Myslím, že najmenej tak 2M, ale ak sa podarí, tak aj 4M.jonY.h wrote:poraďte, jaká by byla raálná cena na prodej? díky

Moderator: Czech Moderators
Myslím, že najmenej tak 2M, ale ak sa podarí, tak aj 4M.jonY.h wrote:poraďte, jaká by byla raálná cena na prodej? díky
Tipl bych to na 2 - 3Mjefery wrote:Zdravím centrum mládeže mi vyprdlo tohodle hráče.Za kolik bych ho mohl střelit?
Sven Van Driessche (Belgium)
post RF
8 Črv 2010 [19]
Agresivita 0%
skrytá včera 95 dneska 98,3
Sokol Cejc wrote:Tipl bych to na 2 - 3Mjefery wrote:Zdravím centrum mládeže mi vyprdlo tohodle hráče.Za kolik bych ho mohl střelit?
post RF
8 Črv 2010 [19]
Agresivita 0%
Tak zkusím někoho koupit,díky že si napsalkalvados wrote:Zdar
končím se SP, tak dávám k prodeji pár celkem slušných hráčů k prodeji...
K.
Teď tam máš 3 mega tak bych se nebál dát 4megaSe(basty)an wrote:kolik by jste daly na okamžity přestup ?zatim tam mam 2mega...
http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=23696515
Nevytrénovaného moc draho neprodáš navíc 19-ti letého... pokud bys ho vytrénoval a on hrál ve 23 letech výkon 71, tak se dá uvažovat o nějaké vyšší cenně kolem 7-10 M.jefery wrote:Sokol Cejc wrote:Tipl bych to na 2 - 3Mjefery wrote:Zdravím centrum mládeže mi vyprdlo tohodle hráče.Za kolik bych ho mohl střelit?
post RF
8 Črv 2010 [19]
Agresivita 0%
jenom?
záleží jak moc potřebuješ peníze.. ale já bych si ho nechal a prodal až po vytrénovaní.Klitor wrote:GK 19let, skrytá 96, agr 23%
dneska přišel, mám ho prodávat či zkusit trénovat? resp když prodat tak za kolik by mohl jít ?
no tak prachy se hoděj vždypuzzle wrote:záleží jak moc potřebuješ peníze.. ale já bych si ho nechal a prodal až po vytrénovaní.Klitor wrote:GK 19let, skrytá 96, agr 23%
dneska přišel, mám ho prodávat či zkusit trénovat? resp když prodat tak za kolik by mohl jít ?