ai gresit ordineacalin_g wrote: trebuie sa ai norocul/inspiratia/stiinta de a-i cumpara pe aia buni

stiinta/inspiratia/norocul
Moderator: Romanian Moderators
ai gresit ordineacalin_g wrote: trebuie sa ai norocul/inspiratia/stiinta de a-i cumpara pe aia buni
eu prefer ordinea meacipriansimi wrote:ai gresit ordineacalin_g wrote: trebuie sa ai norocul/inspiratia/stiinta de a-i cumpara pe aia buni![]()
stiinta/inspiratia/norocul
ori ca-l vinzi gratis ori cu bani e tot aia, tot vanzare se numeste si-ti scade spiritul cu 5mate1976 wrote:Sunt putin nedumerit. Am vandut un jucator de 30 ani cu 25k, problema este urmatoarea. De ce a scazut spiritul echipei ca doar nu l-am vandut gratis?
E o regula stupida, dar nu prea conteaza. Cred ca e pusa acolo ca sa se asigure ca stii ce faci, sa nu dai salariu prea mare...calin_g wrote:o chestie curioasa: am vrut sa dau salariu 25000 unui jucator gratis si mi-a aparut scris cu rosu: "Daca vrei sa oferi un salariu atat de mare, trebuie sa maresti bonusul de semnare."![]()
![]()
care e logica? nu inteleg legatura dintre marimea salariului si bonusul de semnare
victoriile, golaverajulEmmY wrote:Daca la finalul campionatului 2 echipe sunt la egalitate de puncte cum se departajeaza?!
P.S: Dar 3 echipe
http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... l#p1255149WolFsBurG96 wrote:si meciurile directe?