A to ho puzzle tak propagoval. Prevít...Sokol Cejc wrote:Promiň Háku, ale nemůžu si pomoct. JÁ SEM TO ŘÍKAL

Moderator: Czech Moderators
A to ho puzzle tak propagoval. Prevít...Sokol Cejc wrote:Promiň Háku, ale nemůžu si pomoct. JÁ SEM TO ŘÍKAL
No jo, kam se poděl vlastně puzzle? Dříve ho tu bylo všude plno...Sokol Cejc wrote:Na příštího juniora za 4,5 M dostane Hák slevu
Jsem tu, ale to víš po tom prvním místě jsme oslavovali s hráčema a tento první týden to bylo poznat, jelikoš jsme na sestuptom17 wrote:No jo, kam se poděl vlastně puzzle? Dříve ho tu bylo všude plno...Sokol Cejc wrote:Na příštího juniora za 4,5 M dostane Hák slevu
Buď v klidu, není to tvoje vina, hold ani tři hlavní vlastnosti na 94,95 a 96% nezaručují že z hráče bude hvězda. Budu rád, když bude mít po vytrénování 80%. Mladíci jsou risk, každopádně si teď můžeš gratulovat, že jsi provedl opravdu velmi dobrý obchod...puzzle wrote: EDIT. Tak to je škoda že se nepovedl já jsem myslel, že se povede, ještě sem si říkal jestli nebyla škoda ho prodat že mohl za mě kopat.
já si myslím,že furt ještě to bude dobrej player se stropem přes 70Hák wrote:Buď v klidu, není to tvoje vina, hold ani tři hlavní vlastnosti na 94,95 a 96% nezaručují že z hráče bude hvězda. Budu rád, když bude mít po vytrénování 80%. Mladíci jsou risk, každopádně si teď můžeš gratulovat, že jsi provedl opravdu velmi dobrý obchod...puzzle wrote: EDIT. Tak to je škoda že se nepovedl já jsem myslel, že se povede, ještě sem si říkal jestli nebyla škoda ho prodat že mohl za mě kopat.
George a Fadi jsou bratranci. A Chad je jejich sestra.ps2512 wrote:A třeba to jsou navíc bráchovéFC NBG wrote:Aby se Ti nepoprali kvůli tomuBartSimpson wrote:V divizi H5 byla soutěž o krále střelců v této sezóně velmi vyrovnaná.
Můžu ti prodat jedno SW je nevytrénovanéFC NBG wrote:Když jsme u těch mladíků...) Kdyby jste se chtěli nějakýho zbavit (nevytrénovanýho) a za rozumnou cenu ho prodat tak se mi ozvěte!
Klub mě teďka přeradil na post trenéra dorostu v FC NBG..
To bude nejaký veľký talent. A asi aj manažér, ktorý sa zaregistroval pred 2 týždňami a už vie rozpoznať, ktorý hráč má akú cenu.
wow asi rozprodam svoje hrace a koupim ho!
Nebude stačitSeeker wrote:wow asi rozprodam svoje hrace a koupim ho!