asta e apocalipsa lui sjarelcalin_g wrote:sa speram ca The Chosen One o sa rezolve problemele si o sa ne scoata din caca..
PS: vezi kosmin ca orice am face discutia tot spre apocalipsa aluneca?

Moderator: Romanian Moderators
asta e apocalipsa lui sjarelcalin_g wrote:sa speram ca The Chosen One o sa rezolve problemele si o sa ne scoata din caca..
PS: vezi kosmin ca orice am face discutia tot spre apocalipsa aluneca?
AB Craiova 1 - 3 ValenciaCFgogumagic wrote:AB Craiova 4 - 0 ValenciaCF
maine sper sa bata toate echipele care joaca in deplasare... =))
poi au fost sterse toate dupa ora 11mate1976 wrote:si eu am castigat, dar in puii mei am acum 4 suspendati. trebuia sa ramana setarile de aseara.
dar nu m-am plans de asta, ba mai mult, consider ca nu e vina nimanui.. asa a fost sa fie, bine ca s-a putut remedia situatia.. iti dai seama ca nu as fi preferat sa raman cu infrangerea de aseara, dar cu conditia jucatorilor bunaRazvanica wrote:Da, dar asta e si vina ta, nu numai vina lui Sjarel. Una din regulile de baza e ca selectia A nu trebuie sa contina niciodata titulari.
mereu esti asa fioros???Kosmin wrote:poi au fost sterse toate dupa ora 11mate1976 wrote:si eu am castigat, dar in puii mei am acum 4 suspendati. trebuia sa ramana setarile de aseara.
asa de fioros ma vezi tumate1976 wrote:mereu esti asa fioros???Kosmin wrote:poi au fost sterse toate dupa ora 11mate1976 wrote:si eu am castigat, dar in puii mei am acum 4 suspendati. trebuia sa ramana setarile de aseara.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()