No jo, to jsi ale asi neměl vyprodáno, že áno? Pleteš jablka s hruškami. Ta čísla ti jen říkají, že z těch několika set fandů, co ti tam přišli bylo 45% tvých a 55% soupeřových. Kdyby ale dorazilo kupříkladu 10.000 soupeřovo fandů, tak by jich bylo na stadión vpuštěn (na základě tvého nastavení) maximálně počet, který se rovná 15% z celkové kapacity tvého stadionu.PaToM wrote:Ani by som nepovedaldawron wrote: ...při limitu 10% na stadionu s kapacitou 30.000 míst bude prodáno soupeřovo fandům maximálně 3000...
... Jo a mám pocit, že čím více soupeřovo fanoušků, tím větší homegame costs..
Napríklad:
6 Feb 2010 - € 1.179,00 FC Hostage-FC Conoco 1-3 Náklady na domáci zápas - 45%/55% fanúšikov
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
- Team President
Re: zajimavosti
Tatran Střešovice

My máme slabý kádr jak hovado!

-
- Member of the Soccer Project Association
Jasné, sorry, to mi nedošlo. Ale pravda je, že vtedy bola atmosféra na štadióne ako keby som ani nehral na svojom ihrisku.dawron wrote:No jo, to jsi ale asi neměl vyprodáno, že áno? Pleteš jablka s hruškami. Ta čísla ti jen říkají, že z těch několika set fandů, co ti tam přišli bylo 45% tvých a 55% soupeřových. Kdyby ale dorazilo kupříkladu 10.000 soupeřovo fandů, tak by jich bylo na stadión vpuštěn (na základě tvého nastavení) maximálně počet, který se rovná 15% z celkové kapacity tvého stadionu.PaToM wrote:Ani by som nepovedaldawron wrote: ...při limitu 10% na stadionu s kapacitou 30.000 míst bude prodáno soupeřovo fandům maximálně 3000...
... Jo a mám pocit, že čím více soupeřovo fanoušků, tím větší homegame costs..
Napríklad:
6 Feb 2010 - € 1.179,00 FC Hostage-FC Conoco 1-3 Náklady na domáci zápas - 45%/55% fanúšikov

FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
(\__/)
(O.o )
-
Vcera A tym 141. To by nebylo zajimavy. Dnes ale komplet B tym mel vykon 141!!!!!
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Jestli ti Tví Béčkaři nechtějí do A týmups2512 wrote:Vcera A tym 141. To by nebylo zajimavy. Dnes ale komplet B tym mel vykon 141!!!!!

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Tak dneska výhra nad sp týmem byla rekordní
Sp tým nastoupil s 8 hráči a vprůběhu hry se ještě 2 vykartovali, takže dohrával v 6. Nakonec z toho bylo nejvyšší skóre historii našeho klubu : F.C. Technica Praha 20 - 2 Olimpia Elfsborg http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=33
Zajímalo by mě, jaký je hostoricky nejvyšší skóre na sp, víte někdo? Zřejmě budu hodně vysoko.

Zajímalo by mě, jaký je hostoricky nejvyšší skóre na sp, víte někdo? Zřejmě budu hodně vysoko.

Last edited by Baldic on Tue Feb 09, 2010 3:25 pm, edited 1 time in total.
Balda, F.C. Technica Praha,(B. 2)
-
Vezmi si,že by si postavil A to by mě zajímalo kolik by to byloBaldic wrote:Tak dneska výhra nad sp týmem byla rekordníSp tým nastoupil s 8 hráči a vprůběhu hry se ještě 2 vykartovali, takže dohrával v 6. Nakonec z toho bylo nejvyšší skóre historii našeho klubu : F.C. Technica Praha 20 - 2 Olimpia Elfsborg http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=33 .

Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
-
Já jsem 20 branek ještě neviděl,takže bys mohl utočit i na rekordBaldic wrote:Tak dneska výhra nad sp týmem byla rekordníSp tým nastoupil s 8 hráči a vprůběhu hry se ještě 2 vykartovali, takže dohrával v 6. Nakonec z toho bylo nejvyšší skóre historii našeho klubu : F.C. Technica Praha 20 - 2 Olimpia Elfsborg http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=33.

By mě zajímalo o kolik by ho porazil třeba xixor se svými nejlepšími hochyBaldic wrote:Tak dneska výhra nad sp týmem byla rekordníSp tým nastoupil s 8 hráči a vprůběhu hry se ještě 2 vykartovali, takže dohrával v 6. Nakonec z toho bylo nejvyšší skóre historii našeho klubu : F.C. Technica Praha 20 - 2 Olimpia Elfsborg http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=33.

-
Hmm pánové jak na to tak koukám,moje ekonomika je v koncích..Možná budu nucen zase vyprodat a začít od znovu
Opět v mínusu hráčům končí smlouvy a malý stadion..Sakra ,že já hned na začátku necpal prachy do satdionu...grrr..

Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
-
- Team President
Celé ty tři roky, co SP hraji, jsem si přál vědět, jestli systém zná pravidlo fotbalu o minimálním počtu hráčů na hřišti. Evidentně nezná! Díky za skandální odhalení.Baldic wrote:Tak dneska výhra nad sp týmem byla rekordníSp tým nastoupil s 8 hráči a vprůběhu hry se ještě 2 vykartovali, takže dohrával v 6. Nakonec z toho bylo nejvyšší skóre historii našeho klubu : F.C. Technica Praha 20 - 2 Olimpia Elfsborg http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=33
Pro neznalé: Pokud v průběhu hry klesne z libovolných důvodů (vyloučení, zranění apod.) počet hráčů v jednom mužstvu pod sedm, je utkání předčasně ukončeno (tzn. kontumace).
Tatran Střešovice

By mě zajímalo, proč se plácám někde v Déčku. Za poslední dva dny mám moc pěknou bilanci s B divizními týmy:
ŇOUMÍCI - Elnino Prague 0:11
Nike Itegem Football Club - Elnino Prague 1:7
Myslím, že bilance 18:1 mého B týmu, který oba zápasy odehrál není špatná
ŇOUMÍCI - Elnino Prague 0:11
Nike Itegem Football Club - Elnino Prague 1:7
Myslím, že bilance 18:1 mého B týmu, který oba zápasy odehrál není špatná

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Tak to je poprvy, co nekdo chtel koupit myho hrace, kterej neni na TL.
How much for your CB Keith Olber Lemos?
Tom23 - Tatran Praha
-
tak řekni, kolik, třeba těch kupců se najde vícTom23 wrote:Tak to je poprvy, co nekdo chtel koupit myho hrace, kterej neni na TL.
How much for your CB Keith Olber Lemos?

AC Had Bozak
-
Neviem, či tu na SP sú vôbec takí veteráni (vekom), ale pravdepodobne nie.
V dávnejšej histórii, keď taktika vo futbale bola ešte v plienkach, používali sa štýly hry maximálne útočné ako 1-1-8, 1-2-7, 2-2-6 a podobne. Tento manažér zrejme nakúpil hráčov, ale nevšimol si, že žiadne rozostavenie vhodné pre jeho hráčov na výber nie je. Holt, je to pamätník.
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... p?tid=7918
36 hráčov
3x GK
1x CB
1x SW
3x LM
6x CM
1x RM
7x LF 
7x CF 
7x RF 
Vhodné rozostavenie: 1-3-6
Vhodná taktika: všetko do útoku

V dávnejšej histórii, keď taktika vo futbale bola ešte v plienkach, používali sa štýly hry maximálne útočné ako 1-1-8, 1-2-7, 2-2-6 a podobne. Tento manažér zrejme nakúpil hráčov, ale nevšimol si, že žiadne rozostavenie vhodné pre jeho hráčov na výber nie je. Holt, je to pamätník.

http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... p?tid=7918

Vhodné rozostavenie: 1-3-6
Vhodná taktika: všetko do útoku

FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
-
- Assistant Coach