zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

dawron
Team President

Re: zajimavosti

Post by dawron »

PaToM wrote:
dawron wrote: ...při limitu 10% na stadionu s kapacitou 30.000 míst bude prodáno soupeřovo fandům maximálně 3000...
... Jo a mám pocit, že čím více soupeřovo fanoušků, tím větší homegame costs.
Ani by som nepovedal :mrgreen:.

Napríklad:

6 Feb 2010 - € 1.179,00 FC Hostage-FC Conoco 1-3 Náklady na domáci zápas - 45%/55% fanúšikov
No jo, to jsi ale asi neměl vyprodáno, že áno? Pleteš jablka s hruškami. Ta čísla ti jen říkají, že z těch několika set fandů, co ti tam přišli bylo 45% tvých a 55% soupeřových. Kdyby ale dorazilo kupříkladu 10.000 soupeřovo fandů, tak by jich bylo na stadión vpuštěn (na základě tvého nastavení) maximálně počet, který se rovná 15% z celkové kapacity tvého stadionu.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
PaToM
Member of the Soccer Project Association

Post by PaToM »

dawron wrote:
PaToM wrote:
dawron wrote: ...při limitu 10% na stadionu s kapacitou 30.000 míst bude prodáno soupeřovo fandům maximálně 3000...
... Jo a mám pocit, že čím více soupeřovo fanoušků, tím větší homegame costs.
Ani by som nepovedal :mrgreen:.

Napríklad:

6 Feb 2010 - € 1.179,00 FC Hostage-FC Conoco 1-3 Náklady na domáci zápas - 45%/55% fanúšikov
No jo, to jsi ale asi neměl vyprodáno, že áno? Pleteš jablka s hruškami. Ta čísla ti jen říkají, že z těch několika set fandů, co ti tam přišli bylo 45% tvých a 55% soupeřových. Kdyby ale dorazilo kupříkladu 10.000 soupeřovo fandů, tak by jich bylo na stadión vpuštěn (na základě tvého nastavení) maximálně počet, který se rovná 15% z celkové kapacity tvého stadionu.
Jasné, sorry, to mi nedošlo. Ale pravda je, že vtedy bola atmosféra na štadióne ako keby som ani nehral na svojom ihrisku. :lol:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
ps2512

Post by ps2512 »

Vcera A tym 141. To by nebylo zajimavy. Dnes ale komplet B tym mel vykon 141!!!!!
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Big El

Post by Big El »

ps2512 wrote:Vcera A tym 141. To by nebylo zajimavy. Dnes ale komplet B tym mel vykon 141!!!!!
Jestli ti Tví Béčkaři nechtějí do A týmu :lol:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Baldic
Assistant Manager

Post by Baldic »

Tak dneska výhra nad sp týmem byla rekordní :!: Sp tým nastoupil s 8 hráči a vprůběhu hry se ještě 2 vykartovali, takže dohrával v 6. Nakonec z toho bylo nejvyšší skóre historii našeho klubu : F.C. Technica Praha 20 - 2 Olimpia Elfsborg http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=33
Zajímalo by mě, jaký je hostoricky nejvyšší skóre na sp, víte někdo? Zřejmě budu hodně vysoko. :lol:
Last edited by Baldic on Tue Feb 09, 2010 3:25 pm, edited 1 time in total.
Balda, F.C. Technica Praha,(B. 2)
léblík

Post by léblík »

Baldic wrote:Tak dneska výhra nad sp týmem byla rekordní :!: Sp tým nastoupil s 8 hráči a vprůběhu hry se ještě 2 vykartovali, takže dohrával v 6. Nakonec z toho bylo nejvyšší skóre historii našeho klubu : F.C. Technica Praha 20 - 2 Olimpia Elfsborg http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=33 .
Zajímalo by mě, jaký je hostoricky nejvyšší skóre na sp, víte někdo? Zřejmě budu hodně vysoko. :lol:
Vezmi si,že by si postavil A to by mě zajímalo kolik by to bylo :mrgreen:
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Baldic wrote:Tak dneska výhra nad sp týmem byla rekordní :!: Sp tým nastoupil s 8 hráči a vprůběhu hry se ještě 2 vykartovali, takže dohrával v 6. Nakonec z toho bylo nejvyšší skóre historii našeho klubu : F.C. Technica Praha 20 - 2 Olimpia Elfsborg http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=33.
Já jsem 20 branek ještě neviděl,takže bys mohl utočit i na rekord :wink: - pan Sichero si pěkně vylepšil statistiku :mrgreen: na starý kolena ve 31 letech mu to takhle pálí :lol:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Azor

Post by Azor »

Baldic wrote:Tak dneska výhra nad sp týmem byla rekordní :!: Sp tým nastoupil s 8 hráči a vprůběhu hry se ještě 2 vykartovali, takže dohrával v 6. Nakonec z toho bylo nejvyšší skóre historii našeho klubu : F.C. Technica Praha 20 - 2 Olimpia Elfsborg http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=33.
By mě zajímalo o kolik by ho porazil třeba xixor se svými nejlepšími hochy :mrgreen: :mrgreen:
léblík

Post by léblík »

Hmm pánové jak na to tak koukám,moje ekonomika je v koncích..Možná budu nucen zase vyprodat a začít od znovu :roll: Opět v mínusu hráčům končí smlouvy a malý stadion..Sakra ,že já hned na začátku necpal prachy do satdionu...grrr..
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
dawron
Team President

Post by dawron »

Baldic wrote:Tak dneska výhra nad sp týmem byla rekordní :!: Sp tým nastoupil s 8 hráči a vprůběhu hry se ještě 2 vykartovali, takže dohrával v 6. Nakonec z toho bylo nejvyšší skóre historii našeho klubu : F.C. Technica Praha 20 - 2 Olimpia Elfsborg http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=33
Celé ty tři roky, co SP hraji, jsem si přál vědět, jestli systém zná pravidlo fotbalu o minimálním počtu hráčů na hřišti. Evidentně nezná! Díky za skandální odhalení.

Pro neznalé: Pokud v průběhu hry klesne z libovolných důvodů (vyloučení, zranění apod.) počet hráčů v jednom mužstvu pod sedm, je utkání předčasně ukončeno (tzn. kontumace).
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
Big El

Post by Big El »

By mě zajímalo, proč se plácám někde v Déčku. Za poslední dva dny mám moc pěknou bilanci s B divizními týmy:

ŇOUMÍCI - Elnino Prague 0:11
Nike Itegem Football Club - Elnino Prague 1:7

Myslím, že bilance 18:1 mého B týmu, který oba zápasy odehrál není špatná :lol:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Tom23
Team President

Post by Tom23 »

Tak to je poprvy, co nekdo chtel koupit myho hrace, kterej neni na TL.
How much for your CB Keith Olber Lemos?
Tom23 - Tatran Praha
Hadis

Post by Hadis »

Tom23 wrote:Tak to je poprvy, co nekdo chtel koupit myho hrace, kterej neni na TL.
How much for your CB Keith Olber Lemos?
tak řekni, kolik, třeba těch kupců se najde víc :lol: :lol:
AC Had Bozak

PaToM

Post by PaToM »

Neviem, či tu na SP sú vôbec takí veteráni (vekom), ale pravdepodobne nie.
V dávnejšej histórii, keď taktika vo futbale bola ešte v plienkach, používali sa štýly hry maximálne útočné ako 1-1-8, 1-2-7, 2-2-6 a podobne. Tento manažér zrejme nakúpil hráčov, ale nevšimol si, že žiadne rozostavenie vhodné pre jeho hráčov na výber nie je. Holt, je to pamätník. :mrgreen:

http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... p?tid=7918

:arrow: 36 hráčov

:arrow: 3x GK

:arrow: 1x CB
:arrow: 1x SW

:arrow: 3x LM
:arrow: 6x CM
:arrow: 1x RM

:arrow: 7x LF :!:
:arrow: 7x CF :!:
:arrow: 7x RF :!:

Vhodné rozostavenie: 1-3-6
Vhodná taktika: všetko do útoku

:lol:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Gili Gaarom
Assistant Coach

Post by Gili Gaarom »

A to ešte toho jediného RM predáva :D
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”