Moderator: Czech Moderators
Ano o týden se to prodlužujeSlanec wrote:Chtěl bych se zeptat. Nevíte prosím někdo, jestli SPFA ovlivňuje i dobu na kterou je možno posílat pozvánky na přátelská utkání? Mně bez SPFA to jde 14 dní předem, kolik by to bylo se SPFA? Díky.
Děkuji vám, pane a když může Hadis, tak já takyps2512 wrote:Ano o týden se to prodlužuje![]()
Pane slanec......nevím jestli máte nárok používat na otázky tento topik -
Však se kdysi - tušm kvůli pupajdímu - uvažovalo o přejmenování topicu na: Jsi na SP starý? Potřebuješ pomoci?Slanec wrote:Děkuji vám, pane a když může Hadis, tak já takyps2512 wrote:Ano o týden se to prodlužuje![]()
Pane slanec......nevím jestli máte nárok používat na otázky tento topik -![]()
Hráč musí zůstat na transfer listině minimálně tři dny. Po uplynutí této doby je možný:eLGiiik wrote:ahoj jak dlouho trva doba prestupu ? kdy vyhraje nejvyssi nabidka automaticky?
To neovlivníšdann11 wrote:neviete ako sa ziskavaju nove kampane na soccerprojecte
Skrytá hodnota se dá vypočítat. Slouží k tomu pomůcky. Jedna je třeba zde:dann11 wrote:a podla coho sa yistuje celkova hodnota hraca neviditelna ci jakaje to
Asi máš na mysli skrytú vlastnosť. Ako už napísal drewitz, dá sa vypočítať. Nie je to celková hodnota, je podobná ako ďalšie hráčove vlastnosti, má dvojnásobnú váhu ako hlavné vlastnosti, ale nie je zverejnená. Dá sa vypočítať aj tu (je tam aj návod): http://battle-strategy.com/sp_player.aspx Celkovú hodnotu hráča vyjadruje celkové hodnotenie.dann11 wrote:a podla coho sa yistuje celkova hodnota hraca neviditelna ci jakaje to
okPaToM wrote:Asi máš na mysli skrytú vlastnosť. Ako už napísal drewitz, dá sa vypočítať. Nie je to celková hodnota, je podobná ako ďalšie hráčove vlastnosti, má dvojnásobnú váhu ako hlavné vlastnosti, ale nie je zverejnená. Dá sa vypočítať aj tu (je tam aj návod): http://battle-strategy.com/sp_player.aspx Celkovú hodnotu hráča vyjadruje celkové hodnotenie.dann11 wrote:a podla coho sa yistuje celkova hodnota hraca neviditelna ci jakaje to
Skrytá sa dá vypočítať aj "ručne", a to vzorcom:
SKRYTÁ = 15*celkové hodnotenie - [skúsenosti + morálka + výdrž + rýchlosť + kontrola lopty + 4 špecifické vlastnosti (podľa postu hráča) + 2*(1. hlavná vlastnosť + 2. hlavná vlastnosť)]