Ale choďte vy lichotníci, ešte spyšniem...
Ale teraz vážne.
Myslím, že prvý ročník Pohára nám celkom vyšiel, nejaké väčšie problémy neboli a keď už niečo bolo, tak myky mi s tým veľmi pomohol, za čo mu patrí takéto veľké
ĎAKUJEM

Jediné, čo ma trochu mrzí je neaktivita batiho, ktorý pre pracovnú vyťaženosť nemal čas nielen na Pohár a fórum, ale ani na samotné SP, kde sa neprihlásil už od 2. mája a zdá sa, že musíme počítať s najhorším...

Takže na správu slovenských súťaží asi ostaneme len myky a ja, v prípade ak niekto neprejaví ochotu pridať sa. Hlavne v Lige by to veľmi pomohlo, lebo zvládať každý týždeň evidovať 44 zápasov je aj na koňa veľa. Ale pri najhoršom to nejak zvládneme. Rozpad slov. súťaží a hlavne zánik Ligy by som nedopustil, to je jasné.

V budúcom ročníku by sme teda chceli predstaviť zmenený model slovenských súťaží. Bude sa hrať počas dvoch sezón aj Liga aj Pohár, takže bude treba urobiť termínovku dôslednejšie, presne na daný dátum, čo sa tentokrát trochu zanedbalo a tak sa museli termíny presúvať, aby sa posledné play-off zápasy Pohára stihli dohrať ešte v 34. sezóne. Okrem toho by som chcel prepracovať losovací program, ktorý sme použili na los posledných 3 kôl Pohára (myky z neho spravil screen), aby sa dal použiť aj na skupinovú fázu, predkolá, zadávanie výsledkov a pod.
Asi bude trochu problém so stránkou, pretože tá je batiho a ten, ako som už spomínal, nemá čas.
A ešte ma trochu sklamal prístup Kosmina, ktorý sa komunikácii so mnou akoby vyhýbal, a tak som si neni istý, či budú slovenskí manažéri so svojimi tímami zaradený do IFSP súťaží. Mrzí ma to, ale vyzerá to tak, že skôr nie, s výnimkou CHL, kde si Kosmin sám určil, koho tam zaradí.

Viac info tu:
http://fisp.fnhost.org/
Ďakujem všetkým manažérom k férovosti a ústretovosti voči nám, ale aj iným manažérom a ďakujem im za ich loajalitu a že to s nami ťahajú v SL už nejaký ten čas.
PaToM