Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize A
Takže pokud budeš chtít, tak mi písni soukromou zprávu na SP, kde dej login/pass a nějaké ty interní pokyny.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
tak mám druhý pokus na předání týmu a odlet za lepšími zítřky. tenhle týden sem to pěkně pokazil proti Freshovi - potřeboval sem vyhrát, ale byla z toho jen remíza. dnešní remíza proti Michalovi je určitě nečekaná a nad plán, ale chtělo to raději šest bodů. hráčům sem nalepil v šatně číslovku 39 - to je počet bodů, který by měl brát záchranu (ono by teda mělo asi stačit 38 nebudou-li erupce na Islandu, ale se sedmi remízami bych při bodové shodě asi ostrouhal). příští týden je kritický zápas proti Remedy - vypadá to vypadá, že vítěz tohohle utkání se zachrání - remíza dostane zpátky do hry o záchranu i bizona a levé nohy.
souboj o titul se vytříbil na klání Michala s juliem - těžko sázet komu to nakonec vyjde.
příští sezónu to vypadá dle akuální situace na expanzi čechů do A - zatím drží všech šest postupových míst - doufám, že to chlapi vydrží!!
souboj o titul se vytříbil na klání Michala s juliem - těžko sázet komu to nakonec vyjde.
příští sezónu to vypadá dle akuální situace na expanzi čechů do A - zatím drží všech šest postupových míst - doufám, že to chlapi vydrží!!
-
jestli jsem dobře počítal, výkony v zápase strakapůd vs baka 153:137
a remíza. né že bych oslíčkovi nepřál štěstí, ale když je tím ohrožen titul do ČR...
jinak jsem se pokusil za tým viastore překvapit u Mikefa, ale na páteční výkon 150 se odpověď hledá těžko... takticky jsme utkání zvládli, ale výkon 146 byl hodně málo...

jinak jsem se pokusil za tým viastore překvapit u Mikefa, ale na páteční výkon 150 se odpověď hledá těžko... takticky jsme utkání zvládli, ale výkon 146 byl hodně málo...
-
tak pro mě hodně překvapivě Učko vyprodává.. .titul asi nedá, záchrana je skoro jistá a do budoucna asi nevidi žádné reálné obrysy 

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
jj, taky mi psal. Asi chce prodat, dokud za ně něco dostane. Vyvolávací ceny ale podle mě přestřelil. Navíc jsou to docela agresivní kusy (až na vyjímky). Možná něco koupí Julius, Michal či Xixor, jinak nevím nevím...Sám jsem zvědavý, zda-li je prodá.PaTTTTrick wrote:tak pro mě hodně překvapivě Učko vyprodává.. .titul asi nedá, záchrana je skoro jistá a do budoucna asi nevidi žádné reálné obrysy
Andrew - Sokol Čejč
Můj tým je starý a špatný, ten výkon je na pátek odpovídající.tomkycz wrote: jinak jsem se pokusil za tým viastore překvapit u Mikefa, ale na páteční výkon 150 se odpověď hledá těžko... takticky jsme utkání zvládli, ale výkon 146 byl hodně málo...
Ještě jednou díky moc za pohlídání týmu

VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
-
no já to myslel v porovnání s výkonem mikefa, ten se dobře připraviltom17 wrote:Můj tým je starý a špatný, ten výkon je na pátek odpovídající.tomkycz wrote: jinak jsem se pokusil za tým viastore překvapit u Mikefa, ale na páteční výkon 150 se odpověď hledá těžko... takticky jsme utkání zvládli, ale výkon 146 byl hodně málo...
Ještě jednou díky moc za pohlídání týmu

-
..... A tento týden máme změnu ve vedení divize a jsem fakt zvědav, jak ten souboj dopadne. My ostatní jsme v roli statistů.
Situace na 8-12 místě je zajímavá a zde bude také co sledovat.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Můžete mi prosím někdo shrnout, kdo příští sezónu vypouští ligu?
1. já - zkusím štěstí v SP Poháru
2. xixor - rozprodej
3. Účko - už rozprodává
4. Pattrick ??? - zahlédl jsem někde tady zprávu, že uvažuje o výprodeji
5. oslíček ??? - nevím netuším, pokud se zachrání, bude rozprodej?
6. Julius ??? - ten asi ne, jen jsem zaslechl něco, co si štěbetali ptáci na střeše, ale to je zvěř značně nespolehlivá
2. xixor - rozprodej
3. Účko - už rozprodává
6. Julius ??? - ten asi ne, jen jsem zaslechl něco, co si štěbetali ptáci na střeše, ale to je zvěř značně nespolehlivá

VIASTORE
-
- Team Board Member
No, čekal jsem, že se mi náskok ztenčí, ale propad na druhé místo napovídá, že se od nás štěstena odvrací. Nejvíc mě štve páteční remíza u Oslíčků, to byl fakt pech... V pondělí proti utd s mírným rozhodčím byly malé šance malé a výsledek to potvrdil. Jen doufám, že Rumun přes výprodej zabejčí i proti Widlaks, i když spoléhat se na to moc nedá.xixor wrote:..... A tento týden máme změnu ve vedení divize a jsem fakt zvědav, jak ten souboj dopadne. My ostatní jsme v roli statistů.
Před úterním zápasem jsem měl problémy s připojením a nemohl nastavit sestavu, takže hrál unavený B-tým. Už jsem se vzdával všech nadějí, naštěstí soupeř zápas vypustil. Tudíž o vítězi zřejmě rozhodne pan random

FC Strakapùd
http://www.spnoviny.wz.cz
http://www.spnoviny.wz.cz
-
No, já už o výprodeji mluvím dva roky, ale až budu mít jistou záchranu, tak určitě s výprodejem začnu... zatím je plán takový, že hráči 27+ půjdou určitě na trh a uvidím pak podle situace, jestli to bude stačit a nebo vyprodám všechno co má cenutom17 wrote:Můžete mi prosím někdo shrnout, kdo příští sezónu vypouští ligu?
2. xixor - rozprodej
3. Účko - už rozprodává

Takže jestli někoho chceš, tak můžeš koukat....

Michale, bojuj...držím palce....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

vypada to, ze na 99 procent spadnu, takze mozna je moje odpoved irrelevantni. vyprodavat nebudu, ale ligu vypustim. doufam, ze sis nasel mezi radky, co se vlastne bude dittom17 wrote:Můžete mi prosím někdo shrnout, kdo příští sezónu vypouští ligu?
2. xixor - rozprodej
3. Účko - už rozprodává

jjoslicek wrote: vypada to, ze na 99 procent spadnu, takze mozna je moje odpoved irrelevantni. vyprodavat nebudu, ale ligu vypustim. doufam, ze sis nasel mezi radky, co se vlastne bude dit

VIASTORE
-
české finále SP cupu?tom17 wrote:jjoslicek wrote: vypada to, ze na 99 procent spadnu, takze mozna je moje odpoved irrelevantni. vyprodavat nebudu, ale ligu vypustim. doufam, ze sis nasel mezi radky, co se vlastne bude dit

)