18' 0 - 1 Jakub Elšík
Maine derby`ul derby`urilor cu locul 1, aici se decide , daca il bat ma lupt pentru locu 1 , daca fac egal il ajut pe ala de pe 3 sa iasa pe 1 , si daca iau bataie ies pe 3

Moderator: Romanian Moderators
apropo de asta, am dat azi din intamplare peste echipa de pe primul loc in B1bunicutzu wrote:da, dar totusi ... in primul meci nici nu mi-am pus echipa, nu speram sa am sanse sa scap de retrogradare. pentru restul meciurilor nu mi-am odihnit titularii cum trebuie, i-am "scapat" prin meciuri unde nu trebuia sa joace samd.
si voi vorbiti aici de promovare? cu mosalaii mei? haha, pai clar a scazut fata de cand am fost eu ultima oara prin zonapoate iau 2-3 jucatori sa promovez
)
Poate trebuie facut alt gazon daca scade constant cu 10.Kosmin wrote:victorie stransa dar care ma mentine la 8 pcte de locul 2asearaa m fost envoit sa cumpar un portar(care v-a fi suspendat etapa viitoare , noroc ca am cu un bot
) pt ca titularul mi s-a accidentat pe 3 zile si toate planurile mi-au fost dat peste cap in privinta transferurilor
azi am fost anuntat ca mi-a scazut gazonul la 50% si-mi afecteaza TS
numai vesti proaste cu o saptamana nefasta
poi cand am vazut scaderea, iam dat sa-l faca pe ala pe 1 zi si apoi pe ala pe 10 zileic33 wrote:Poate trebuie facut alt gazon daca scade constant cu 10.Kosmin wrote:victorie stransa dar care ma mentine la 8 pcte de locul 2asearaa m fost envoit sa cumpar un portar(care v-a fi suspendat etapa viitoare , noroc ca am cu un bot
) pt ca titularul mi s-a accidentat pe 3 zile si toate planurile mi-au fost dat peste cap in privinta transferurilor
azi am fost anuntat ca mi-a scazut gazonul la 50% si-mi afecteaza TS
numai vesti proaste cu o saptamana nefasta
sa iti faci prima data cel mai ieftin si apoi cel scump ....daca asta e cazul