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
Ono to bude tím, že z valné většiny případů remíz při vyšším výkonu to tak prostě je - ta chycená pentleSokol Cejc wrote:Už několik let žádám každého, kdo napíše že penalta = gól (a je na náhodě jestli ji promění nebo ne) aby mi doložil toho tvrzení a ono nic...Kdysi to tu kdosi pustil do éteru (snad Frenkie?) a od té doby se toho všichni drží jak hovno košile.

Ale jinak bych to viděl tak, že systém vezme při zápase spočtený (podle stylů atd.) počet šancí a podle výkonu týmů (a možná i dalších věcí) určí pravděpodobnost proměnění těchto šancí. Nikdy to není 100%. Tudíž někdy se může zrodit remíza i bez neproměněné pentle. Nebo i prohra

s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
Asi jsem to přivolal, dnes v simulaci v 18:00 jsem byl lepší o 11 bodů a nedal jsem penaltu - výsledek 3:3 
Určitě na tom něco bude. Ta hranice 100% výhry bude okolo rozdílu výkonu 10..11 (bez neproměněných penalt)

Určitě na tom něco bude. Ta hranice 100% výhry bude okolo rozdílu výkonu 10..11 (bez neproměněných penalt)