Planuri
Moderator: Romanian Moderators
Re: Planuri
imi trebe bani... nu pot sta fara bani...
alta metoda nu am...jucatori nu am de vanzare...la echipa care o am.. nici nu am ce sa vand..si nici nu ma lasa consiliu sa vand ceva.. si de cumparat...am cam ghinion

Fa-ti stadionul
si de cumparat nu e nevoie pentru ca esti in H

mai intai imi fac centru de tineret
asa am fost sfatuit 

-
- Member of the Soccer Project Association
obiectivul urmatorului sezon este mentierea in F si marirea capacitatii stadionului Delta Tulcea la 20.000 de locuri - momentan 14.000 si inca 2.000 in constructie
-
obiectivul principal pt sez viitor e sa ma salvez de la retro din C, va fi cam greu dar ce nu-i greu nu-i frumos

-
ptr. sezonul 36 SP obiectivul echipei F.C.Delta Tulcea este mentinerea in div. E, cumpararea a 2-3 jucatori si extinderea stadionului Delta Tulcea
voi?
voi?

-
FC Foresta are ca obiectiv de a cumpara 8CB, 8CM si 8CF cu HS mare pentru ai antrena, iar cei care sunt promitatori vor ramane in echipa. Spre sfarsitul sezonlui daca sunt macar 2 jucatori f buni pt fiecare post central ma voi apuca de reconstructie.
-
- Team Board Member
obiectivul meu este sa castig F-ul , am sanse , si sper , daca nu , sa termin cat mai sus in divizie , si transferuri sa nu fac deloc:D
-
obiectivul meu este sa fac bani
si poate o minune de salvare din D ca mai am niste minti luminate pe acolo 

Mdea... obiectivul meu e sa termin in primii 10 in G, acum sunt pe 8. Urmatorul meci e cu ultima clasata, iar apoi cu unii mai buni ca mine... Sa vedem ce-o fi. Noroc managerilor romani la indeplinirea obiectivelor
Macar ei, daca nu eu 

-
- Team Board Member
obiectivul meu este sa fac un budget cat mai mare , o sa fac reconstructie pana in H , acum sunt in F , si o sa scot peste 5 mil pe primii 11 astia , si sper sa strang mia mult..
am scos Contabilitate - bugetul actual: € 10.153.351,00
din cei vanduti , astept sa cresc budgetul,fac reconstructie
am scos Contabilitate - bugetul actual: € 10.153.351,00
din cei vanduti , astept sa cresc budgetul,fac reconstructie
-
- Team Board Member
Obiectivul meu s-a schimbat , este marirea budgetului , cat se poate de mult , deocamdata am 15M , acum voi opta sa castig G`ul , voi lua banii cu care voi castiga , sper sa merg cat mai departe in cupa.. dupa care voi retrograda din F , si voi incerca sa castig iar G`ul , dupa care , daca il voi castiga , voi face transferuri ca sa ma bat in F