Nebo tu musí být někdo kdo má na starosti bany na fóru...
Moderator: Czech Moderators
Myslel som, že chceš zmazať účet, nie zabanovať.amoszamba wrote:Myslel jsem někoho CZ ať rozumí řeči mého kmene
Nebo tu musí být někdo kdo má na starosti bany na fóru...
Dost dobře nechápu, proč tohle tak řešíš....ale vím,že automaticky to nezmizí, je tu spousta příspěvků,v topicích starých několik let a u nich stále nicky včetně obrázku-.amoszamba wrote:No myslel jsem že ten kdo může zabanovat, může i smazat účet.
však jsem taky slušně odpovídám.....aspon někdo.amoszamba wrote:Nic neřeším jen se slušně ptám.
To udělá simulace za tebe. Stačí, když se přihlásí potřebný počet týmů a následující simulaci proběhne los a všem dojde zpráva s rozpisem utkání.tado95 wrote:Dobrý deň!!
Chcel by som sa opýtať ako môžem spraviť rozpis zápasov na priateľskom turnaji??
1. zvyšujegorfall4 wrote:No pár dní uběhlo , poslední rady jsem od vás vztřebal , a napadli mě další blbostitakže.....
1. zvyšuje se přijem z televizních práv ve vyšších ligách ? to samé platí pro reklamu nebo je to furt stejné ?
2.co preferovat v platech plat nebo premie ?
3.spiš technického rázu proč mi nekdy BS vypočítá výkon týmu a někdy prostě nefachá
1.) ty televizní práva přesně nevím,nesleduju to , ale reklamy jdou každou divizi nahoru. V "H" je to tuším 9tis nahoře pak třeba 14...extra velkej rozdíl to není,ale něco jo.gorfall4 wrote:No pár dní uběhlo , poslední rady jsem od vás vztřebal , a napadli mě další blbostitakže.....
1. zvyšuje se přijem z televizních práv ve vyšších ligách ? to samé platí pro reklamu nebo je to furt stejné ?
2.co preferovat v platech plat nebo premie ?
3.spiš technického rázu proč mi nekdy BS vypočítá výkon týmu a někdy prostě nefachá