minasthiryt wrote:Razvanica wrote:Vai de mine, ma doare capul. Zici ca e colocviul antrenorilor aici... .
fiecare are dreptul la o parere, o fi multa matematica dar daca s-ar sti totul atunci acest joc nu ar mai avea nici un farmec.
minas, problema e ca lucrurile astea se stiu. Ai 10 topicuri pe care se explica punctele de bonus pentru fiecare tactica si pentru fiecare formatie. Parerea mea e ca daca intr-adevar nu stii sa aplici niste formule (desi mi-e greu sa cred asta), atunci mai bine nu dai sfaturi. Ce rost are toate teoria aia, cu defensiva ta care anuleaza atacul adversarului si cu 4-3-3 care e predispus la egaluri? Daca intr-adevar nu stii, nu e nici o rusine, lasa sa raspunda altii care stiu. Iar daca stii, atunci nu inteleg de ce induci in eroare.
Asa, acum off-topic legat de "jigniri". Nu am jignit pe nimeni, totul era la conditional, era "daca joaca asa". Iar ala de care am zis la conditional ca e "bou" nici macar nu participa la discutie, nici nu e pe forum, Hai sa nu ne amintim toate parerile tale despre Sjarel, la care de altfel ai tot dreptul. Asa si eu, cred ca unul care joaca 4-4-2 cu pase e bou. Nu i-am zis asta unui user anume de pe forum, am vorbit la modul general. Asta e, e gresit sa joci 3-4-3 cu mingi lungi. Da, e o prostie sa o faci. E ca la examen la matematica, ori e bine, ori e gresit.
@emperor: Nu pot decat sa te felicit daca ai citit intr-adevar tot ce am scris eu pe forum. Daca ai si inteles ce ai citit, ai invatat multe si astept cu interes sfaturile pe care o sa le dai de acum incolo celor care au intrebari.