!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
Moderator: Romanian Moderators
Re: !! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
Cum e cu Fan-base-ul ?
Am inteles ca la victoriile in liga creste foarte rapid, dar poate-mi spune careva cum si in ce conditii scade. Are legatura si cu satisfactia fanilor ? Scade in aceeasi masura in care creste ?
Adica, la o victorie sa zicem ca am +20. la infrangere, cum e? -20 ?
Intreb pt ca vreau sa-mi axez strategia pe banii din bilete.
Am inteles ca la victoriile in liga creste foarte rapid, dar poate-mi spune careva cum si in ce conditii scade. Are legatura si cu satisfactia fanilor ? Scade in aceeasi masura in care creste ?
Adica, la o victorie sa zicem ca am +20. la infrangere, cum e? -20 ?
Intreb pt ca vreau sa-mi axez strategia pe banii din bilete.
S 16 - 2 in H
exact la victorii consecutive adica 5 victorii o sa pui in jur de 50 de fani,la fel si la infrangeri consecutive o sa pierzi in jur de 50 fani...si desigur fani mai castigi si din meciuri amicale ,cupe amicale...aici nu conteaza daca castigi sau pierzi 

Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B
Season 42 SP Cup Winner
Season 42 SP Cup Winner
Daca un jucator are toate calitatile pe rosu, mai merge antrenat la respingeri spre exemplu ?
-
- Member of the Soccer Project Association
ce este rosu nu mai creste, deci il antrenezi degeaba + se mai poate si accidenta la antrenamentgabyshtoy wrote:Daca un jucator are toate calitatile pe rosu, mai merge antrenat la respingeri spre exemplu ?
Am o problema cu capacitatea stadionului pe care am crescut-o la 8000 si totusi astazi la un meci in liga cu locul 7 , pret. bilet. a fost 16 au venit 7200 de suporteri
Ieri in cupa aveam pretul la 20 , tot 7200 de suporteri
Acum 2 zile meci in campionat cu locul 6 , pret bilet. 17 , tot 7200 de suporteri
Si se intampla cam de 5 meciuri sa nu am in meciuri importante nici mai mult nici mai putin de 7200 de suporteri
P.S: Am folosit SPMT-ul si mi-a dat o diferenta cam de 1500 de suporteri in plus fata de cati au venit in plus
Ieri in cupa aveam pretul la 20 , tot 7200 de suporteri
Acum 2 zile meci in campionat cu locul 6 , pret bilet. 17 , tot 7200 de suporteri

Si se intampla cam de 5 meciuri sa nu am in meciuri importante nici mai mult nici mai putin de 7200 de suporteri

P.S: Am folosit SPMT-ul si mi-a dat o diferenta cam de 1500 de suporteri in plus fata de cati au venit in plus

-
te-ai uitat daca ai fanii multumiti la parcari, toalete, baruri ???
-
la tine emmy ce e si mai curios e ca in ultimele 3 meciuri acasa adversarii au avut tot timpul 0% suporteri

SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
-
el are aceeasi problema ca si mn, la mn nu a depasit de 21000 chiar daca am avut bilet de 20 si 18, eu mai am in constructie niste toalete, baruri si se pare ca-s nemultumiti de ele sa vedem dupa terminarea lor daca vor fi sau nu multumiticalin_g wrote:la tine emmy ce e si mai curios e ca in ultimele 3 meciuri acasa adversarii au avut tot timpul 0% suporteri![]()

-
si totusi de ce nu-i vin suporteri de la adversari la meciuri? asta mi se pare ciudat..
SP Club Inter 15
Ai avut dreptate Kosmin .. la parcari fanii erau nemultumiti . O sa construiesc parcarile si o sa vad daca este acceasi situatie
De ce nu-mi vin suporterii adversarilor la meci nu stiu ... pt meciurile din liga am distribuirea la bilete 91%- 9%
De ce nu-mi vin suporterii adversarilor la meci nu stiu ... pt meciurile din liga am distribuirea la bilete 91%- 9%
Daca incepi cu o echipa noua, iti poate pica una care sa aiba centrul de tineret Hiper-modern ?
-
- Team Board Member
nu , nu iti da deloc la inceput , trebuie sal faci tu treptat
Daca nu imi convin reclamele (panouri publicitare) pe care le pot accepta acum, maine voi putea alege altele sau tot din astea va trebuii sa aleg ?
reclamele publicitare se schimba zilnic.gabyshtoy wrote:Daca nu imi convin reclamele (panouri publicitare) pe care le pot accepta acum, maine voi putea alege altele sau tot din astea va trebuii sa aleg ?
mate1976 wrote:reclamele publicitare se schimba zilnic.gabyshtoy wrote:Daca nu imi convin reclamele (panouri publicitare) pe care le pot accepta acum, maine voi putea alege altele sau tot din astea va trebuii sa aleg ?
dar care e treaba cu ele ?
eu spre exemplu acum imi pot alege o reclama pe 25; 32; 33; 37 de zile, sa primesc 9.000 in schimb si nu prea imi convine sa astept 25 zile pt. 9.000 .
deci cand pot alege sau cand apar alte reclame cu zile mai putine ?