Speciální poděkování všem organizátorům.
P.S. Mohl by mi někdo z účastníků vysvětlit, jak se staví petržel ?

Moderator: Czech Moderators
Když jsme jeli tam, tak na tempomatu bylo 130, když zpět, tak 140.jancarik wrote: no to rika ten pravej kolik si jel po ty dalnici![]()
my te jen predjizdeliHadis wrote:Když jsme jeli tam, tak na tempomatu bylo 130, když zpět, tak 140.jancarik wrote: no to rika ten pravej kolik si jel po ty dalnici![]()
Ale MNM přede mnou jel min 150, páč mě furt ujížděl
jancarik wrote: my te jen predjizdeliale asi si nevnimal to troubici auto
![]()
![]()
jinac jako minule velmi vypecena akceDiky vsem
Nevidím Foxe.Hadis wrote:blážo, chybí ti tam popis kdo je kdo
EDIT : kdo stojí za tím Oslíčkem ?
Taky si myslím že jato Foxir , poněvadž měl černé tričko.Dobře kdo je kdo dodělám , ale přiznám se že pokud to nezvládnu ty jména přiředit správně tak se nezlobte.Mám tak trochu problé na první pokus zapamatovat si ihned jménakopeckar wrote:Nevidím Foxe.Hadis wrote:blážo, chybí ti tam popis kdo je kdo
Jaromir Blazek wrote:
Zde je společné foto účastníků 2.srazu ve Velkých Pavlovicích.Chybí zde současný velikán celého socceru Julius Caesar, který si zabalil svých " pár švestek " v sobotu odpoledne a ujížděl k domovu.
Jinak tento víkend si užili všichni a ve skvělé náladě.![]()
![]()
Děěěkuji alespoň se to naučímkopeckar wrote:Jaromir Blazek wrote:
Zde je společné foto účastníků 2.srazu ve Velkých Pavlovicích.Chybí zde současný velikán celého socceru Julius Caesar, který si zabalil svých " pár švestek " v sobotu odpoledne a ujížděl k domovu.
Jinak tento víkend si užili všichni a ve skvělé náladě.![]()
![]()
Horní řada zleva : Pupajdi, robátko, Jeremy, skrytý Foxir, Jančařík, kopečkář, Palkaj, Hadis, Betis, Pavel
Dolní řada zleva : mouven, oslíček, Mantel, Matteo, xixor
Mám dojem, že Hadis jel jako Šnekis. Jančaříkův kočár, ač na pravé straně vpředu notně přetížen, se kolem té jeho lehce vytuněné tříkolky p. Kopečkáře jen mihnul.jancarik wrote:no to rika ten pravej kolik si jel po ty dalniciHadis wrote:Kdybys nejel tak pomalu, tak jsme toho mohli stihnout víc![]()
Alespoň vidíte, kdo z nás má nejvyšší skrytouHadis wrote:blážo, chybí ti tam popis kdo je kdo
tak ja priste pribrzdimHadis wrote: ale že něco troubilo, to jsem vůbec nezaregistroval..