zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

jancarik
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by jancarik »

PaTTTTrick wrote:nikde jsem si nevšimnul, že by o tom někdo psal, ale je nová vychytávka... při pozvánce na přátelské utkání lze zvolit, jestli se v případě nerozhodného výsledku budou kopat penalty či nikoliv.....
:shock: no jo vcera to tam nebylo jde to i na poolu ted jsem to tam daval
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
ps2512

Post by ps2512 »

jancarik wrote:
PaTTTTrick wrote:nikde jsem si nevšimnul, že by o tom někdo psal, ale je nová vychytávka... při pozvánce na přátelské utkání lze zvolit, jestli se v případě nerozhodného výsledku budou kopat penalty či nikoliv.....
Teoreticky by to mohlo pomoci v ČP :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Azor

Post by Azor »

ps2512 wrote:
jancarik wrote:
Teoreticky by to mohlo pomoci v ČP :wink:
No, pěkná to vychytávka :D
puzzle

Post by puzzle »

(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
zajdaz

Post by zajdaz »

Už jen 8 dní zbývá, než půjdme můj GK Tomáš Ditrich do fotbalového důchodu. Je to pro mě hrozně významná událost, neboť odchází hráč, kterého jsem dostal jako 17-ti letého při registraci na SP 31.8.2006. Tedy už něco přes 3,5 roku ho mám v týmu. Poslední hráč z původní sestavy a jako brankářská jednička vydržel do nějakých 33 let, kdy mu klesne výkon permanentně o 20 bodů, a tak musel v ligových zápasech již jen vysedávat na lavičce. Njn, co se dá dělat, asi budu muset vyřadit číslo 1 na dresu z evidence na jeho počest. :)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

zajdaz wrote:Už jen 8 dní zbývá, než půjdme můj GK Tomáš Ditrich do fotbalového důchodu. Je to pro mě hrozně významná událost, neboť odchází hráč, kterého jsem dostal jako 17-ti letého při registraci na SP 31.8.2006. Tedy už něco přes 3,5 roku ho mám v týmu. Poslední hráč z původní sestavy a jako brankářská jednička vydržel do nějakých 33 let, kdy mu klesne výkon permanentně o 20 bodů, a tak musel v ligových zápasech již jen vysedávat na lavičce. Njn, co se dá dělat, asi budu muset vyřadit číslo 1 na dresu z evidence na jeho počest. :)
7 zápasů mu chybí do 8-mi stovky , tak mne napadlo , při pohledu na jeho statistiky .... co ho ted v závěru postavit do pár přáteláků ...aby v se pokusil na sklonku kariery ( třeba v jubilejním 800-tém mači ) dát gol :wink:

jinak klasickej adept na setrvání v klubu na pozici trenera brankářů, jako tomu je u nás v podání Radka=Zrzouna=Chlupa :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
zajdaz

Post by zajdaz »

pupajdi13 wrote:7 zápasů mu chybí do 8-mi stovky , tak mne napadlo , při pohledu na jeho statistiky .... co ho ted v závěru postavit do pár přáteláků ...aby v se pokusil na sklonku kariery ( třeba v jubilejním 800-tém mači ) dát gol :wink:

jinak klasickej adept na setrvání v klubu na pozici trenera brankářů, jako tomu je u nás v podání Radka=Zrzouna=Chlupa :wink:
Tak přáteláky hrát určitě bude a tu 800 by měl stihnout, asi ho teda skutečně dám do útoku v 800. zápase, ať si taky jednou vyzkouší, jaký to je góly dávat a ne je likvidovat. Dobrý nápad. :wink: No a klidně bych mu dal post hlavního trenéra, sice tam mám trenéra a skauta taky ještě původního (ty co jsem najal první den na SP), ale trenérovi je už 65, takže půjdu do papučí brzo, a tak by se toho mohl chopit ten můj golman. :)
Azor

Post by Azor »

zajdaz wrote: ...ale trenérovi je už 65, takže půjdu do papučí brzo, a tak by se toho mohl chopit ten můj golman. :)
Sice je to trochu mísu, ale mám k tomuto dotaz: V pravidlech je že zaměstnanci pracují do 65 let. Tak se ptám. Když je zaměstnanci právě těch 65, můžu s ním ještě podepsat smlouvu, nebo už ne? :wink:
PaToM

Post by PaToM »

Tak neviem, či niekto má na účte takúto sumičku, možno Sjarel... :mrgreen:

http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=23526372
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
ps2512

Post by ps2512 »

PaToM wrote:Tak neviem, či niekto má na účte takúto sumičku, možno Sjarel... :mrgreen:

Je jich tu pár takových a někteří mají ještě víc.....jen škoda, že mezi nima nejsem :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

ps2512 wrote:
PaToM wrote:Tak neviem, či niekto má na účte takúto sumičku, možno Sjarel... :mrgreen:

Je jich tu pár takových a někteří mají ještě víc.....jen škoda, že mezi nima nejsem :mrgreen:
dyť to není tak moc, to má dnes každý druhý :D
Tom23
Team President

Post by Tom23 »

jonY.h wrote:Podobný zápas jako dnes jsem ještě nesehrál :

v pohárovém zápase doma → Brujeria - DRAGOES TUCHOVIA 2:2, natom by nebylo zase až tak nic divného, ale mrknul jsem na výkony = 128:105 takže jsem podal o 23!!! lepší výkony a pouze remizoval :lol: tak to chci zažít třeba i v ligovém zápasu a já chci být ten šťastný!
Tak jsem te v nedeli jeste trumfnul:
Tatran Praha - woodyskis 1:1 (135:109)
Vykon lepsi o 26 a presto to byla pouze remiza. Hostujici brankar chytil 2 penalty v 32. a 36. minute.
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=34
Tom23 - Tatran Praha
zajdaz

Post by zajdaz »

Azor wrote:Sice je to trochu mísu, ale mám k tomuto dotaz: V pravidlech je že zaměstnanci pracují do 65 let. Tak se ptám. Když je zaměstnanci právě těch 65, můžu s ním ještě podepsat smlouvu, nebo už ne? :wink:
Mám s ním smlouvu ještě na 2 sezóny a 19 dní, ale když dám kliknout na prodloužit, tak už to nejde. Napíše to: "Tento zaměstnanec již nepodepíše nový kontrakt z věkových důvodů."
Tom23
Team President

Post by Tom23 »

Muj juniorskej CF, kterej k nam dorazil 26. 2., se asi nikdy nedotrenuje. Uz poctvrty :!: je zranenej. :evil:
Tom23 - Tatran Praha
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Tom23 wrote:Muj juniorskej CF, kterej k nam dorazil 26. 2., se asi nikdy nedotrenuje. Uz poctvrty :!: je zranenej. :evil:
to znám,,,,,... tomuhle borci taky trvalo , než se vždycky k treninku dokopal....ve 20ti už 5x na karanténě

http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”