Tak máme půlku sezóny za sebou, takže bych to nějak zhodnotil.
V tabulce máme skvělé druhé místo, které jsme si přál. Jenže jsem nechtěl takovou díru za Juliuem, ale co už. Tahle sezóna hodně bolí, nečekal jsem, že to dostanu až tak vyžrat. Dostal jsem několik redek, které jsem nepochopil a tak naše výkony nad 150 by se daly zpočítat na prstech jedné ruky....... Strávím opravdu hodně času laděním sestav na zápasy, dělám si týdenní plány, počítám si agresivity a nevím co ještě. Přitom je tohle mé snažení jen marnost....
A to jsem si nepřál přízeň CML, stačilo mi, kdyby byl neutrální

Být tak fanda spikleneckých teoriíí, tak bych dal nějakou do placu

.
No a teď už vážně:
Julius vede zcela zaslouženě, neprošel žádnou větší krizí a valí stabilní výkony nad 150 doma i venku. Jeho cesta první polovinou soutěže je obdivuhodná a momentálně je bez konkurence (a taky nějakou dobu ještě bude). Naprosto zasloužené vedení.
Michal má velmi perspektivní kádr a kdyby neválčil na dvou frontách, byl by rozhodně na mém místě.
Mikef předvádí kouzla. Je radost sledovat, jak tento můj kamarád takticky vyrostl a přestože nemá tak kvalitní kádr jako někteří ostatní, je v TOP5. Podle mě je to nejmilejší překvapení, aspoň zatím.
Resi - čekal jsem, že bude trochu výš, ale přesto se pohybuje v divizi jako ryba ve vodě.
NGB - další překvapení pro mě. Tipoval jsem ho jako kanditáta do slabé skupiny, ale on pořádně kouše.
Fresh - tým s budoucností, podle mě na tom místě, kde má být.
Tomkyč - umí a čekám, že bude stoupat
Dawron - také mě mile překvapil, měl jsem na něj stejný názor jako u NGB, ale Dawron se jen tak lehce nedá.
Oslicek - myslel jsem, že bude výše. Ale v druhé půlce to rozjede
dawron wrote:
A už jsi si odbyl vlnu zranění? U nás a minimálně u Totema už proběhla, Bizone ji prodělává, ale u ostatních jsem ji zatím neregistroval.
Odbyl - máme 5 hráčů na marodce...