gabyshtoy wrote:Dupa cat timp de la inregistrare primesc cont Soccerprojec gratis/trial ?
La inregistrare nu m-a invitat nimeni !
Mi-a spus cineva ca de la o luna de la inregistrare primesc 3 saptamani sau invers, nu mai stia exact !
La mine au trecut 1 si 3 zile, mai precis m-am inregistrat de pe 15 martie !
baieti am si eu o intrebare...am observat ca daca maresti locurile la stadion iti da cate 1 panou publicitar...aveam 11 panouri publicitare si 12 mii de locuri...am mai dat 1 mie de locuri (la cate o tribuna adika in total 3 mii de locuri) si acum am 12 panouri publicitare...nu trebuia sa am 14 ?
epic wrote:baieti am si eu o intrebare...am observat ca daca maresti locurile la stadion iti da cate 1 panou publicitar...aveam 11 panouri publicitare si 12 mii de locuri...am mai dat 1 mie de locuri (la cate o tribuna adika in total 3 mii de locuri) si acum am 12 panouri publicitare...nu trebuia sa am 14 ?
Pana ajungi la 10 000 de locuri primesti cate un panou la fiecare 1000 locuri construite, apoi primesti un panou la fiecare 2000 locuri construite.
cati bani are asta frate , si de unde ) , ce jucatori si ce stadion are , si vad ca inca mai are multi bani.. al naibii de unde atatia bani
pai are aproape 6 ani de cand joaca jocul si de vreo cateva sezoane bune sta numai prin diviziile inferioare. baza fanilor aproape 50000, o gramada de meciuri amicale jucate acasa.. se aduna
SP Club Inter 15 ...........***........... SP: a love and hate thing..
Am trecut si eu pe la el, vazand stadionul ala urias ... si chiar m-am intrebat si eu oare cati bani o fi avand sau o fi avut ... de aia o sa stau mult si bine sa strang bani ... nu cred ca sunt in top 50 cu cati bani am eu acum dar incet incet se strange ...
cum creste moralul jucatorilor batrani? am un GK de 31 de ani care face 32 la sfarsitul lunii si observ ca azi a crescut doar cu cate 3 pcte de moral in amicale
SP Club Inter 15 ...........***........... SP: a love and hate thing..