jancarik wrote:Platba členství v SPFA tak to me poser rano v cca 9.19 pisu foxirovi jestli by to slo zaplatit a v 10.50 mi pise foxir zaplaceno potvrzeno sjerelem DEKUJU MOCKRAT to je fofr
A to jsem se po Tvém vysmívání se mi, že jsem po letech spadnul z D (cituji : "Sokol Čejč 2-1 Bohemians 1905 i pres mirneho rozhodciho se Foxir louci Eckar proti Bckari nemel sanci ") ještě pár minut rozmýšlel
Proluxis wrote:Lidicky jak to s tou platbou pomoci sms??
Platba pomocí SMS funguje - jak se to dělá hladce pochopíš, když to zkusíš. Ale je to neskutečně drahé. Náš dobrodinec Foxir tu platbu provede na žádost za tebe - také jsem ho už dvakrát využil a mohu vřele doporučit .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Proluxis wrote:Lidicky jak to s tou platbou pomoci sms??
Platba pomocí SMS funguje - jak se to dělá hladce pochopíš, když to zkusíš. Ale je to neskutečně drahé. Náš dobrodinec Foxir tu platbu provede na žádost za tebe - také jsem ho už dvakrát využil a mohu vřele doporučit .
A jak mu potom ty peníze vrátíš když to udělá za tebe?
Ahoj Foxire mohl bys mě na mail mirafb@centrum.cz poslat info o platbě, pokud tuhle službu pro české manažery stále nabízíš. Už sem ti psal maila ale zatím žádná odezva. Dík
koster wrote:Ahoj Foxire mohl bys mě na mail mirafb@centrum.cz poslat info o platbě, pokud tuhle službu pro české manažery stále nabízíš. Už sem ti psal maila ale zatím žádná odezva. Dík
koster wrote:Ahoj Foxire mohl bys mě na mail mirafb@centrum.cz poslat info o platbě, pokud tuhle službu pro české manažery stále nabízíš. Už sem ti psal maila ale zatím žádná odezva. Dík
Ahoj, napraveno. Info jsem Ti zaslal na email.
Je potvrzeno, že budete členem Soccer Project Football Association po příštích 281 dnů.
Tak já již počtvrté děkuji Foxirovi za zprostředkování SPFA A o5 to proběhlo celkem rychle A tentokrát jsem se s tím nesral, a tak mám SPFA ještě 630 dnů