Divize A

Moderator: Czech Moderators

tom17
Team President

Re: Divize A

Post by tom17 »

Big El wrote: Ale mohl bys tu takový topic založit, ať tu nemám svou ligu jenom já :lol:
Nemám potřebu :) Každopádně ten Tvůj topic jsem uvítal, četl jsem však jen první stránku. Rád bych si ho výhledově dočetl celý, tak tam informuj o nejnovějším vývoji, ať se to automaticky nesmázne :wink:

Zároveň prosím, kdyby měl někdo čas a chuť (klidně nějaký "nováček" zde na fóru), aby sesumíroval tipy jednotlivých manažerů v Tipovačce (str. 91 a dále). Minulou sezónu to udělal dobře (mám pocit, že to byl) Dawron. Díky :)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
dawron
Team President

Post by dawron »

tom17 wrote:Před dnešním, tj. sedmým, kolem jsem cítil, že to budu mít hodně nahnuté. Na náš stadión totiž zavítal jeden z nejslovutnějších manažerů a liška podšitá v jedné osobě pan DAWRON.
A odvezl si všechny 3 body. Soupeři už jsme osobně gratulovali, byl prostě lepší. Ale počíháme si na něj v odvetě :mrgreen:
Je to tak, Tatran si odvezl naprosto neočekávané tři body a to i na truc okolnostem. Bez LM (jeden vykartovaný a náhradník po těžkém nedoléčeném zranění) nahrazeného unaveným náhradním středopolařem a s jednatřicetiletým RM jsem si původně říkal, že to nemá smysl. Jenže pak jsem v noci prozkoumal tým soupeře a nebylo co řešit. Ani jsem nemusel prodlužovat smlouvy a v klidu na plac vyslal demoralizované hráče. :)

Ty jo, čtvrtý flek, foťte to! :)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
Papa Bouba Diop
Member of the Soccer Project Association

Post by Papa Bouba Diop »

jel jsem si k Mošnovi pro bod a mám ho :)

FC Kolíkov - Valcíři Chomutov 3-3 (142:142)

zítra máme doma Viastore a vzhledem k rozložení sil jeho hráčů nebereme nic jiného než 3 body :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
tom17
Team President

Post by tom17 »

Papa Bouba Diop wrote:
zítra máme doma Viastore a vzhledem k rozložení sil jeho hráčů nebereme nic jiného než 3 body :)
Manažer Viastore už má na zítřejší ligový zápas nachystanou sestavu. Tož zítra uvidíme... :)
VIASTORE
Papa Bouba Diop

tom17 wrote:
Papa Bouba Diop wrote:
Manažer Viastore už má na zítřejší ligový zápas nachystanou sestavu. Tož zítra uvidíme... :)
budeme se těšit :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

FC JEREMY - Fresh 2:1 (145-142)

Tak jsme doma tento týden zdolali již druhý přední tým - velká spokojenost!

Zítra si zajedeme na pořádnou shukačku do Havířova :D

K té předchozí diskuzi o možných adeptech na titul - hodně se mi líbí skladba týmu Darwen Town v divizi B.2. Jestli má nějaké peníze na doplnění kádru, tak by mohl v příštích sezónách dost nepříjemně kousat...
FC JEREMY
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Jeremy74 wrote:
K té předchozí diskuzi o možných adeptech na titul - hodně se mi líbí skladba týmu Darwen Town v divizi B.2. Jestli má nějaké peníze na doplnění kádru, tak by mohl v příštích sezónách dost nepříjemně kousat...
Já jsem ze spodních pater zvědav jen na jedno jmeno " Robátko " FC ligáč

Uvidíme,jestli Xixorův švagr doplní uzký kádr a pokusí se o to,co se Xiximu bohužel nepovedlo-.
V turnaji Šlechtická mince už to seká výkony 145 ,takže potencial tu je :wink: /i]
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
tom17
Team President

Post by tom17 »

Se nám tu rozjíždí docela zajímavá diskuze - alespoň pro mě :) Možná by si zasloužila vlastní topic...
Já ty nižší divize teď vůbec nesleduju (akorát mám nějaké týmy v oblíbených a sem tam mrknu, jak na tom jsou :) ).
Trochu přehled jsem měl teda vždy - Julia jsem zaregistroval poprvé v Géčku a bylo mi hned jasné, za jak dlouho tento kluk získá titul :)
Pak jsem dlouho věděl o Jeremym - o něm jsem už psal výše. No a pak Tigerinho - na něj mě upozornil kdysi manager FC NBG. Ten je na tom bych řekl taky hodně slušně. No a zvedá se Hernan. Bart by samozřejmě taky časem mohl, ale ten se baví svým způsobem - fakt jsem se zasmál, když jsem se díval na jeho realizační tým a hráče.
Darwen Town znám, hrál jsem s ním stejnou divizi v Céčku a oba dva jsme dělali malou "přestavbu" ve stejnou dobu. A oba dva jsme se zachránili, já jsem byl desátý a on myslím devátý. Byl to úžasný finiš, jak jsme dostali pod sebe ty ostatní :)
Takže otázka... ještě někdo další? Nestyďte se a přihlaste, jsou-li tu tedy takoví mezi námi... :mrgreen:
VIASTORE
Papa Bouba Diop

no já tipuji, že Hernán půjde postup za postupem až ten titul vyhraje podruhé :)
tom17
Team President

Post by tom17 »

Papa Bouba Diop wrote:no já tipuji, že Hernán půjde postup za postupem až ten titul vyhraje podruhé :)
Tak že bychom dali další tipovačku? :) Tentokrát ať ji raději vyhlásí někdo jiný než já (já jsem totiž pořád ještě nezaopatřené dítě :) )
VIASTORE
tom17
Team President

Post by tom17 »

Vidím tu bédu sekačku. Ten na mě působí, že má přehled. Jak to tipujete Vy, mistře? :wink:
VIASTORE
beda sekacka
Coach

Post by beda sekacka »

tom17 wrote:Vidím tu bédu sekačku. Ten na mě působí, že má přehled. Jak to tipujete Vy, mistře? :wink:
Ahoj, už sem to měl napsané, ale musel sem odběhnout od PC a tak Válcíři jsou rychlejší. Ve 40 sezoně si Hernán dojde pro druhý pohár v A a tentokrát to bude mít i nějakou tu obhajobu:-) Jinak ve spodních ligách nic závratně našláplého nevypadá a ani můj zatím tajuplný tým takové ambice nemá. FC Ligáč to nejspíš do A dotáhne, ale k výhře se nedostane.
xixor

Post by xixor »

beda sekacka wrote: FC Ligáč to nejspíš do A dotáhne, ale k výhře se nedostane.
Sdílím naprosto stejný názor a Robátko to ode mě ví.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
tom17
Team President

Post by tom17 »

beda sekacka wrote:Ahoj, už sem to měl napsané, ale musel sem odběhnout od PC a tak Válcíři jsou rychlejší. Ve 40 sezoně si Hernán dojde pro druhý pohár v A a tentokrát to bude mít i nějakou tu obhajobu:-) Jinak ve spodních ligách nic závratně našláplého nevypadá a ani můj zatím tajuplný tým takové ambice nemá. FC Ligáč to nejspíš do A dotáhne, ale k výhře se nedostane.
Hele, nechceš mi prozradit formou soukromé zprávy nebo do SP pošty, jaký máš teď tým? Ale pochopím, jestli se Ti chtít nebude :lol:
Spíš by mě jen zajímalo, jestli jsi se něco naučil za to svoje "období"... :)
A neboj, nechám si Tvoji současnou identitu pro sebe :wink:
VIASTORE
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

xixor wrote:
beda sekacka wrote: FC Ligáč to nejspíš do A dotáhne, ale k výhře se nedostane.
Sdílím naprosto stejný názor a Robátko to ode mě ví.
Já ho na srazu vyburcuju 8) ...jinak se taky samozřejmě chystám vyhrát Ačko.---ale momentálně si vystáčím,když to dotáhnu ted v D :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”