http://battle-strategy.com/DELFINEK125 wrote:Ahoj potřeboval bych zjistit jaká je stránka batlestrategy. Předem děkuji

Moderator: Czech Moderators
http://battle-strategy.com/DELFINEK125 wrote:Ahoj potřeboval bych zjistit jaká je stránka batlestrategy. Předem děkuji
Tu na fóre?75Jerry wrote:jak si nastavím logo?
já tu byl dopoledne a OK, odpoledne nevimtom17 wrote:Dneska jsem měl v podstatě celý den problémy s připojením k SP (buďto se mi vůbec nepodařilo přihlásit nebo se jednotlivé stránky načítaly neskutečně pomalu, stejně tak fórum). Byl jsem sám nebo měl tento problém ještě někdo další?
odpoledne taktéž OKSeeker wrote:já tu byl dopoledne a OK, odpoledne nevimtom17 wrote:Dneska jsem měl v podstatě celý den problémy s připojením k SP (buďto se mi vůbec nepodařilo přihlásit nebo se jednotlivé stránky načítaly neskutečně pomalu, stejně tak fórum). Byl jsem sám nebo měl tento problém ještě někdo další?
Díky, ale jsem teda z toho poněkud zmatenýAzor wrote:odpoledne taktéž OKSeeker wrote:já tu byl dopoledne a OK, odpoledne nevimtom17 wrote:Dneska jsem měl v podstatě celý den problémy s připojením k SP (buďto se mi vůbec nepodařilo přihlásit nebo se jednotlivé stránky načítaly neskutečně pomalu, stejně tak fórum). Byl jsem sám nebo měl tento problém ještě někdo další?
Tak neváhej a ber jeProluxis wrote:Prozradí te mi někdo jak je to s reklamou..?? Že mi ted lítají nabídky 160.000-120.000 kolem 10 dnů..a jinak to původně 9.000 na 40 dnů..Dík
Zda tyto plusy nejsou nějak vázány dny na SP nebo hodnocenim..?? Že začínají až ted,,Big El wrote:Tak neváhej a ber jeProluxis wrote:Prozradí te mi někdo jak je to s reklamou..?? Že mi ted lítají nabídky 160.000-120.000 kolem 10 dnů..a jinak to původně 9.000 na 40 dnů..Dík
Je to návrat starých zlatých časů. Vždycky bývaly klasické reklamy, plus několik takto výživných...
ne, dojdou všem z divize (např všem G-čkařům) najednouProluxis wrote:Zda tyto plusy nejsou nějak vázány dny na SP nebo hodnocenim..?? Že začínají až ted,,Big El wrote:Tak neváhej a ber jeProluxis wrote:Prozradí te mi někdo jak je to s reklamou..?? Že mi ted lítají nabídky 160.000-120.000 kolem 10 dnů..a jinak to původně 9.000 na 40 dnů..Dík
Je to návrat starých zlatých časů. Vždycky bývaly klasické reklamy, plus několik takto výživných...
Neboj, nejsi sámtom17 wrote: Díky, ale jsem teda z toho poněkud zmatený![]()
Ostatní www stránky mi běžely bez problémů, akorát SP a fórum mě takhle zlobilo.
Ja se k vam pripojuji, mě to v praci na pomalejsim pripojeni taky nesloMošnaM wrote:Neboj, nejsi sámtom17 wrote: Díky, ale jsem teda z toho poněkud zmatený![]()
Ostatní www stránky mi běžely bez problémů, akorát SP a fórum mě takhle zlobilo.![]()
![]()
. Mně to občas dělá taky a dneska kolem 13:00 jsem měl naprosto stejný problém
.
Kdepak. Tyto staré zlaté časy tu kdysi bývaly. Pak přišla "ekonomická krize" nejen ta reálná, ale i ta na SP a nyní se zdá, že znovu začínají staré dobré časy. Takže se raduj, neřeš to a ber, dokud se dáváProluxis wrote:Zda tyto plusy nejsou nějak vázány dny na SP nebo hodnocenim..?? Že začínají až ted,,Big El wrote:Tak neváhej a ber jeProluxis wrote:Prozradí te mi někdo jak je to s reklamou..?? Že mi ted lítají nabídky 160.000-120.000 kolem 10 dnů..a jinak to původně 9.000 na 40 dnů..Dík