Neostýchej se a pojď mezi násps2512 wrote:Gratulace Juliovi!!!!
Taktéž gratulace všem co se zahránili!!!!
Mohu sem nakouknout????![]()

Moderator: Czech Moderators
Neostýchej se a pojď mezi násps2512 wrote:Gratulace Juliovi!!!!
Taktéž gratulace všem co se zahránili!!!!
Mohu sem nakouknout????![]()
netušímtom17 wrote:Neostýchej se a pojď mezi násKdy dorazí kolega jančařík?
no nevim co je zajmavy na tom porad prohravat ale kdyz to rikas tak se taky tesimPapa Bouba Diop wrote:
zároveň tu vítám všechny nové a těším se na přístí sezónu, která by mohla být více zajímavá než tato
Co to plácáte, včera jsem takhle koupil hezký LFjancarik wrote:plany nejsou zadny snad jen si to uzit a jestli na trhu bude to co ted tak nevim jak tu sezonu dokopu asi 14hracum je 30 a zbytku 31
neser te me paneps2512 wrote:Co to plácáte, včera jsem takhle koupil hezký LFjancarik wrote:plany nejsou zadny snad jen si to uzit a jestli na trhu bude to co ted tak nevim jak tu sezonu dokopu asi 14hracum je 30 a zbytku 31
Andrew, co byla naše cena - tipnul bych, že nějaká pružná a šťavnatá šestnáctka, ne?tom17 wrote: Byl bych rád, kdyby i poražení finalisté (oslíček, Andrew) projevili v budoucnu zájem o jejich "ceny".
jo, mě Mošník taky překvapil - když sem se díval na kádry po tom, co bylo jasné, že to pět týmů vypouští, říkal sem si, že o to jedenácté místo bude přetlačovaná mezi tebou, mnou, resim a dawronem. Mošníka sem viděl v tom poklidném středu s MikeFem a Papou na 5.-7. místě.Sokol Cejc wrote: Zklamáním pro mne naopak byly výkony kolegy Mošníka, přeci jenom jsem očekával, že áčkem propluje v klidu a černý petr zůstane na mě. Že by nováčkovská daň či nervozita...![]()
![]()