Slovenský pohár (9. roč.) - skupinová fáza

Moderator: Czech Moderators

myky0-
Team President

Re: Slovenský pohár

Post by myky0- »

bati wrote:Teraz ma napadla jedna myšlienka. V SoccerProjecte sa dá hrať pohár. Čo keby sme organizovali náš pohár cez SoccerProject. Člen soccerprojectu môže urobiť pohár pre 32 tímov. Je možné urobiť súkromný pohár, teda len tí sa ho môžu zúčastniť, ktorí sú pozvaní. Ja viem, náš pohár je už predo dvermi. Teraz máme 25 tímov, ktorí už postúpili k tomu ešte príde 7 tímov, ktorí vyhrajú svoje zápasy v predkole. Čo na to hovoríte?
Tento nápad sa mi celkom pozdáva, ale má to aj svoje nevýhody...tie zápasy nahádže automaticky na prvý spoločný voľný termín, chcem tým povedať že niekomu to môže hodiť na sobotu alebo nedeľu a inému managerovi na pondelok (potom to bude už o tom že kto dá čomu prednosť, či SP liga alebo pohár).

Ja mám SPFA, takže pre mňa to nie je žiadny problém vytvoriť turnaj pre 32 tímov, ale momentálne mám už jeden turnaj vytvorený, tak by sme museli počkať na jeho vyvrcholenie (ale už je rozžrebované štvrťfinále, takže dlho to už trvať nebude).
MYKY FC
C.7

Komisár a štatistik II. SR ligy

Stránka SR ligy http://slovenskaliga.onlinegamesbt.eu/
myky0-
Team President

Post by myky0- »

daniel5121 wrote:caute vsetci mam tu mensi problemov kedy mam vyzvat tim ked ma obsadeni termin a on ma nema kedy pozvat bo zase nemam volni termin zase ja tak co s inm hracim terminom napriklad o 22> 00 alebo o1800
Tak ja by som navrhoval aby ste sa dohodli aj na inom dátume, ale max 3 dni pred alebo po riadnom hracom čase predkola.
MYKY FC
C.7

ARSENAL1414
Team President

Post by ARSENAL1414 »

TrenchTown Gunners - Black Stars - poslal som pozvánku na 14:00 bo o 10:00 mám už turnaj uvidíme či manažér bs príjme pozvánku...
HENRY14-) TrenchTown Gunners -) E.76

TrenchTown Gunners

One Love - Arsenal !!!
alonzo1977
Team Manager

Post by alonzo1977 »

daniel5121 wrote:caute vsetci mam tu mensi problemov kedy mam vyzvat tim ked ma obsadeni termin a on ma nema kedy pozvat bo zase nemam volni termin zase ja tak co s inm hracim terminom napriklad o 22> 00 alebo o1800
suhlasim podla mna bi sa mohlo hrat o 18 hod ako sa hra lige cize streda sobota sme nato zviknuty na tie terminy
http://uloz.to/m/alonzo1977/Video/
filmy novinky na stiahnutie zdarma
pivarnik2
fc tatran presov
MilanSLOVAKIA
Member of the Soccer Project Association

Post by MilanSLOVAKIA »

mám jednu otázku ............. čo sa stane ak zápasy v predkole skončia výsledkami 2:1 a 1:2 ???
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
myky0-
Team President

Post by myky0- »

MilanSLOVAKIA wrote:mám jednu otázku ............. čo sa stane ak zápasy v predkole skončia výsledkami 2:1 a 1:2 ???
Je to spomenuté o pár príspevkov vyššie, porovná sa súčet výkonov z dvojzápasu.
MYKY FC
C.7

PaToM

Post by PaToM »

MilanSLOVAKIA wrote:mám jednu otázku ............. čo sa stane ak zápasy v predkole skončia výsledkami 2:1 a 1:2 ???
Pár príspevkov vyššie sme to spomínali. :wink:
EDIT: Myky bol rýchlejší. :mrgreen:

Ináč, hlásim predohrávku zápasu FC Hostage - FC DAC na piatok 22:00h. Odveta ostáva v pôvodnom termíne.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
bati
Team Board Member

Post by bati »

myky0- wrote: Tento nápad sa mi celkom pozdáva, ale má to aj svoje nevýhody...tie zápasy nahádže automaticky na prvý spoločný voľný termín, chcem tým povedať že niekomu to môže hodiť na sobotu alebo nedeľu a inému managerovi na pondelok (potom to bude už o tom že kto dá čomu prednosť, či SP liga alebo pohár).

Ja mám SPFA, takže pre mňa to nie je žiadny problém vytvoriť turnaj pre 32 tímov, ale momentálne mám už jeden turnaj vytvorený, tak by sme museli počkať na jeho vyvrcholenie (ale už je rozžrebované štvrťfinále, takže dlho to už trvať nebude).
Určite tie nevýhody každému nevyhovujú. Tak tento prvý pohár odohráme ako sme sa už dohodli. Druhý pohár môžeme potom predstihom medzi manažérmi ohlásiť a keď súhlasia potom to urobíme.
------------------------

manager: webprofesor
team: Wonderworld
Division: F.142
myky0-
Team President

Post by myky0- »

bati wrote: Určite tie nevýhody každému nevyhovujú. Tak tento prvý pohár odohráme ako sme sa už dohodli. Druhý pohár môžeme potom predstihom medzi manažérmi ohlásiť a keď súhlasia potom to urobíme.
V poriadku.
MYKY FC
C.7

MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

ako zatiaľ vidím zápas
Hostage : FC DAC
bude prvým zápasom 1. slovenského pohára. To ma teší 8) 8) 8)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
myky0-
Team President

Post by myky0- »

MilanSLOVAKIA wrote:ako zatiaľ vidím zápas
Áno, ak vás nikto nepredbehne tak to bude historicky prvý zápas SR pohára :wink:
MYKY FC
C.7

PaToM

Post by PaToM »

myky0- wrote:
MilanSLOVAKIA wrote:ako zatiaľ vidím zápas
Áno, ak vás nikto nepredbehne tak to bude historicky prvý zápas SR pohára :wink:
A náš klub je poctený milou povinnosťou usporiadať ho na štadióne Goal Road Stadium. :D

Zostava je už pripravená. Nastúpi v podstate to, čo ešte vládze behať a podľa možností v momentálnej situácii to najlepšie, čo je na sklade. Čiže taký mix A a B tímu.
Last edited by PaToM on Fri Mar 19, 2010 7:53 pm, edited 1 time in total.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

tento zápas treba zapísať do histórie svk pohára veľkými písmenami :) :) :) ja dúfam že DAC bude poctený tento prvý zápas vyhrať :) :) :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
PaToM

Post by PaToM »

MilanSLOVAKIA wrote:ja dúfam že DAC bude poctený tento prvý zápas vyhrať :) :) :)
Veľké nádeje si nerobíme, takže... je to možné. :|
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
PaToM

Post by PaToM »

FC Hostage 2:5 FC DAC

výkony: 90 - 110

Čo dodať... veľa sme toho nevykúzlili. Už v 2. minúte sme neustrážili útočníka hostí, Slavomira Bambucha, a ten si nášho mladého brankára "vyhchutnal". Potom sme nachvíľu zatlačili súpera a už o 4 minúty bolo vyrovnané zásluhou nášho kapitána Tomáša Zakopala, ktorý gymnastickým spôsobom trafil centrovanú loptu do brány hostí. Ešte v tej istej minúte mohli hostia opäť viesť, ale tentoraz sa De Wree vyznamenal a nedoprial gól Sejkovi. V 10. minúte sme opäť neustrážili ďalšieho z útočníkov hostí Niznanského - 1:2. My sme do vyloženejšej šance už nedostali, naopak za hostí mohol zvýšiť náskok Sejka aj Niznansky. V 38. minúte sa po rohovom kope nepodarilo domácim odpáliť loptu zo šestnástky, lopta sa odrazila k Bambuchovi a ten si pripísal ďalší gól.
Do druhého polčasu sme teda nastúpili s dvojgólovým mankom. Už od úvodných minút sme súperovi nedali dýchať. Najväčšiu šancu mal Zakopal, ktorý ani nadvakrát nedokázal loptu namieriť do brány, aj vďaka dobrému zákroku brankára Theobolda, ktorý si od fanúšikov hostí vyslúžil potlesk. Žiaľ pre náš tím, prišiel ďalší úder. Už na 1:4 zvýšil Bambuch, ktorý si tak skompletizoval hetrik. Od tej chvíle v zápase výrazne dominovali hostia a vypracovali si viacero streleckých príležitostí. Po nenápadnej akcii "rukojemníkov" sa do pokutového územia dostal Melvin Lurling, šikovne sa obtočil okolo svojho strážcu a zakončil do protismeru, čím nášmu tímu vykresal iskierku nádeje - 2:4. Tú však rýchlo zahasil Dalimir Luka, ktorému pekne do behu prihral Bambuch. Zvyšok zápasu sa už len dohrával. Nám už nepomohla ani necelá štvrťhodinka presilovky o jedného hráča po vylúčení Pavla Gmittera.

Je teda jasné, že cieľ do ďalšieho zápasu bude aspoň čestný remízový výsledok, postup leží už len v rovine teórie.

Súperovi gratulujeme a želáme veľa úspechov v skupinovej fáze. :wink:

Predstavenstvo klubu FC Hostage (tréner Ole Ryssdalsnes, man. PaToM)
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
Post Reply

Return to “SK - Národní ligy + Evropa”