Divize A

Moderator: Czech Moderators

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by pupajdi13 »

Ted jsem koukal na dnešní ligu v divizi A .....a přiznám se,že jedné věci nerozumím.

v utkání Strakapůd - Fresh ( 5 : 3 )......byl vyloučen v 66.minutě domácí golman a mě by zajímalo,kdo to utkání dochytal.

Pokud vím,tak v takovýchto případech jde ze hry nějaký bek a střídá ho golman.......pak je tu varianta.,,že neměl Kejchy na lavičce náhradního golmana a to ho uchránilo od stažení hráče,,..každopádně tohle vidím prvně ...pokud by k tomu někdo měl nějaké bližší info budu rád :wink:

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=35
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
jancarik

Post by jancarik »

pupajdi13 wrote:každopádně tohle vidím prvně ...pokud by k tomu někdo měl nějaké bližší info budu rád :wink:
zase jeden zvedavej Dckar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nereknu nereknu.... :lol: :lol: :wink:
jo a priste prosim tady http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 60&t=43934
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
Big El

Post by Big El »

pupajdi13 wrote:Ted jsem koukal na dnešní ligu v divizi A .....a přiznám se,že jedné věci nerozumím.

v utkání Strakapůd - Fresh ( 5 : 3 )......byl vyloučen v 66.minutě domácí golman a mě by zajímalo,kdo to utkání dochytal.

Pokud vím,tak v takovýchto případech jde ze hry nějaký bek a střídá ho golman.......pak je tu varianta.,,že neměl Kejchy na lavičce náhradního golmana a to ho uchránilo od stažení hráče,,..každopádně tohle vidím prvně ...pokud by k tomu někdo měl nějaké bližší info budu rád :wink:

Měl bych vysvětlení.
Za prvé: Michal opravdu na lavičce gólmana neměl.
Za druhé: Strakapůdi zkrátka hráli power play. Koneckonců gólmana ani nepotřebovali. Když se podíváš na zápis o utkání, tak po gólmanově vyloučení měl soupeř jedinou šanci - hned v 67.minutě - a ta dopadla následovně:

"Wawan Ardiansyah zahodil další obrovskou šanci a dnes je zralý na vystřídání, na hřišti to smrdí rybinou..."

S ohledem na to, že v brance nikdo nebyl, tak to tou rybinou nejen smrdělo, ale přímo zápachalo :lol:

Nicméně žádnou další šanci obrana nedopustila, a tak gólman zkrátka nebyl potřeba :wink:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
léblík

Post by léblík »

Big El wrote:
pupajdi13 wrote:Ted jsem koukal na dnešní ligu v divizi A .....a přiznám se,že jedné věci nerozumím.

Měl bych vysvětlení.
Za prvé: Michal opravdu na lavičce gólmana neměl.
Za druhé: Strakapůdi zkrátka hráli power play. Koneckonců gólmana ani nepotřebovali. Když se podíváš na zápis o utkání, tak po gólmanově vyloučení měl soupeř jedinou šanci - hned v 67.minutě - a ta dopadla následovně:

"Wawan Ardiansyah zahodil další obrovskou šanci a dnes je zralý na vystřídání, na hřišti to smrdí rybinou..."

S ohledem na to, že v brance nikdo nebyl, tak to tou rybinou nejen smrdělo, ale přímo zápachalo :lol:

Nicméně žádnou další šanci obrana nedopustila, a tak gólman zkrátka nebyl potřeba :wink:
Někdo z hráčů v poli sij ednoduše nasadil rukavice a dochytal to :mrgreen: Rozhodčí si toho nevšiml a tak to není v zápisu o utkání :mrgreen:
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
dawron
Team President

Post by dawron »

oslicek wrote:jen se nežinýruj a rovnou sem napiš, že ses chtěl soustředit na úterní ligu... koukám, že to s tou záchranou myslíš fuckt vážně - pořád sem si myslel, že hraješ tu letošní sezónu jen tak z rozmaru. vypadalo to zpočátku, že si to o posledního černého petra rozdáš s dawronem, pač máte nejslabší týmy, ale potom, co ste vypadli z SP poháru tak ste to asi přehodili na aktuálně 8.-11. tým :-(.
Si jedl nějaké mexické houby tak hodinu před tím, než jsi to napsal, že? :-) Ještě tak možná, kdyby zůstalo jen u tří totálních výprodejů, tak by se tuto sezónu konal nějaký boj o záchranu.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
tom17
Team President

Post by tom17 »

oslicek wrote: jen se nežinýruj a rovnou sem napiš, že ses chtěl soustředit na úterní ligu... koukám, že to s tou záchranou myslíš fuckt vážně - pořád sem si myslel, že hraješ tu letošní sezónu jen tak z rozmaru. vypadalo to zpočátku, že si to o posledního černého petra rozdáš s dawronem, pač máte nejslabší týmy, ale potom, co ste vypadli z SP poháru tak ste to asi přehodili na aktuálně 8.-11. tým :-(.
Vzhledem ke skutečnosti, že jsem si vytyčil pro příští sezónu cíl v podobě zisku titulu v Áčku, bylo by vhodné se v něm tuto sezónu zachránit :)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
ps2512

Post by ps2512 »

tom17 wrote:
oslicek wrote: jen se nežinýruj a rovnou sem napiš, že ses chtěl soustředit na úterní ligu... koukám, že to s tou záchranou myslíš fuckt vážně - pořád sem si myslel, že hraješ tu letošní sezónu jen tak z rozmaru. vypadalo to zpočátku, že si to o posledního černého petra rozdáš s dawronem, pač máte nejslabší týmy, ale potom, co ste vypadli z SP poháru tak ste to asi přehodili na aktuálně 8.-11. tým :-(.
Vzhledem ke skutečnosti, že jsem si vytyčil pro příští sezónu cíl v podobě zisku titulu v Áčku, bylo by vhodné se v něm tuto sezónu zachránit :)
No Julius už má postarší pány v týmu, ale díval jsem se že Michal nevyprodává :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Big El

Post by Big El »

ps2512 wrote:
tom17 wrote:
No Julius už má postarší pány v týmu, ale díval jsem se že Michal nevyprodává :mrgreen:
A navíc se to Áčko chystáš vyhrát Ty, že?
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
ps2512

Post by ps2512 »

Big El wrote:
ps2512 wrote:No Julius už má postarší pány v týmu, ale díval jsem se že Michal nevyprodává :mrgreen:
To až tam někdy postoupím a 15 týmů v A začne vyprodávat :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
PaToM

Post by PaToM »

ps2512 wrote:
Big El wrote:
ps2512 wrote:No Julius už má postarší pány v týmu, ale díval jsem se že Michal nevyprodává :mrgreen:
To až tam někdy postoupím a 15 týmů v A začne vyprodávat :mrgreen:
Nebuď furt alibista a ukáž im, kto je tu pán! :mrgreen:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
dawron
Team President

Post by dawron »

Asi si večer udělám screenshot tabulky. Výše už můj tým nikdo nikdy neuvidí. A s největší pravděpodobností už ani zítra ne. :-)
Mám čtyři hráče základní sestavy vykartované, jednoho zraněného a spolu s ním i náhradníka za jednoho z vykartovaných. Takže Oslíček to bude zítra mít velmi jednoduché.

Těší mě ale dnešní výhra 3:2 nad Viastore. Myslím, že byla pro konečné umístění důležitější, než pokus něco urvat Totemu. Jak se říká: "Rozdali jsme si to o šest bodů". Nastavil jsem to opatrně, abych resiho lehce přehrál i kdyby se rozhodl jít do rizika. On do něj šel a nevyplatilo se mu to. Ale i tak z toho byla přestřelka, která mi dvěma inkasovanými góly trochu kazí statistiku (z 0,76 na 0,82 obdržených gólů na zápas).
Tatran Střešovice
Image
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

tento týden je i přes pokračující oslavy velmi vydařený :) další důležité 3 body :)

Valcíři Chomutov - FC Kolíkov 2-1 (143:140)

na záchranu máme 12 bodů a do konce sezóny nás ještě čekají 4 zápasy s přestavujícími týmy...čili u Valcířů panuje spokojenost :)

edit: dnes jsme měli ohromné štěstí :)

Viastore - Valcíři Chomutov 2-2 (147:139)

resi byl jasně lepší a měl vyhrát...náš Venca "Otík" Ottmar byl ovšem proti a v 90. minutě zachránil chycenou penaltou cenný bodík pro nás
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

My máme za sebou naprosto tragický týden. Soupeři z čela tabulky nás jasně přehráli a šance dosáhnout na bronzovou medaili se nám pořádně vzdálila :(
Příští týden musí být lepší, ale prioritu má v tuto chvíli Pohár.
FC JEREMY
dawron
Team President

Post by dawron »

Dnes jsme dle všeobecného očekávání podlehli venku Jeremymu. Naštěstí se podařilo uhrát příznivý výsledek 1:0 a příliš si tak nepohoršit skóre. Jeremy si tímto vítězstvím vytvořil sedmibodový náskok, který by mu v závěrečném týdnu měl i přes nepříznivý los stačit k uhájení 4. pozice.

A jelikož Mikef proti Slovenskému týmu nepřekvapil, zůstává Tatran nadále na 5. příčce tabulky. Dotáhli se na nás pouze Valcíři z Chomutova - na rozdíl dvou bodů. V závěrečném týdnu tak musíme v pondělí bezpodmínečně utnout Mikefovi pomyšlení na pricemoney a ve zbylých dvou kolech s outsidery ještě více nahonit skóre. Peníze za umístění v divizi A jsou na dosah! Kdo by si to kdy o Tatranu pomyslel?! :-)
Tatran Střešovice
Image
xixor

Post by xixor »

Tak jsem to vzal za Michala Kejchala na týden. Na programu byl zápas proti Bace a hezky se to povedlo - redka + 0 bodů při stejném výkonu. Tak si říkám, jestli fakt nejsem prokletý a jestli by to někdo neměl vzít za mě. Tak se obracím na své předchůdce v hlídání, jestli to nevemou ještě o týden.

Opravdu mě to mrzí. :(
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”