"WPISZ JUŻ WYNIK NA FORUM!
pospiesz się bo za 1h 35 min walkowera wpisze
....robisz to na złość... opróżniasz lige...
Jeszcze raz a odejme ci punkty"
Oto tresc prywatnej informacji prowadzacego rozgrywki III ligi Polskiej p Baciora.
Nie dosc iz sam nie egzekwuje regulaminu , nie dosc iz nie potrafi zinterpretowac ze dwie doby to 48 h
Szafuje walkowerami na prawo i lewo w sposob krzywdzacy jedna z druzyn kosztem drugiej....
Gubi sie w swych plytkich wyjasnieniach przy okazji zaprzeczjacych jedna drugiej. Zainteresowanych odsyłam do tematu na forum sp " DRODZY III ligowcy". Nadurzywa kompetncji wszak sprawe na forum zamknął WojT, I WYDAWAŁO MI SIE IZ SPRAWA JEST ZAMKNIETA.
To poraz kolejny wywoluje spor.Ze swej strony dodam iz jednym z poprzednich pw informowalem go iz nie mam przyjemnosci prowadzic z nim korespondencji....tu zapewne klania sie problem czytania ze zrozumieniem......
No coz moze wiekszosc osob milczy w takich przypadkach lecz ja szanuje swoją osobe ( nie wiem jak p.Bacior nie odp na zadane pytanie na zapoczatkowanym przez siebie watku

Moim zdaniem takie osoby jak p.Bacior wplywaja w sposob negatywny na menagerow obecnych jak zapewne i tych ktorzy
opuscili te rozgrywki.Jego zachowanie umniejsza range bylo nie bylo rozgrywek w ktorych stawką jest MISTRZOSTWO POLSKI.... zniechecajac tym samym do wstepowanie w jej szeregi....moze rowniez tresc tego listu unaoczni COS uczestnikom debaty na "drodzy III ligowcy"
prosze teraz o ustosunkowanie sie TYLKO I WYLACZNIE W TYM MIEJSCU NA TRESC POWYZSZEGO LISTU jego autora p BACIORA.
pozdrawiam
abcd-ultras union