Pane kolego scrabbleový nestěžujte si nám tu prosím s písmenkem Z.Big El wrote:A to se chlubíš, nebo si ztěžuješ?tom17 wrote:Nechce se mi už učit, důsledkem toho je tato statistika

Moderator: Czech Moderators
Pane kolego scrabbleový nestěžujte si nám tu prosím s písmenkem Z.Big El wrote:A to se chlubíš, nebo si ztěžuješ?tom17 wrote:Nechce se mi už učit, důsledkem toho je tato statistika
kopečku už jdi někam s tou opravou pravopisu není téma kde bys s tím neprudil...kopeckar wrote:Pane kolego scrabbleový nestěžujte si nám tu prosím s písmenkem Z.Big El wrote:A to se chlubíš, nebo si ztěžuješ?tom17 wrote:Nechce se mi už učit, důsledkem toho je tato statistika
Jednak jsem si nevšiml, že by bylo zakázáno se k tomu vyjádřit a zadruhé mě připadá naopak jako pruzení to jak tu někteří experti przní náš krásný jazyk, což ovšem není případ Big Ela. Toho jen škádlím proto, že spolu hráváme scrabble a měli bychom se tedy těchto chyb vyvarovat. Nedávno mě přistihl při chybě Big El a nyní já jej. Ovšem to, že není jak ty říkáš téma, kde bych s tím neprudil, není má chyba...... Tak či tak ovšem nemáš pravdu, protožeto bych to mohl dělat na plný úvazek.tomkycz wrote:kopečku už jdi někam s tou opravou pravopisu není téma kde bys s tím neprudil...
Kaji se a sypu si popel na hlavu.kopeckar wrote:Pane kolego scrabbleový nestěžujte si nám tu prosím s písmenkem Z.Big El wrote:A to se chlubíš, nebo si ztěžuješ?tom17 wrote:Nechce se mi už učit, důsledkem toho je tato statistika
ani jedno z toho; důvod, proč vznikla tato statistika, jsem uvedlBig El wrote: A to se chlubíš, nebo si ztěžuješ?
no nepotěšil si mě, zrovna teďmouven wrote:Hehe tak nejenom, ze jsem vcera pomohl Bizonovi.. coz puvodne nebylo v planu a chtel jsem jet na plno, ale jeste jsem dneska vyrazne pomohl Ucku.. sorry Tomky:-D
To bych blil:-! Cechu v A jak psu a nejen ze nedodazou spolecnejma silama ziskat titul na kterej se ceka pomalu tak dlouho jak nejmenovanej klub cekal na vyhru v lizetomkycz wrote:no nepotěšil si mě, zrovna teďmouven wrote:Hehe tak nejenom, ze jsem vcera pomohl Bizonovi.. coz puvodne nebylo v planu a chtel jsem jet na plno, ale jeste jsem dneska vyrazne pomohl Ucku.. sorry Tomky:-Dpokud bude nejhůř, půjde trenér
edit: jinak zítra přivítáme dawronovi borce, něco jim dlužíme z prvního zápasu, tak by bylo třeba to dotáhnout do konce. Rozhodčí 97%, uvidíme... budeme chtít vyhrát, uvidíme co na to dawronova defenzíva
njn a kdybys vedel, jak strasne obrovskou radost z ty pomoci Rumunum mam, tak bys asi nejen blil:-D:-D:-Dacskncl wrote:To bych blil:-! Cechu v A jak psu a nejen ze nedodazou spolecnejma silama ziskat titul na kterej se ceka pomalu tak dlouho jak nejmenovanej klub cekal na vyhru v lizeA jeste se tu zacinaj zachranovat rumuni.....Aspon ze ten Hernan zahajil letos cestu navratu
Můžeš to nějak rozvést, aby to bylo všem srozumitelné? Ti za to z Rumunska poslali nějaké kapříky, nebo co?mouven wrote:njn a kdybys vedel, jak strasne obrovskou radost z ty pomoci Rumunum mam, tak bys asi nejen blil:-D:-D:-Dacskncl wrote:To bych blil:-! Cechu v A jak psu a nejen ze nedodazou spolecnejma silama ziskat titul na kterej se ceka pomalu tak dlouho jak nejmenovanej klub cekal na vyhru v lizeA jeste se tu zacinaj zachranovat rumuni.....Aspon ze ten Hernan zahajil letos cestu navratu
rika ti neco vyraz fair-play? jak by ti bylo v kuzi manazera, kdyz bys vedel, ze ti nekdo pustil zapas jen abys vyhral? myslis, ze bys mel z takove "vyhry" radost?acskncl wrote:To bych blil:-! Cechu v A jak psu a nejen ze nedodazou spolecnejma silama ziskat titul na kterej se ceka pomalu tak dlouho jak nejmenovanej klub cekal na vyhru v lizeA jeste se tu zacinaj zachranovat rumuni.....Aspon ze ten Hernan zahajil letos cestu navratu
Je to evidentně fanda Sparty, takže a) fair-play mu nic říkat nemůže; b) by ostatní uplatil, ať se řežou mezi sebou a jemu to pouštěj.oslicek wrote:rika ti neco vyraz fair-play?
jo, Rumuni se velice pravdepodobne asi oba zachrani, protoze na to maji vhodny kadr a Bizon i zkusenosti. myslis, ze by bylo ferove hrat proti nim a navzajem si to mezi Cechy poustet? jak by ses citil ty, kdybys tam byl v kuzi rumuna a ostatni ti tohle delali?