krup nejedeHadis wrote: Minule měl balom Krup, tak doufám, že to letos vezme znova

Moderator: Czech Moderators
krup nejedeHadis wrote: Minule měl balom Krup, tak doufám, že to letos vezme znova
jancarik wrote: krup nejede![]()
![]()
![]()
Všechno se to nějak komplikuje, dorazí, jen neví kdy a na jak dlouho.......číslo? No on je pěkný čísloHadis wrote:jancarik wrote: krup nejede![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kdy dojede PS a nějaký číslo ?
OBROVSKÁ GRATULACE I OD NÁSxixor wrote:Tak státnice úspěšne zvádnuty,dokonce nejlíp, jak to mohlo dopadnout. Spadl mi obrovský balvan.
Samozřejmě jsem to oslavil,ale není to tak bouřlivé, jako když se vyhraje třeba MS v hokeji. Ta euforie na mě přichází až teď, takže to vypadá, že bude vylazena na sraz.Už se fakt na všechny moc těším.
Já na to v tom našem dnešním tel. hovoru asi pozapomněl, takže se taky připojuji a MOC TI GRATULUJIxixor wrote:Tak státnice úspěšne zvádnuty,dokonce nejlíp, jak to mohlo dopadnout. Spadl mi obrovský balvan.
Samozřejmě jsem to oslavil,ale není to tak bouřlivé, jako když se vyhraje třeba MS v hokeji. Ta euforie na mě přichází až teď, takže to vypadá, že bude vylazena na sraz.Už se fakt na všechny moc těším.
No když mi slíbíte, že mi to tam moc nepoblijete, tak vám z Olomouce pustím klimu.Matteo76 wrote:To bude zítra veselo v autě, jen doufám, že se tam neupečem a už se vás taky všechny těším, na tváře známé i zatím neznámé
Adresu nevím, ale zkus si najít TJ Sokol Velké pavlovice nebo tak nějak. JInak ve 21:00 jsou ještě všichni v pohodě, horší, kdyby jsi dorazil po půlnoci, to se s nikým domluvit moc nedáps2512 wrote:A je to v pr..li............pátek sobota v práci![]()
EDIT: pokud by byl někdo schopnej ještě v 21 hodin večer, tak bych dorazil po práci ale potřeboval bych adresu....kvůli navigaci.....nemám na nikoho telefoní číslo
Ty nepřijedeš?Sokol Cejc wrote:Užijte si to kucí, su tam duchem s Vámi