Moderator: Czech Moderators
termín znáš, spát máš taky kde, tak si to nějak naplánuj, až se to bude blížitSokol Cejc wrote:No já bych rád, alespoň se Vás podívat, závisláci. Kdo ale ví kde v tu dobu budu ....
V současné době bohužel ani nevím, co se mnou bude příští měsíc ...
Mám to teď celé trošku složité
V tom zase bude nějaká ženská.....Sokol Cejc wrote:No já bych rád, alespoň se Vás podívat, závisláci. Kdo ale ví kde v tu dobu budu ....
V současné době bohužel ani nevím, co se mnou bude příští měsíc ...
Mám to teď celé trošku složité
Hadis wrote:
Několik manažerů chybí, několik pojede bez ubytování, bude to velice zajímavé.
Psal mi, že letos neeeee.... Nicméně, co se týče domluvy s hospodským atd., minule jsem to zařizoval já a Robátko, takže by to "mohlo" být v pohodě, jako minule.Foxir wrote: Milhan bude???
TedaFoxir wrote:Škoda, na milhana jsem se těšil, třeba překvapí
To bude dělat kalkulace vaše povedená dvojka? To zase budeme trnout, co od toho Vašeho stolu s průměrem 3 promile na osobu zazní za cifry
S tím nemohu souhlasit !xixor wrote:TedaFoxir wrote:Škoda, na milhana jsem se těšil, třeba překvapí
To bude dělat kalkulace vaše povedená dvojka? To zase budeme trnout, co od toho Vašeho stolu s průměrem 3 promile na osobu zazní za cifry![]()
![]()
Ale je fakt, že to chce dělat za "relativního" střízliva. A letos domovinu nepiju (doufám).
Anebo mě napadá, že do toho zasvětíme i Hadise, ten to rozhodně ohlídá lépe.
No přece k Hernánovi a Hernán k Toběkopeckar wrote:Vy jste se nějak rozkecali. Člověk si odskočí na chvíli do práce a je toho tady na román. Btw, pořád nevím, ke komu se můžu nacpat do auta. Respektive, koukám, že už jsme z Olomouce s Hernánem 2.
Já bych to párování nechal na Foxirovi, mi ty kluky dával k sobě celkem slušně.Hadis wrote:No přece k Hernánovi a Hernán k Toběkopeckar wrote:Vy jste se nějak rozkecali. Člověk si odskočí na chvíli do práce a je toho tady na román. Btw, pořád nevím, ke komu se můžu nacpat do auta. Respektive, koukám, že už jsme z Olomouce s Hernánem 2.
Bohužel, už to tak vypadá. Čechie Smíchov nám odmítla žádost o přeložení posledního mistrovského utkání sezóny z neděle na sobotu 19. června, čímž nám znemožnila sladit zápas s oddílovou členskou schůzí a výročím 90. let od založení našeho klubu. Byl jsem tím donucen svolat členskou schůzi o týden dříve, což se, bohužel, kryje s termínem SP srazu.Hadis wrote:Dawron nepřijede ?