3.B liga (SL)
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: III. B SR Liga
Zhodnotenie 3.B ligy po poslednom kole
FC Nitricka nemal na výber a 1. miesto si uhájil kontumačnou výhrou nad vylúčeným tímom snooze predators. Pomohol mu aj tím Aramis storm, ktorý dokázal zdolať druhý Holstein cows 2:1 a dokazál, že v F-ku rozhodne nebude hrať druhé husle. V tabuľke skončil na 4. mieste, na 5. miesto odsunul tím FC Makaci, vďaka výhre TJ SLOVANu Solivar. 3. miesto už nemohlo ujsť tímu Black Stars, ten bez problémov zvíťazil na ihrisku ipe 3:0. SLOVAN skončil 6., 2 body za svojím dnešným súperom a ipe sa ušlo predposledné miesto, len 5 bodov pred vykontumovanými snooze predators.
Výsledky a tabuľka s konečným umiestnením tímov 3.B ligy sú aktualizované na webe. Zoznam najlepších strelcov v tomto ročníku sa už nemenil.
FC Nitricka nemal na výber a 1. miesto si uhájil kontumačnou výhrou nad vylúčeným tímom snooze predators. Pomohol mu aj tím Aramis storm, ktorý dokázal zdolať druhý Holstein cows 2:1 a dokazál, že v F-ku rozhodne nebude hrať druhé husle. V tabuľke skončil na 4. mieste, na 5. miesto odsunul tím FC Makaci, vďaka výhre TJ SLOVANu Solivar. 3. miesto už nemohlo ujsť tímu Black Stars, ten bez problémov zvíťazil na ihrisku ipe 3:0. SLOVAN skončil 6., 2 body za svojím dnešným súperom a ipe sa ušlo predposledné miesto, len 5 bodov pred vykontumovanými snooze predators.
Výsledky a tabuľka s konečným umiestnením tímov 3.B ligy sú aktualizované na webe. Zoznam najlepších strelcov v tomto ročníku sa už nemenil.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
(\__/)
(O.o )
-
III.B liga - 7. ročník - vyhodnotenie
Víťaz: FC Nitricka
2.miesto: Holstein cows
(obaja postupujú)
Víťazovi ligy srdečne blahoželám!
Zároveň sa s ním a s ďalším postupujúcim lúčim minimálne na jeden ročník a želám veľa šťastia v 2. lige, ktorá však už bude oveľa náročnejšia
Najlepší strelec 7.ročníka v III.B lige:
Radomir Novosedlik (FC Makaci) - 13 gólov
pozícia: RF
GR: 69%
agresivita: 45%
vek: 23 rokov
krajina pôvodu: Slovensko
(hráč už neexistuje)
Víťaz: FC Nitricka
2.miesto: Holstein cows
(obaja postupujú)
Víťazovi ligy srdečne blahoželám!
Zároveň sa s ním a s ďalším postupujúcim lúčim minimálne na jeden ročník a želám veľa šťastia v 2. lige, ktorá však už bude oveľa náročnejšia

Najlepší strelec 7.ročníka v III.B lige:
Radomir Novosedlik (FC Makaci) - 13 gólov
pozícia: RF
GR: 69%
agresivita: 45%
vek: 23 rokov
krajina pôvodu: Slovensko
(hráč už neexistuje)
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
Ahojte! Je tu čas sa prihlasovať do 1. Slovenského pohára. Môžete sa prihlásiť na fóre do 6.3.2010 v sekcii s názvom Slovenský pohár. Napíšte meno manažéra, názov tímu a divíziu.
------------------------
manager: webprofesor
team: Wonderworld
Division: F.142
Ahojte! Mám radostnú správu! Znovu sa usporadúva SP Champions League (SP CL) a SP UEFA.
Slovenskí manažéri môžu reprezentovať našu krajinu v Soccer Project svete. Oficiálna
stránka je: http://www.fisp.lx.ro/ Pracuje sa na nej, ale už ponúka základné
informácie. Jeto v angličtine.
- Champions League - Hrať môžu tímy z A, B, C divízií. Najmenej tri tímy sa
musia zúčastniť.
- SP UEFA CUP (World League) - je to svetový pohár (už nie je to len Európa)
Hrať môžu tímy z D,E,F divízií. Začína sa každú prvú sobotu sezóny 35, 37, 39 atď.
- Intertoto Cup - Hrať môžu tímy z G, H divízií.
- World Championship of clubs (World Cup of Clubs) - Hrať môžu tímy, ktoré
dosiahli prvé alebo druhé miesto v SP UEFA alebo SP CL.
Ako vidíte, oplatí sa statočne bojovať v Corgoň Lige. Tímy, ktoré nás budú reprezentovať v týchto najvyšších súťažiach určíme na základe ich výsledkov v Corgoň Lige a podľa hodnotenia (napr. či včas posiela/prijíma pozvánky, či komunikuje zmeny, odpovedá na listy atď.). Sú tvrdé podmienky, ktoré musíme rešpektovať, lebo kontumačná prehra je 5-0. Do konca keď koordinátor Slovenska, to som ja (bati) nepošle včas výsledky zápasov, tak kontumačne prehráva náš tím aj keď zápas vyhral. Takže, hor sa!
Slovenskí manažéri môžu reprezentovať našu krajinu v Soccer Project svete. Oficiálna
stránka je: http://www.fisp.lx.ro/ Pracuje sa na nej, ale už ponúka základné
informácie. Jeto v angličtine.
- Champions League - Hrať môžu tímy z A, B, C divízií. Najmenej tri tímy sa
musia zúčastniť.
- SP UEFA CUP (World League) - je to svetový pohár (už nie je to len Európa)
Hrať môžu tímy z D,E,F divízií. Začína sa každú prvú sobotu sezóny 35, 37, 39 atď.
- Intertoto Cup - Hrať môžu tímy z G, H divízií.
- World Championship of clubs (World Cup of Clubs) - Hrať môžu tímy, ktoré
dosiahli prvé alebo druhé miesto v SP UEFA alebo SP CL.
Ako vidíte, oplatí sa statočne bojovať v Corgoň Lige. Tímy, ktoré nás budú reprezentovať v týchto najvyšších súťažiach určíme na základe ich výsledkov v Corgoň Lige a podľa hodnotenia (napr. či včas posiela/prijíma pozvánky, či komunikuje zmeny, odpovedá na listy atď.). Sú tvrdé podmienky, ktoré musíme rešpektovať, lebo kontumačná prehra je 5-0. Do konca keď koordinátor Slovenska, to som ja (bati) nepošle včas výsledky zápasov, tak kontumačne prehráva náš tím aj keď zápas vyhral. Takže, hor sa!
------------------------
Ahoj.Kedy sa začne hrať ďaľší ročník ligy?
-
Asi v polovici septembra, tuším v 37. sezóne. Predtým sa odohrá Slovenský Pohár, potom bude letná prestávka a potom začne Liga.Miloss wrote:Ahoj.Kedy sa začne hrať ďaľší ročník ligy?
P.S.: Už si potvrdil účasť v Pohári? Na stránke ešte nie si zaznačený.

FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
oklamko h1434 fcdubnica
Ahojte,predtým než mi úplne skrachoval klub a následne ho vymazali som bol známy v tejto lige ako manažér Miloss s tímom FC Makaci,teraz sa Vám chcem predstavit ako manažér Mafi s tímom White Tigers.Teším sa na nový ročník ligy.
White Tigers
Mafi
[F.79]
Reg.: 4.4.2010
Sezóna-Umiestnenie-Liga
34-4.-H.720---35-1.-H.720---36-6.-G.240---37.-2.-G.240---38-7.-F.80---39-5.-F.80---40-5.-F.80---41.-1.-F.80---42-9.-E.27---43-3.-E.27---44-10.-E.27---45-13.-E.27---46.-3.-F.79---47-?.-F.79
Mafi
[F.79]
Sezóna-Umiestnenie-Liga
34-4.-H.720---35-1.-H.720---36-6.-G.240---37.-2.-G.240---38-7.-F.80---39-5.-F.80---40-5.-F.80---41.-1.-F.80---42-9.-E.27---43-3.-E.27---44-10.-E.27---45-13.-E.27---46.-3.-F.79---47-?.-F.79
-
Vítam ťa späť.Mafi wrote:Ahojte,predtým než mi úplne skrachoval klub a následne ho vymazali som bol známy v tejto lige ako manažér Miloss s tímom FC Makaci,teraz sa Vám chcem predstavit ako manažér Mafi s tímom White Tigers.Teším sa na nový ročník ligy.

FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
Ďakujem, už sa neviem dočkať ligy...a o to viac sa teším na 2. ročník SP.. 

White Tigers
Mafi
[F.79]
Sezóna-Umiestnenie-Liga
Mafi
[F.79]
Sezóna-Umiestnenie-Liga
-
Uvažoval som, že by sme ho mohli spustiť už v septembri súčasne s Ligou, na tom sa ešte dohodneme. Ale asi by bolo treba ho potom rozložiť na viac dní, aby sa nekryl s Ligou a aby sme veľmi nezaťažovali manažérov s posielaním pozvánok a strážením si priestoru pre zápasy slovenských súťaží. Povedzme, že by sa hral jeden zápas za týždeň. To by aj vychádzalo časovo na tie dve sezóny ako Liga. Tá by ostala v pôvodnom termíne, čiže v stredu a sobotu a Pohár by sa presunul na jeden deň v týždni, povedzme piatok alebo nedeľa.Mafi wrote:Ďakujem, už sa neviem dočkať ligy...a o to viac sa teším na 2. ročník SP..
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
Ja s tvojím nápadom súhlasim, od toho septembra by sme to mohli skúsiť. Treba ešte domyslieť, ktorý deň by sa to hralo, prípadne by sme mohli spustiť hlasovanie, že ktorý deň by manažérom najviac vyhovoval.PaToM wrote:Uvažoval som, že by sme ho mohli spustiť už v septembri súčasne s Ligou, na tom sa ešte dohodneme. Ale asi by bolo treba ho potom rozložiť na viac dní, aby sa nekryl s Ligou a aby sme veľmi nezaťažovali manažérov s posielaním pozvánok a strážením si priestoru pre zápasy slovenských súťaží. Povedzme, že by sa hral jeden zápas za týždeň. To by aj vychádzalo časovo na tie dve sezóny ako Liga. Tá by ostala v pôvodnom termíne, čiže v stredu a sobotu a Pohár by sa presunul na jeden deň v týždni, povedzme piatok alebo nedeľa.Mafi wrote:Ďakujem, už sa neviem dočkať ligy...a o to viac sa teším na 2. ročník SP..
-
No, tak som dospel k názoru, že hrací čas ligy by sme nemali meniť, predsa len, manažéri sú už na neho zvyknutí a je to istý imidž Ligy.myky0- wrote:Ja s tvojím nápadom súhlasim, od toho septembra by sme to mohli skúsiť. Treba ešte domyslieť, ktorý deň by sa to hralo, prípadne by sme mohli spustiť hlasovanie, že ktorý deň by manažérom najviac vyhovoval.

No a na Pohár by som zvolil buď piatok alebo nedeľu... čo ty na to?
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
Piatok je koniec náročného týždňa, plného ligových zápasov a SP pohára, takže ja by som bol radšej za nedeľu.PaToM wrote:No, tak som dospel k názoru, že hrací čas ligy by sme nemali meniť, predsa len, manažéri sú už na neho zvyknutí a je to istý imidž Ligy.myky0- wrote:Ja s tvojím nápadom súhlasim, od toho septembra by sme to mohli skúsiť. Treba ešte domyslieť, ktorý deň by sa to hralo, prípadne by sme mohli spustiť hlasovanie, že ktorý deň by manažérom najviac vyhovoval.
No a na Pohár by som zvolil buď piatok alebo nedeľu... čo ty na to?