V příštím kole nás čeká E divizní celek, jehož hráči, relativně celkem dobrých individuálních schopností pojídají syrové maso (bohužel pro soupeře, bohudík pro nás

Moderator: Czech Moderators
Taky jsi mu moh nekoho zranit, kdyz s nim zejtra hraju ligu.Slanec wrote:Prohra 2:3 pro nás znamená konec účinkování v letošním SP Poháru. nepříjemné však je i pro ligu, že na marodce máme 6 hráčů a plno z nich jsou naši klíčoví, takže v současné době je záchrana pro nás pouze teorií.
Gratulace pane děkujeme za uvolnění trůnu.mouven wrote:JOOOOOOOOOOOOOOO
Tak poharovy sampion je venku je venku:-) Sakrys, ale ze to byly nervy:-D Juchuuuu ty jo ja mam takovou radost a to se mi puvodne nechtelo vstat:-) Proste pribeh nekonci:-D
u utd 0 - 0 FK Bolka FOREVER
Penalty kicks 3 - 4 Penalty kicks
po vykonech 141-142, rozhodci byl prase 85 a ja se musel obejit bez SW a LF, takze mozne rozestaveni bylo 3-5-2, 4-4-2, 4-5-1.. no nic mo:-D Navic jsem musel nejakym zpusobem dat dohromady tu agresivitu a stejne jsem dostal cervenou jen o minutu pozdeji a to jsem hral 90 a ucko na 100 a to mel v sestave vetsi raubire s o dost vetsim rozptylem..
Hlavne pro me sezona nekonci a jedu dal:-D
No nejsem z losu nadsenej.. ale uz jsem soupere prozkoumal a je velmi neagresivni a rozhodci 80, ale co si budeme povidat.. jeho nej hrac ma hodnoceni 87 a to ma muj nejhorsi hrac.. navic hraju doma a ladim sestavu jen na pohar, takze kdyz nebude sudi a random proti nic jinyho nez postup nemuzu brat..Sokol Cejc wrote:Tak jsem si zalistoval zápasy poháru a dávám sem magnety osmého kola
Nike Itegem Football Club - B.1 ??-?? FC JEREMY - C.2
FK Bolka FOREVER - A ??-?? The Warriors Of Light - B.1
Jinak Bart drží prapor posledního háčkaře a myslím že o ještě o kolo poponese