kolik že stojí vodka?jancarik wrote:ja si taky rikal ze 200.- by je nezabiloHadis wrote:Imamur & ps2512: já bych jen doplnil, že v případě pátečního příjezdu, je nutné se podílet na záloze za sál a za pití..![]()
![]()

Moderator: Czech Moderators
kolik že stojí vodka?jancarik wrote:ja si taky rikal ze 200.- by je nezabiloHadis wrote:Imamur & ps2512: já bych jen doplnil, že v případě pátečního příjezdu, je nutné se podílet na záloze za sál a za pití..![]()
![]()
boza 189.-ps2512 wrote:kolik že stojí vodka?jancarik wrote:ja si taky rikal ze 200.- by je nezabiloHadis wrote:Imamur & ps2512: já bych jen doplnil, že v případě pátečního příjezdu, je nutné se podílet na záloze za sál a za pití..![]()
![]()
A mě by zajímalo i totoxixor wrote:Imamur & ps2512: neplatí. Jen dejte vědět, jestli budete v pátek nebo v sobotu. To kvůli tomu, že na sobotu musíme objednat sklípek a tam je potřeba znát počet osob.
bozkovxixor wrote:4jančařík: Slušná cenaJestli tolik stojí panák, tak co to je za vodka
![]()
:
minule byl fotbal v pátek večer.ps2512 wrote:Asi pátek, pokud by ale byl nakonec ten fotbálek, byla by to sobota....takže nedokážu říct
záloha je jen na ubytování a na pokrytí sálu, bude-li nás dostatečný počet. Takže pokud tam budeš v pátek odpoledne a v sobotu, na jídlo a pití se bude vybírat až na místě, tak to nemusíš řešitImamur wrote:Ja, díky za upřesnění, zálohu klidně zaplatím, hodlám dojet v pátek odpoledne a doufám, že taky v sobotu budu moci ... minimálně odpoledne ... ale to nezáleží na mě ...Takže taky nějakou zálohu? Ale posílat někam dvě stovky ...radši na místě dám tři kila jako solidaritu ...
Si přečti první stránku, první post, tam je seznam. Kolik nás nakonec bude, to budeme vědět v průběhu příštího týdne.Imamur wrote:Ja, super, kdyby to ale bylo nutný, není problémKolik SPmanů/madame se tam chystá?
Hlavně neutíkej v sobotu ránoMNM wrote:Musím říci, že už se moc těším a tentokrát si to nenechám pokazit brzkým odjezdem, večer zajdeme zase do Twistru a musím kouknout na net zda tam nebude nějaká "diska". MNM
... a třetí polovina byla ožralá z pátku a ještě se doožrala dopoledneHadis wrote: minule byl fotbal v pátek večer.
v sobotu nebyl nikdo schopen. polovina se ožrala dopoledne a druhá polovina byla ožralá z pátku
A někteří by mohli patřit do všech 3 skupin, s jedním takovým jsem měl společný pokoj (pardon - se dvěma). Záměrně jsem se vyhnul termínu třetí polovina - tento termín lze pochopit až po nějakém tom pivu.Foxir wrote:... a třetí polovina byla ožralá z pátku a ještě se doožrala dopoledneHadis wrote: minule byl fotbal v pátek večer.
v sobotu nebyl nikdo schopen. polovina se ožrala dopoledne a druhá polovina byla ožralá z pátku