Divize A

Moderator: Czech Moderators

dawron
Team President

Re: Divize A

Post by dawron »

Papa Bouba Diop wrote:zvládnul si to,gratuluji :)
Není k čemu, ale děkuji. O víkendu jsem podělal přípravu a musel jsem tak v pondělí své dědečky z A-týmu postavit do ligy proti u utd, aby se morálně zmátořili. Na Tebe pak byli dost unavení, ale odhady výkonů hovořily jasně. Přesto jsem pro jistotu dvěma hráčům prodloužil smlouvy.

Teď je nejdůležitější, aby se mi stihli odpočinout před výjezdem do Kolíkova. :)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
Papa Bouba Diop
Member of the Soccer Project Association

Post by Papa Bouba Diop »

dawron wrote:
Papa Bouba Diop wrote:zvládnul si to,gratuluji :)
Není k čemu, ale děkuji.
dobře, příště už se to nestane :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
dawron
Team President

Post by dawron »

Mošna to dnes vzdal předem, takže v 35. sezóně divize A platí průběžná statistika:

Dawron vs. Xixxtapo 5:0:0
Tatran Střešovice
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

dawron wrote: Dawron vs. Xixxtapo 5:0:0
:shock: ....co to je zase za novou soutěž? :shock:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
MošnaM

Post by MošnaM »

Ale to je zase Dawronovina :lol: . Minulou sezónu hlásal, že kdo nehraje SP pohár, tak je srab. Tuhle sezónu se nechal vyřadit a teď se prsí, že vyhrává :mrgreen: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

MošnaM wrote:Ale to je zase Dawronovina :lol: . Minulou sezónu hlásal, že kdo nehraje SP pohár, tak je srab. Tuhle sezónu se nechal vyřadit a teď se prsí, že vyhrává :mrgreen: .
áha...takže zase klasika .....jak se mu to hodí,tak to prezentuje 8) ...žádná změna.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
dawron
Team President

Post by dawron »

pupajdi13 wrote:
MošnaM wrote:Ale to je zase Dawronovina :lol: . Minulou sezónu hlásal, že kdo nehraje SP pohár, tak je srab. Tuhle sezónu se nechal vyřadit a teď se prsí, že vyhrává :mrgreen: .
áha...takže zase klasika .....jak se mu to hodí,tak to prezentuje 8) ...žádná změna.
Negativ. Z poháru jsem hanebně vypadl zcela neúmyslně. V poslední době se mi několikrát stalo, že jsem zakalil až do rána bílého, aniž bych si během toho stihl (v některých případech ani nebyl schopen) nastavit. Ten pohár se hrál zrovna během jedné z těch nocí. Nastoupila tam sestava dorostenců jak je uložena pod A a bylo vymalováno.
Tatran Střešovice
Image
dawron
Team President

Post by dawron »

Tak a teď je to na Michalovi, náhodná ztráta z prvního kola byla odčiněna. :)
Tatran Střešovice
Image
tom17
Team President

Post by tom17 »

dawron wrote:Tak a teď je to na Michalovi, náhodná ztráta z prvního kola byla odčiněna. :)
Gratulace, ukořistil jsi cennou remízu :wink:

Mně se podařilo v tomto týdnu uhrát 12 bodů, což jsem však tušil už po pondělním zápase s Andrewem, že se takový bodový přísun zadaří :) Příští týden může napovědět mnohé o tom, zda se usídlím v klidných stojatých vodách středu nebo budu mít ještě starosti se záchranou; na titul už to každopádně nevypadá :) Doma přivítám oslíčka a Papu, zajíždím k Mošnovi a Dawronovi.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

dawron wrote:Tak a teď je to na Michalovi, náhodná ztráta z prvního kola byla odčiněna. :)
oslíček odvedl skvělou práci (velký dík!), ted přebírá štafetu karl-loss, tak uvidíme :twisted:
dawron
Team President

Post by dawron »

tom17 wrote:
Gratulace, ukořistil jsi cennou remízu :wink:

Mně se podařilo v tomto týdnu uhrát 12 bodů, což jsem však tušil už po pondělním zápase s Andrewem, že se takový bodový přísun zadaří :) Příští týden může napovědět mnohé o tom, zda se usídlím v klidných stojatých vodách středu nebo budu mít ještě starosti se záchranou; na titul už to každopádně nevypadá :) Doma přivítám oslíčka a Papu, zajíždím k Mošnovi a Dawronovi.
Díky, cením si toho bodu obzvláště z toho důvodu, že jsem do základu na oba kraje zálohy postavil borce, kteří už mají oslavu 31. narozenin za sebou. A právě s ohledem na jejich věk jsem jim dal defenzivní pokyny. :-)
Tatran Střešovice
Image
Papa Bouba Diop

pro mě až neskutečné, že jsem dokázal někdy (kdovíkdy) ráno nastavit sestavu na zápas s oslíčkem po docela náročných dvoudenních oslavách bakalářského titulu :mrgreen: zázraky se dějí koukám :lol:

Totemo Baka - Valcíři Chomutov 0-0 (140:139)

tenhle týden jsem žádnou slávu neočekával a taky se nekonala...přesto ty 4 body mají svou váhu...
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Papa Bouba Diop

velmi důležité 3 body jsou doma :)

Valcíři Chomutov - Sokol Čejč 1-0 (145:142)

zítra máme Slavii, takže na naše konto přibydou další 3 body :)
tom17
Team President

Post by tom17 »

Papa Bouba Diop wrote:velmi důležité 3 body jsou doma :)

Valcíři Chomutov - Sokol Čejč 1-0 (145:142)

zítra máme Slavii, takže na naše konto přibydou další 3 body :)
Gratulace. Mně se dneska ráno nezadařilo, oslíček zkušeně ustál přísného rozhodčího.
Viastore - Totemo Baka 2-2 (výkony 147:146)
Na příští domácí zápas se budeme muset pečlivěji připravit :)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
oslicek

Post by oslicek »

tom17 wrote: Gratulace. Mně se dneska ráno nezadařilo, oslíček zkušeně ustál přísného rozhodčího.
Viastore - Totemo Baka 2-2 (výkony 147:146)
Na příští domácí zápas se budeme muset pečlivěji připravit :)
jen se nežinýruj a rovnou sem napiš, že ses chtěl soustředit na úterní ligu... koukám, že to s tou záchranou myslíš fuckt vážně - pořád sem si myslel, že hraješ tu letošní sezónu jen tak z rozmaru. vypadalo to zpočátku, že si to o posledního černého petra rozdáš s dawronem, pač máte nejslabší týmy, ale potom, co ste vypadli z SP poháru tak ste to asi přehodili na aktuálně 8.-11. tým :-(.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”