[Tactici si analize de meciuri]

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

minasthiryt
Member of the Soccer Project Association

Re: [Tactici si analize de meciuri]

Post by minasthiryt »

radutrif wrote:ms mult mult de tot e chiar o idee foarte buna..ms

acum m-am uitat la echipa ta si m-am uitat si la echipa adversarului, el o are de mai mult timp si jucatorii sunt ceva mai buni, nu stiu ce tactica ai putea folosi ca sa-l bati, eventual cea recomandata de mine insa trebuie sa ai random-ul de partea ta foarte mult :D

oricum multa bafta!

p.s. incearca sa aduci 3-4 jucatori gratis care sa te ajute sa obtii la sfarsitul sezonului pozitia 3 care iti aduce ceva banuti si apoi sezonul viitor sa speri la promovare.
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
radutrif
Fan

Post by radutrif »

pai am ofertat acum cativa jucatori bunicei si gratis..e bun asta cu care joc si bate la scor..in mod normal m-as gandi la o tactica defensiva dar vreau sa vad acum in amicale cum evolueaza diverse tactici..3-4-3 e bun eu gandesc ca si 4-3-3 sau poate chiar 4-4-2 ca si el ar fi bunicel cu mingi lungi si cu un finalizator ce zici???
minasthiryt

Post by minasthiryt »

Depinde daca pana duminica primesti acei jucatori gratis pentru ai avea in lot pentru meciul de luni, referitor la amicale, daca vrei sa testezi mai multe tactici este OK insa o sa le scada conditia fizica la jucatori...incearca sajoci amicalele doar az si maine pentru ca duminica sa le mai creasca conditia fizica.

referitor la "finalizator" acesta este doar un ordin individual atribuit unui jucator (in speta atacant) pentru a sti mai multe despre acest lucru intra pe "meniul principal > reguli > 10.Tactica" si acolo gasesti ce inseamna aceste ordine individuale, iar pentru a vedea ce ordin individual poate creste performanta unui jucator foloseste SPMT pe care-l gasesti AICI.
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
radutrif
Fan

Post by radutrif »

stiu ce e finalizatorul ca am descoperit eu:)amicale am azi maine sambata si alea de duminica le pot anula?sper sa imi vina jucatorii care chiar sunt bunicei dar ideea e ca tactica folosita de ala e una extrem de utila dupa parerea mea dar iti si necesita jucatori pe masura in schimb eu acum as putea juca ori 3-4-3 al tau ori 4-3-3 al meu care in primul amical nu a dat roade.
Razvanica

Post by Razvanica »

Vai de mine, ma doare capul. Zici ca e colocviul antrenorilor aici... Multi isi dau cu parerea in functie de cum cred ei ca merge jocul asta, dar aici e doar matematica. Ala e nepriceput daca joaca 4-4-2 cu pase, iar daca joci 3-4-3 cu mingi lungi esti la fel de nepriceput ca el. Iar daca ala are echipa mai buna, nu ai ce sa ii faci, decat poate sa dai acatiste si eventual sa joci 5-4-1 cu zid defensiv si stil 0 si sa speri la un egal.
Last edited by minasthiryt on Fri Jun 11, 2010 10:05 pm, edited 1 time in total.
Reason: Incearca sa nu mai folosesti cuvinte de natura jignitoare la adresa altor manageri!
Harder, better, faster, stronger
emperor
Assistant Coach

Post by emperor »

Razvanica wrote:Vai de mine, ma doare capul. Zici ca e colocviul antrenorilor aici... Multi isi dau cu parerea in functie de cum cred ei ca merge jocul asta, dar aici e doar matematica. Ala e bou daca joaca 4-4-2 cu pase, iar daca joci 3-4-3 cu mingi lungi esti la fel de varza ca el. Iar daca ala are echipa mai buna, nu ai ce sa ii faci, decat poate sa dai acatiste si eventual sa joci 5-4-1 cu zid defensiv si stil 0 si sa speri la un egal.
Poate ar trebui sa te mai temperezi putin. De ce ii jignesti pe cei doi? M-am uitat pe ce ai scris de-alungul timpului si ce intrebari ai pus pe forum si nimeni nu te-a jignit :!:
Last edited by minasthiryt on Fri Jun 11, 2010 10:11 pm, edited 1 time in total.
Reason: Nu mai reprodu cuvintele jignitoare ale altor useri!
minasthiryt

Post by minasthiryt »

Razvanica wrote:Vai de mine, ma doare capul. Zici ca e colocviul antrenorilor aici... .
fiecare are dreptul la o parere, o fi multa matematica dar daca s-ar sti totul atunci acest joc nu ar mai avea nici un farmec.
emperor wrote:" ala e bou" , " esti la fel de varza ca el" ( adik la fel de bou). Poate ar trebui sa te mai temperezi putin. De ce ii jignesti pe cei doi? M-am uitat pe ce ai scris de-alungul timpului si ce intrebari ai pus pe forum si nimeni nu te-a jignit :!:
nu are rost sa mai agiti prea tare spiritele :wink:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
cipriansimi

Post by cipriansimi »

minasthiryt wrote: nu are rost sa mai agiti prea tare spiritele :wink:
chiar asa :mrgreen: ca si asa moderatorii nu prea isi fac treaba :twisted: :P
minasthiryt

Post by minasthiryt »

cipriansimi wrote:
:arrow: up
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
cipriansimi

Post by cipriansimi »

minasthiryt wrote:
cipriansimi wrote:
:arrow: up
Felicitari pt functia de moderator :P

Acum am obs !
Razvanica

Post by Razvanica »

minasthiryt wrote:
Razvanica wrote:Vai de mine, ma doare capul. Zici ca e colocviul antrenorilor aici... .
fiecare are dreptul la o parere, o fi multa matematica dar daca s-ar sti totul atunci acest joc nu ar mai avea nici un farmec.
minas, problema e ca lucrurile astea se stiu. Ai 10 topicuri pe care se explica punctele de bonus pentru fiecare tactica si pentru fiecare formatie. Parerea mea e ca daca intr-adevar nu stii sa aplici niste formule (desi mi-e greu sa cred asta), atunci mai bine nu dai sfaturi. Ce rost are toate teoria aia, cu defensiva ta care anuleaza atacul adversarului si cu 4-3-3 care e predispus la egaluri? Daca intr-adevar nu stii, nu e nici o rusine, lasa sa raspunda altii care stiu. Iar daca stii, atunci nu inteleg de ce induci in eroare.

Asa, acum off-topic legat de "jigniri". Nu am jignit pe nimeni, totul era la conditional, era "daca joaca asa". Iar ala de care am zis la conditional ca e "bou" nici macar nu participa la discutie, nici nu e pe forum, Hai sa nu ne amintim toate parerile tale despre Sjarel, la care de altfel ai tot dreptul. Asa si eu, cred ca unul care joaca 4-4-2 cu pase e bou. Nu i-am zis asta unui user anume de pe forum, am vorbit la modul general. Asta e, e gresit sa joci 3-4-3 cu mingi lungi. Da, e o prostie sa o faci. E ca la examen la matematica, ori e bine, ori e gresit.

@emperor: Nu pot decat sa te felicit daca ai citit intr-adevar tot ce am scris eu pe forum. Daca ai si inteles ce ai citit, ai invatat multe si astept cu interes sfaturile pe care o sa le dai de acum incolo celor care au intrebari.
calin_g

Post by calin_g »

Razvanica wrote: minas, problema e ca lucrurile astea se stiu.
baiatul are doar 3-4 zile de cand s-a inscris in SP, prin urmare si pe forum :roll: cam greu sa stie..
SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
minasthiryt

Post by minasthiryt »

Razvi, ti-am dat dreptate ca jocul se invarte in jurul matematicii de altfel nu vad cum un manager online nu ar fi asa, dar incercam sa-i explic baiatului intr-un alt mod, mai ales ca e si nou, voiai sa-l iau/luam cu formule de calcul si mai stiu eu ce variabile ca sa castige un meci?

Intr-un fel sau altul omul a inteles ce vreau/vrem sa spunem!

Referitor la acele cuvinte chiar daca persoana nu e de fata(pe forum) sau ca sunt spuse la conditional prezent sau trecut sau mai stiu eu la ce timp mai bine sa le inlocuim cu alte expresii si nu conteaza acum ce am spus sau ce voi spune eu despre Sjarel, stii este o vorba "nu fa ce face popa, fa ce zice popa" :wink:

Spunea cineva ca pe forum a inceput sa fie putina activitate ca nu mai sunt discutiile din trecut dar nu cred ca este necesar sa purtam astfel de discutii.

Un weekend placut tuturor! :wink:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Razvanica

Post by Razvanica »

calin_g wrote:
Razvanica wrote: minas, problema e ca lucrurile astea se stiu.
baiatul are doar 3-4 zile de cand s-a inscris in SP, prin urmare si pe forum :roll: cam greu sa stie..
Nu vorbeam de baiatul care a pus intrebarea. Oricum, s-a inteles ce trebuia sa se inteleaga, nu mai insist pe subiectul asta.
GASCAN
Assistant Manager

Post by GASCAN »

sal
ce tactica si ce stil contracareaza 4-3-3 mingi lungi....????? :mrgreen: :D
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”