Divize A

Moderator: Czech Moderators

tom17
Team President

Re: Divize A

Post by tom17 »

FC NBG wrote:Koukám, že tu nikdo nehraje fair play :D
No, tak já jsem se vždy snažil hrát fair. Vážně si nejsem vědom, že bych se dopustil nějaké unfairnosti za ty 3,5 roku, co jsem v SP (ať už třeba porušení dohodnuté přestupové částky, o nějakém double účtu nemluvě).
Věřím, že se tu najde spousta dalších...
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Post by kopeckar »

beda sekacka wrote:Kopečkáři: Ty jako frajer, co svého času přesvědčoval Háčkaře ať si vezmou půjčku a můžou pak koupit Tvé kopyto za 4M můžeš držet maximálně hubu a krok!!
Ten hráč měl podle BS cenu nějakých 2,5M nicméně cena je tržní a protože ho chtěli oba zájemci na zítřejší ranní ligový zápas, byli ochotni nabídnout více. To že jsem jim poradil vzít si půjčku není nic proti pravidlům. Sám ji mám od svých začátků praticky neustále. Nenabízel jsem jim tudíž nic co bych sám nepoužíval. Nemyslím si, že by se našlo moc manažérů, kteří by po dosažení částky, kterou uvede BS jako tržní, hráče prodají, přestože je na scéně někdo, kdo chce přihodit. Chybou bylo to, že jsem nestačil vyšší částku nahlásit. Peníze za prodej jsem hned po prodeji dal za jiného hráče a šel to nahlásit, ale už jsem měl BAN. Šlo o minuty.
beda sekacka wrote:Já Dawrona vůbec nehodnotím a nehodlám do toho zde ani v jinejch tématech díky své minulosti kecat. Vyjádřil sem se pouze na téma startovní čára- Tam se díky své minulosti považuju za "experta" kterej toho na to téma ví mnohem víc než ostatní zde dohromady. Dál sem jen reagoval na darebáka co má držet hubu stejně jako já.
Srovnávat můj prohřešek s tím jak jsi ty vědomě podváděl je silná káva a byl bych rád, kdyby jsi se zdržel dalších invektiv vůči mé osobě. Nebudu psát co i o tobě myslím, za to mi nestojíš, koneckonců obrázek o tvé osobě si každý může udělat sám.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

tom17 wrote:
FC NBG wrote:Koukám, že tu nikdo nehraje fair play :D
No, tak já jsem se vždy snažil hrát fair. Vážně si nejsem vědom, že bych se dopustil nějaké unfairnosti za ty 3,5 roku, co jsem v SP (ať už třeba porušení dohodnuté přestupové částky, o nějakém double účtu nemluvě).
Věřím, že se tu najde spousta dalších...
Přidávám se..
Spíš jsem se stal součástí unfair play.. Naposledy pred tejdnem nějak.. :)
dawron
Team President

Post by dawron »

Teď koukám, že jsem dnes dokázal vydělat na zápase venku:

22 Feb 2010 + € 28.220,00 FC Widlaks-Tatran Střešovice SSŽ 2-1 TV Rights income
22 Feb 2010 + € 60.873,00 FC Widlaks-Tatran Střešovice SSŽ 2-1 Ticket-sales income (46826 tickets)
22 Feb 2010 - € 68.090,00 FC Widlaks-Tatran Střešovice SSŽ 2-1 Player salaries:
- wage: € -68.090,00
- victory bonus: € 0

Luxus :!:
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
tomkycz

Post by tomkycz »

za svoji existenci si nejsem vědom že bych někoho poškodil nefér jednáním. Jednou jsem však prodával svého prvního hráče z centra, kdy jsem ho slíbil týmu dominiks ( dodnes spolu dobře vycházíme, a to mu ještě dlužím 500k ) tuším kolem 1,2M. Než však mohl být prodán, nabídky vylezly přes 2M, tak jsem se chvíli cukal, že za těchto okolností dohoda padá, ale nakonec jsem mu ho prodal... to je asi můj největší hřích ( hlavně to že jsem poté vyjednával za jeho zády, když jsem viděl jaký je o hráče zájem). http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... d=13459069

jinak zítra nás čeká venku MikeF. Je to pro nás těžké rozhodování, jelikož jde o kolegu z našeho s.r.o., druhého nejlepšího firemního manažera, který pokořil nebo okusil jako první z firmy nejvyšší divize... můžeme vyměnit trenéra, což by značně zvýšilo naše šance na bod, ale tato ztráta pro Mikefa může znamenat kuwa problém se záchranou. My, pokud vyhrajeme doma s NBG a Fresh, by jsme měli být zachráněni. Holt my ta výměna trenéra vyšla takhle blbě, takže buď zítra, nebo pak v út. doma na Fresh...
dawron
Team President

Post by dawron »

tomkycz wrote:jinak zítra nás čeká venku MikeF. Je to pro nás těžké rozhodování, jelikož jde o kolegu z našeho s.r.o., druhého nejlepšího firemního manažera, který pokořil nebo okusil jako první z firmy nejvyšší divize... můžeme vyměnit trenéra, což by značně zvýšilo naše šance na bod, ale tato ztráta pro Mikefa může znamenat kuwa problém se záchranou. My, pokud vyhrajeme doma s NBG a Fresh, by jsme měli být zachráněni. Holt my ta výměna trenéra vyšla takhle blbě, takže buď zítra, nebo pak v út. doma na Fresh...
Tady musí jít sentiment stranou. To bych to taky mohl zítra pustit Oslíčkovi a v pátek Freshovi... tudy ale cesta nevede. Zrovna Vy byste přitom měli být tvrdí kluci, co nepláčou, no ne? :-)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
tomkycz

Post by tomkycz »

dawron wrote:
tomkycz wrote:jinak zítra nás čeká venku MikeF. Je to pro nás těžké rozhodování, jelikož jde o kolegu z našeho s.r.o., druhého nejlepšího firemního manažera, který pokořil nebo okusil jako první z firmy nejvyšší divize... můžeme vyměnit trenéra, což by značně zvýšilo naše šance na bod, ale tato ztráta pro Mikefa může znamenat kuwa problém se záchranou. My, pokud vyhrajeme doma s NBG a Fresh, by jsme měli být zachráněni. Holt my ta výměna trenéra vyšla takhle blbě, takže buď zítra, nebo pak v út. doma na Fresh...
Tady musí jít sentiment stranou. To bych to taky mohl zítra pustit Oslíčkovi a v pátek Freshovi... tudy ale cesta nevede. Zrovna Vy byste přitom měli být tvrdí kluci, co nepláčou, no ne? :-)
potíž je v tom že Fresh vyhrál se shucadlem, kdyby ne, byla by šance ho poslat do béčka. Takhle má plusové body které ho asi zachrání... takže to bude asi stejně mezi mnou, Mikefem a Oslíčkem... oslíčkovi to pust, a freshe smázni :D
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

No byl bych rád kdyby ses zachránil.. :) A chci se zeptat :D S výměnou trenéra nemám moc zkusenosti.. Po kolika dnech jde vymenit? ;-) 30dní jako u hráče?
tom17
Team President

Post by tom17 »

FC NBG wrote:
No byl bych rád kdyby ses zachránil.. :) A chci se zeptat :D S výměnou trenéra nemám moc zkusenosti.. Po kolika dnech jde vymenit? ;-) 30dní jako u hráče?
42 dní, pokud chceš dosáhnout určitého efektu :wink:
VIASTORE
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

tom17 wrote:
FC NBG wrote:
42 dní, pokud chceš dosáhnout určitého efektu :wink:
Tak s trenérem si už tuhle sezonu nepomůžu :D
PaToM

Post by PaToM »

Nejak je tu mŕtvo. :|

"Julius môže začať rozpredávať!" - tak by znel titulok na prvej strane bulvárneho časopisu. Jeho tím, FC Widlaks, má už po 25 kolách istotu prvenstva v A-divízii nabitej silnými, najmä českými mužstavmi, čo mu však nebránilo získať Pohár víťaza SP už po 3. krát a zapísať sa tak nezabudnuteľne do análov SP a zaradiť sa k takým legendárnym mužstvám, akými boli fb2004, The Skunks či S.A.T. Zároveň predčil aj historicky prvého slovenského víťaza A-divízie, Frrfrr.
Som zvedavý, či dokáže zvíťaziť aj po štvrtýkrát, čím by sa stal de facto historicky najlpeším manažérom na SP.
Som hrdý, že som Slovák, aspoň niečo mám tak spoločné s JuliomCaesarom. :) Gratulujem k zisku tretieho titulu v rade. :wink:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
xixor

Post by xixor »

PaToM wrote:Nejak je tu mŕtvo. :|
Běž se podívat na můj pondělní zápas a pochopíš,proč se mi psát nechce..... Bylo by to furt to stejné.

A stejně jako ty se přidávám ke gratulaci Juliovi. :wink:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
tom17
Team President

Post by tom17 »

K Bizonovi dneska ráno přišli 4 hráči, což znamená hodně výrazný pokles nálady v týmu, který do klíčového pondělního zápasu s MikeFem nedožene (navíc ještě jeden obchod včera). Tak že by...? :)
VIASTORE
xixor

Post by xixor »

By mě zajímalo,co manažera týmu vv De Bunne's k tomuto kroku. Asi před měsícem či spíše dvěma jsem mu psal, že bych měl zájem o některé jeho hráče nabídnul jsem mu zajímavé částky, ale obbyl mě... A teď toto :?:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
tomkycz

Post by tomkycz »

tom17 wrote:K Bizonovi dneska ráno přišli 4 hráči, což znamená hodně výrazný pokles nálady v týmu, který do klíčového pondělního zápasu s MikeFem nedožene (navíc ještě jeden obchod včera). Tak že by...? :)
no hlavně si myslím ( jsem o tom přesvědčen) že ty obchody musí skončit BANEM !!! koupit čtyři top hráče za 0,-E vážně smrdí. Co na to Bono ? a že může přivést čtyři hráče z jednoho týmu během sezóny :?: to jako hráč za 0,-E se do toho nepočítá... :roll: jako podvod jsem to nehlásil, ale uvědomil jsem bona... měl by to prodávajícímu zatrhnout...
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”