a kuwaSeeker wrote: jestli máš zmenšený uplně všechno (celej internet) tak se to ovládá ctrl + kolečkem myši, ale jinak nevim

Moderator: Czech Moderators
a kuwaSeeker wrote: jestli máš zmenšený uplně všechno (celej internet) tak se to ovládá ctrl + kolečkem myši, ale jinak nevim
rádo se stalo, aspoň v tomhle můžu poradit, když už ne ohledně SPpupajdi13 wrote:a kuwaSeeker wrote: jestli máš zmenšený uplně všechno (celej internet) tak se to ovládá ctrl + kolečkem myši, ale jinak nevim
- díky,díky ... zase jsem o kus chytřejší
- už je to zpátky.
Tak se s náma poděl o tajemství, po kolika dnech můžeš změnit treréra aby se hráčům zvedla morálka...?pupajdi13 wrote:¨tak máš u mě jednu VIP radu o socceru![]()
hele ty vtipálkuSokol Cejc wrote:Tak se s náma poděl o tajemství, po kolika dnech můžeš změnit treréra aby se hráčům zvedla morálka...?pupajdi13 wrote:¨tak máš u mě jednu VIP radu o socceru![]()
no tak ted me to zacina zajimatpupajdi13 wrote:hele ty vtipálkuSokol Cejc wrote:Tak se s náma poděl o tajemství, po kolika dnech můžeš změnit treréra aby se hráčům zvedla morálka...?pupajdi13 wrote:¨tak máš u mě jednu VIP radu o socceru![]()
![]()
, myslel jsem opravdu užitečnou radu
![]()
Mirek wrote:Solením to nebude. Já je mám tvrdý a nikdy jsem si je nesolil.
Já trénuji skilly odzadu-dopředu...to je asi nejrychlejší....prvně hlavní, pak ostatní a nakonec energiiProluxis wrote:Potřebuji poradit tak jsem zde s prosbou...v tréninku se mám zaměřit nejdříve na všechny skilly a potom energii nebo naopak..jde mi jen o to kdy ho dotrénuji rychleji..tím myslím mladého juniora..Názorů je více mám ale hráče ktrerého jedu sezonu a půl a ještě není komplet..Při 100% trenérovi to je jasný...Díky všem
Pak by jsi měl trénovat energii jako poslední, poněvadž ta padá nejčastěji. Pokud energii vytrénuješ mezi prvními, je pravděpodobné, že ji po dotrénování všech skillů budeš muset trénovat z větší části znova.Proluxis wrote:Potřebuji poradit tak jsem zde s prosbou...v tréninku se mám zaměřit nejdříve na všechny skilly a potom energii nebo naopak..jde mi jen o to kdy ho dotrénuji rychleji..tím myslím mladého juniora..Názorů je více mám ale hráče ktrerého jedu sezonu a půl a ještě není komplet..Při 100% trenérovi to je jasný...Díky všem
Tak to i dělám ..ale že mu to tedy trvá borcovi než natrénuje..tom17 wrote:Pak by jsi měl trénovat energii jako poslední, poněvadž ta padá nejčastěji. Pokud energii vytrénuješ mezi prvními, je pravděpodobné, že ji po dotrénování všech skillů budeš muset trénovat z větší části znova.Proluxis wrote:Potřebuji poradit tak jsem zde s prosbou...v tréninku se mám zaměřit nejdříve na všechny skilly a potom energii nebo naopak..jde mi jen o to kdy ho dotrénuji rychleji..tím myslím mladého juniora..Názorů je více mám ale hráče ktrerého jedu sezonu a půl a ještě není komplet..Při 100% trenérovi to je jasný...Díky všem