IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgické)??

Moderator: Czech Moderators

IV. sraz chci uspořádat v termínu:

Poll ended at Tue Nov 27, 2012 7:25 pm

1 ) od 17. & 24. května 2013
7
25%
2 ) od 31.5. & 7. června 2013
4
14%
3 ) 14.-16. června 2013
2
7%
4 ) 21.-23. června 2013
5
18%
5 ) 28.-30. června 2013
10
36%

Total votes: 28

tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Re: II. SP Sraz české komunity (případně i slovenské a belgické)

Post by tomkycz »

pupajdi13 wrote:
tomkycz wrote:já si taky prozatím nechávám pootevřená zadní vrátka, klid rodinného krbu je mi milejší. Nechci být tlačen časem a někoho tím omezovat případným brzkým odjezdem...
Máme to domluvený,naše auto pojede v neděli dopoledne zpět, počítám s tím :wink:
to není jen o šoférovi, teď ti každej řekne že v poho, že mu to neva, ale už vidím jak pak po nočním kalení ve sklípku někoho tahám v devět z pelechu že jedem... sám víš jak se nám vstávalo a to si moc nepil... pak si chce taky každej něco přivést z Moravy domů a to zabere hodně času... nechci být jak ve špatných filmech kdy fotr slíbí že bude oslava a pak přijede pozdě a ještě na šrot... takže pokud pojedu, tak s ranním odvozem moc nepočítám a nechám se pouze někým způsobilým hodit do Brna na vlak či bus, to bude jistější... :wink:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

tomkycz wrote: to není jen o šoférovi, teď ti každej řekne že v poho, že mu to neva, ale už vidím jak pak po nočním kalení ve sklípku někoho tahám v devět z pelechu že jedem... sám víš jak se nám vstávalo a to si moc nepil... pak si chce taky každej něco přivést z Moravy domů a to zabere hodně času... nechci být jak ve špatných filmech kdy fotr slíbí že bude oslava a pak přijede pozdě a ještě na šrot... takže pokud pojedu, tak s ranním odvozem moc nepočítám a nechám se pouze někým způsobilým hodit do Brna na vlak či bus, to bude jistější... :wink:
já slovo držím,neboj :wink: , jarda blažek bude chtít bejt asi stejně taky doma dřív a Pavlika se vošefnu :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Angee

Post by Angee »

Hadis wrote:
Angee wrote:Hlásím změnu :arrow:

Dojedu asi akorát na sobotu, páč v pátek večír máme s kapelou vystoupení a v nedělu se už budu balit do zahraničí...

Potvrzuji přijetí Tvé platby za ubytování. Pokud ale pojedeš pouze na sobotu, tak máš u mě pětistovku.
Hm, dyž vidím, že aj fotbal se zrušil - prakticky to, co eště zajišťovala, že fakt dojedu - tak su hodně na vážkách, esi má cenu vubec jezdit :(
Image
kopeckar

Post by kopeckar »

Angee wrote:Hm, dyž vidím, že aj fotbal se zrušil - prakticky to, co eště zajišťovala, že fakt dojedu - tak su hodně na vážkách, esi má cenu vubec jezdit :(
Čti pořádně pardále, zrušil se jen zápas s místními. Věř tomu, že určitě bude dost těch co si bude chtít kopnout. Takže jak psal Hadis věci na fotbálek sebou, auta to uvezou. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Foxir

Post by Foxir »

Angee wrote:Hm, dyž vidím, že aj fotbal se zrušil - prakticky to, co eště zajišťovala, že fakt dojedu - tak su hodně na vážkách, esi má cenu vubec jezdit :(
Teda Angee, nechtěj mne nas... :mrgreen: Fotbal také miluji, ale přeci tam nechceš jet HLAVNĚ kvůli němu. Jde přeci o SRAZ, tudíž o potkání těch virtuálních manažerů a přiřazení si jejich přezdívek k reálným ksichtům atp. :lol:
Bohemians forever !!!

Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/

Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
Angee

Post by Angee »

Njn. Teď dyž nad tem uvažuju, tak to vidím eště míň realněéš než před tem :(

Já chtěl dojet na celé páteční večer a sobotu, ježne holt mám s kapelou vystoupení, tzn. že celé páteční večer je z mé strany zabité a předpokládám, že do postele dorazím tak ve 4:00 ráno v sobotu... vyspím se, tzn. po akci budu vstávat tak v jednu či ve dvě, zbaletí kapely atp. bych mohl mět z krku ve čtyři odpoledne. O půl šesté bych mohl vítězoslavně dorazit do VP, kde bych vás všechny našel našrot eště z předchozího dne :mrgreen: , to by mě naštvalo, nasedl bych do auta a jel hned dom - páč co jediné střízlivé dělat mezi vama, eště s tem, že stejně večír už musím byt nazpět a v nedělu ráno byt schopné se zbalit do zahraničí...?

Je to těžký....štve mě, že tam vlezlo to vystoupení a dyž sem klukom řekl, že ale nemožu, toš samosebou následovalo, že si to nejak zařídit musím, abych mohl.

to Hadis: peníze mi na zpátek (eště) naposílé... nejak to zkusím vyšmelit 8)
Image
dawron
Team President

Post by dawron »

oslicek wrote:
krup72 wrote: Není naopak moc brzo na dojednávání? Řešil bych to až po dubnovým (nebo jakým) termínu plateb.
no, já nevím, bylo to celé o tom, jestli je tu zájem hrát - pokud po čtyřech, pěti týdnech chce hrát devět manažerů, tak mi to přijde dost málo.
Musím souhlasit s Krupem. Zatím je velmi brzy na činění nějakých závěrů. Co bys dělal, Oslíčku, kdyby ti teď zájem potvrdilo 15 lidí? Dojednal bys zápas za sud piva a na konci dubna bys zjistil, že z těch 15 poslalo peníze jen 5 osob a zbylí si účast rozmysleli. Řešil bych to teprve až budou vybrané zálohy.

Dalším faktem je, že hodně lidí včetně mě to tu zatím ani nesleduje.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
Matteo76

Post by Matteo76 »

Angee wrote:Njn. Teď dyž nad tem uvažuju, tak to vidím eště míň realněéš než před tem :(

Já chtěl dojet na celé páteční večer a sobotu, ježne holt mám s kapelou vystoupení, tzn. že celé páteční večer je z mé strany zabité a předpokládám, že do postele dorazím tak ve 4:00 ráno v sobotu... vyspím se, tzn. po akci budu vstávat tak v jednu či ve dvě, zbaletí kapely atp. bych mohl mět z krku ve čtyři odpoledne. O půl šesté bych mohl vítězoslavně dorazit do VP, kde bych vás všechny našel našrot eště z předchozího dne :mrgreen: , to by mě naštvalo, nasedl bych do auta a jel hned dom - páč co jediné střízlivé dělat mezi vama, eště s tem, že stejně večír už musím byt nazpět a v nedělu ráno byt schopné se zbalit do zahraničí...?

Je to těžký....štve mě, že tam vlezlo to vystoupení a dyž sem klukom řekl, že ale nemožu, toš samosebou následovalo, že si to nejak zařídit musím, abych mohl.

to Hadis: peníze mi na zpátek (eště) naposílé... nejak to zkusím vyšmelit 8)
Omg, to snad ne Angee, já s tebou furt počítám (aspoň na tu sobotu), těšil jsem se na pokec a taky na tvé húsličkové sólo :?
Zkus to prosím ještě nějak vykombinovat, dost by mě tvá neúčast mrzela :|
Hadis

Post by Hadis »

S radostí oznamuji, že přišla platba od manažera Oslíčka.

Pokud dobře počítám, je to již 5 příchozí platba ( i když Angee a jeho housličky :roll: )
AC Had Bozak

Hadis

Post by Hadis »

xixor wrote:SEZNAM zatím přihlášených manažerů: Červeně budou vyznačeni ti, kdo zaplatili zálohu.

PÁ-SO: Angee (Dambořice - kousek od místa srazu), Betis (Svitávka, okr. Blansko), Big El (Praha), Dawron (Praha), Foxir (Praha), Hadis (Boskovice, okr. Blansko), Hernán Crespo (Olomouc), Jančařík (Praha), Jarda Blažek (Praha), Etwas (Brno?) Jeremy(Praha), JuliusCaesar (SR, ale asi pojede z Brna), Léblík (Praha), Kopečkář (Olomouc nebo Boskovice, záleží, kde bude přestěhovaný) Krup72 (Praha), Mantel(Ostrava), Matteo76 (Český Těšín), Mech (Praha), Milhan (Břeclav), MNM (Most), Oslicek (Brno ?), Palkaj (Moravská Nová Ves, okr. Břeclav), Pupajdi (Praha), PS2512 (z okolí, bez ubytování), Robatko10 (Havířov), Simi (Praha), TomkyCZ (Litoměřice), Xixor (Havířov), Zbyněk S (Ostrava)

SO: zatím nikdo
PÁ: Imamur (z okolí, bez ubytování)
Zájemců: 27 +2 (PS2512 & Imamur)
Zaplaceno: 4
Xixi, během Tvé dovolené jsi asi nezaregistroval, že další manažeři ( není jich hodně, ale aspon něco ) poslali zálohy a tys je dosud nezačervenal.
Prosím, nezapomeň na to.
díky
Hadis

A kdo další získá červenou, potvrzující barvu ?
AC Had Bozak

Hadis

Post by Hadis »

Omlouvám se, ale nezaregistroval jsem další platbu.
Proto tak činím dnes :

15.2.2010 příchozí platba od Mantel.

Rekapitulace píchozích plateb :
19.1.2010 500,00 Kč Krup72
23.1.2010 500,00 Kč Jančařík
9.2.2010 500,00 Kč Angee
9.2.2010 500,00 Kč Matteo76
11.2.2010 500,00 Kč Oslíček
15.2.2010 500,00 Kč Mantel

Hadis
AC Had Bozak

xixor

Post by xixor »

Samozřejmě to upravím v dohledné době v úvodním topicu. A sám jsem hříšník - penízky jsem ještě neposlal, ale pošlu je tento týden.

EDIT: Zasláno právě teď. A už se na to kua těším, fakt :!:

Manažeři všech zemí, procitněte ze spánku a přidejte se :!: :!: :!: :mrgreen: :wink:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
xixor

Post by xixor »

Hadis wrote:Omlouvám se, ale nezaregistroval jsem další platbu.
Proto tak činím dnes :

15.2.2010 příchozí platba od Mantel.

Rekapitulace píchozích plateb :
19.1.2010 500,00 Kč Krup72
23.1.2010 500,00 Kč Jančařík
9.2.2010 500,00 Kč Angee
9.2.2010 500,00 Kč Matteo76
11.2.2010 500,00 Kč Oslíček
15.2.2010 500,00 Kč Mantel

Hadis
A co Betis :?: Mám ho taky počítat nebo ne :?:
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Hadis

Post by Hadis »

xixor wrote: A co Betis :?: Mám ho taky počítat nebo ne :?:
betis platí hotově. :wink: počítej...
Výše uvedený seznam byl z bankovního účtu.
AC Had Bozak

xixor

Post by xixor »

Hadisu, prachy ode mě nedorazily :?: Já mám takový blbý pocit, že jsem tam nenapsal v poznámce, že jsou od Xixora.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”