Jak na to tak koukám tak mi to přijde nějaké dost nepřesnéps2512 wrote:Jen svýhoamoszamba wrote:Zjistím tam i výkon cizího týmu?ps2512 wrote:ASPT i s výkonama týmu

Moderator: Czech Moderators
Jak na to tak koukám tak mi to přijde nějaké dost nepřesnéps2512 wrote:Jen svýhoamoszamba wrote:Zjistím tam i výkon cizího týmu?ps2512 wrote:ASPT i s výkonama týmu
Lepší jak drátem do oka....ale výhodu to má v tom, že tam můžeš zadat jakékoliv svoje hráčeléblík wrote:Jak na to tak koukám tak mi to přijde nějaké dost nepřesné
To ano aspon něcops2512 wrote:Lepší jak drátem do oka....ale výhodu to má v tom, že tam můžeš zadat jakékoliv svoje hráčeléblík wrote:Jak na to tak koukám tak mi to přijde nějaké dost nepřesné
EDIT: a změň si podpis
POradim: třeba něco jako........zapoměl jsem že už hraju v Cléblík wrote:To ano aspon něcops2512 wrote:Lepší jak drátem do oka....ale výhodu to má v tom, že tam můžeš zadat jakékoliv svoje hráčeléblík wrote:Jak na to tak koukám tak mi to přijde nějaké dost nepřesné
EDIT: a změň si podpisRozkaz změním
Já ale enzapoměl,tak kuš babops2512 wrote:POradim: třeba něco jako........zapoměl jsem že už hraju v Cléblík wrote:To ano aspon něcops2512 wrote: Lepší jak drátem do oka....ale výhodu to má v tom, že tam můžeš zadat jakékoliv svoje hráče
EDIT: a změň si podpisRozkaz změním
Může ho kontumovat jen SP pro nezpůsobilý terén........jinak nelzeGorfall wrote:Lze nejak zkontumovat zapas? Dekuji
A kdyz zkontumuje stoji me to i prachy a kolik ?ps2512 wrote:Může ho kontumovat jen SP pro nezpůsobilý terén........jinak nelzeGorfall wrote:Lze nejak zkontumovat zapas? Dekuji
Stojí Tě to mzdy za zápas. Jinak pokuta není, dle mé zkušenosti.Gorfall wrote: A kdyz zkontumuje stoji me to i prachy a kolik ?
Smím vědět, proč chceš kontumovat zápas?Gorfall wrote:No alespon nejaka dobra zprava:)
No protoze tato hra inteligentne rozdeluje tymy do posledni ligy kde jsme 2 tymy co nejsou comp a kdyz jsme ted zacal a hned postupuju tak o celou pristi sezonu bez vyhry opravdu nestojimBig El wrote:Smím vědět, proč chceš kontumovat zápas?Gorfall wrote:No alespon nejaka dobra zprava:)
Tak toho se neboj. Právě proto, že se do Géčka dostane v podstatě úplně každý, tak není čeho se bát. Spousta manažerů dělá hodně velké začátečnické chyby a možná tu největší v tom, že nechodí na fórum. Ty jsi tuto chybu neudělal, takže si troufnu tvrdit, že na 99% z Géčka nespadneš zpět a na takových 80% budeš hrát v TOP 5. Navíc v Háčku je to prostě o ničem . strávit sezónu navíc hraním se SP týmy je trošku nuda.Gorfall wrote:No protoze tato hra inteligentne rozdeluje tymy do posledni ligy kde jsme 2 tymy co nejsou comp a kdyz jsme ted zacal a hned postupuju tak o celou pristi sezonu bez vyhry opravdu nestojimBig El wrote:Smím vědět, proč chceš kontumovat zápas?Gorfall wrote:No alespon nejaka dobra zprava:)
Zrovna jsem se chtel na to samy u tebe by se to dalo castecne dat na to vylouceni i kdyz uz v tu dobu nebylo co resit , ale co me uplne odbouralo je liga H.1675 16. kolo SSV Portsmouth 9-0 bergie . Tak to jsem nezazil nikde a to uz jsme zazil i vyhrat 3:2 na strely a zapas prohrat 3:0Seeker wrote:Jaké jsou podmínky výhry venku, když nestačí o 50 lepší výkon a to ani na prohru lepší než 8-0 ?