Takže proto píšu, že to nikdo neřešil.
Pokud klasický stehno, tak klasický stehno

rýže je lepší

Moderator: Czech Moderators
Jejich smůlaHadis wrote:pupíku, vím, že jsme to řešili spolu, ale jede nás 20 a řešili to 2 lidi.
Takže proto píšu, že to nikdo neřešil.
Pokud klasický stehno, tak klasický stehno
rýže je lepší))
v "Pohodě" doladíme chlast...žraso je třeba políčit dříve,aby se nestala chybajancarik wrote:ja myslel ze to doladime zitra v pohodehele jak jste prisli ze vubec bude prase o tom nepadlo ani slovo treba bude cela krava
no za cca 2.000.- to asi ne
![]()
![]()
jo a kdo rikal ze si kuchar kuwa![]()
za ty spagety tak trest smrti a ne diplom![]()
![]()
A co ti brání ?PaToM wrote:Sakra, jak to tu čítam, je mi normálne ľúto, že sú rodičia takí konzervatívni a ja taký abstinent... už len kvôli tomu jedlu by som došiel.
Co si matně pamatuju, tak v pátek večeři domluvenou nemámpupajdi13 wrote: Jejich smůla...kdo je tady kuchař kuwa
......
takže to chápu následovně .....
1. pátek ...přijezd ----večeře (jako loni) krkovička grilovaná,nějaký ty americký bramburky a pulnoční obložený mísy-.
2. sobota...obídek : KUŘE NA PAPRICE / KNEDLE NEBO RÝŽE
3. sobota ...večer...: vinný sklípek + ( vymazlené masíčko ze selátka, domácí okurčičky, čerstvý chlebíček voňavý po kmínu)...ty domácí okurky bych si kdyžtak jednu flašu vzal domu ...namísto flašky vína
![]()
jestli je někdo proti,ať zvedne ruku......,,,,,......aha nic nevidím......paráda schváleno![]()
![]()
děkuji za spolupráci.....![]()
Hadísku potvrzeno,všichni souhlasí ....nikdo nebyl proti![]()
Xixor to píše taktoxixor wrote:Já bych se na večeři vykašlal, nechal bych to jen na ty mísy večer. Však každému napeče mamina řízek na cestu ne?![]()
Osobě bych to viděl takto:
PÁ - mísy kolem 20-21 hod
SO alt. 1- snídaně, oběd - večeřa ve sklípku (to by snad mělo být v ceně sklípku)
alt.2 - snídaně, oběd, večeřě (a něco pozdního ve sklípku)
NE -snídaně
a hadis taktoHadis wrote:Další dílčí informace ke srazu :
Ubytování a strava :
S majitelem ubytovny jsem domluvil následující počet lůžek:
3x pokoj se 4 lůžky a 2 lůžky ( kdo byl minule, ví o čem mluvím )
1x pokoj se 4 lůžky.
Neboť je nás 19, to je takovej blbej počet, bylo by dobré doplnit stav na celkový počet 22 lidí. Jestli se to podaří naplnit již teď, nebo až těsně před srazem, je docela jedno, hlavně, abychom to naplnili.
Další možnost je ta, že někdo nebude schopen dojet a bude nás pouze 18.... Toto je ale varianta, která není v oblibě.
Kapacitu 22 míst můžeme naplnit třeba Etwasem, kterej přijede autem, PS2512 a jeho řidičem atd....
Platbu za ubytování, včetně předání klíčů provedu ihned po příjezdu, v případě, že někdo máte požadavek na společné ubytování, neváhejte mě informovat ( lepší soukromě, pak by z toho mohlo něco vzniknout ).....
Jídlo jsem objednal následovně :
Pátek : pozdní večeři ( formou bufetu - tlačenka, uzený, atd ) - cena 100,- CZK
Sobota :
snídaně - formou bufetu ( jako minule ) - 60 CZK
oběd - guláš, nebo něco jiného, pište návrhy - domluvíme s majitelem v pátek při příjezdu, nebo dopředu po telefonu, pokud se shodneme - 60 CZK
Neděle :
snídaně - formou bufetu ( jako minule ) - 60 CZK
Suma sumárum - cena za jídlo činí 280 CZK.
Tato cena bude vybraná ihned po příjezdu, prosím, nachystejte si drobné.
Díky
Co se týče sklípku, to má na starosti, tuším Palkaj, to se bude řešit opět na místě, odhaduji dalších 300 CZ.
Takže ubytování, jídlo a sklípek by mohlo stát kolem 1100 CZK + plus ještě, co se vypije
Sál na pátek je stále zamluven, vzhledem k nižšímu počtu účastníků bude přepočítaná cena na osobu a vybrán poplatek
Byla možnost zůstat v hospodě, ale tam nás limituje zavírací doba, která by bala někdy kolem půlnoci.
Proto jsem ponechal v platnosti sál.
Doufám, že jsem na nic nezapomněl, pokud máte nějaké připomínky, sem s nimi.
Jo, pochopitelně, pochvaly sem napsat taky můžete))
Hadis
Nene pane kolego, je to pouze za byt a za stravu. Ale že jste to vy, tak doprava z vašeho bydliště na stavbu je v ceně. Jízdenka je ovšem jen jednosměrná.Hadis wrote:( třeba kopeček v sobotu bude shazovat střechu, tak napíše a kilo bude za hodku doma![]()
![]()
)