halooooo cože???? Nerozumím.......jéééé to jsem nechtěl....už je u nás v týmujancarik wrote:no hlavne rychle zapomen na to LF![]()

Moderator: Czech Moderators
halooooo cože???? Nerozumím.......jéééé to jsem nechtěl....už je u nás v týmujancarik wrote:no hlavne rychle zapomen na to LF![]()
Jo, ten by se hodil, jen se mi za něho nechce dávat tolik €Big El wrote:Dívám se teď po mladých hráčích, kteří by se Elninu mohli hodit a objevil jsem na trhu pěknýho frajera. Ve 20 letech ten týpek hraje tolik, co nejlepší z mých staříkůMyslím, že jestli nějaký Áčkař - nebo ambiciózní budoucí Áčkař má našetřeno, tak to může být zajímavý kauf
ps2512 wrote:Od jistoty postupu mě mlátí random hlava nehlava....se na to asi vys..u a rozprodám to.....viz poslední zápas
ČL +3 remíza,pupajdi13 wrote:ps2512 wrote:Od jistoty postupu mě mlátí random hlava nehlava....se na to asi vys..u a rozprodám to.....viz poslední zápas![]()
to myslíš to 144:144 s Bobanama? (0:1)...jéééé to ještě vubec nic není,já takhle projíždím turnaje jeden za druhým s +6-7 body ,už to ani nekomentuju,jen kliknu a jedu dál.
Upřímnou soustrast Tvému pokladníkovi.mantel wrote:O víkendu jsem při prodlužování smlouvy neodhadnul počet nul - místo 7K platím borcovi 70K. Čistě jako zajímavost by mě zajímalo, jestli je tu ještě nějaký větší pitomec než já neboli jestli někdo platí nějakému hráči vyšší základní plat než 70 000 ?
No jo, to tě stálo 315 K navíc, mě vlastní blbost bude stát skoro 2 mega každou sezonu:-( Ale snad tu cenu časem stáhnu dolů a nebude to tak finančně náročné.Big El wrote:Upřímnou soustrast Tvému pokladníkovi.mantel wrote:O víkendu jsem při prodlužování smlouvy neodhadnul počet nul - místo 7K platím borcovi 70K. Čistě jako zajímavost by mě zajímalo, jestli je tu ještě nějaký větší pitomec než já neboli jestli někdo platí nějakému hráči vyšší základní plat než 70 000 ?
Kdysi, hodně kdysi dávno, jsem dával hráči podpisový bonus a místo 35.000 jsem mu dal 350.000![]()
![]()
Ale tohle je asi ještě nepříjemnější. Každopádně můj svěřenec tento nečekaný příjemný příjem oslavil bohatou párty a dokonce mě na ni i pozval![]()
![]()
mantel wrote:No jo, to tě stálo 315 K navíc, mě vlastní blbost bude stát skoro 2 mega každou sezonu:-( Ale snad tu cenu časem stáhnu dolů a nebude to tak finančně náročné.Big El wrote:Upřímnou soustrast Tvému pokladníkovi.mantel wrote:O víkendu jsem při prodlužování smlouvy neodhadnul počet nul - místo 7K platím borcovi 70K. Čistě jako zajímavost by mě zajímalo, jestli je tu ještě nějaký větší pitomec než já neboli jestli někdo platí nějakému hráči vyšší základní plat než 70 000 ?
Kdysi, hodně kdysi dávno, jsem dával hráči podpisový bonus a místo 35.000 jsem mu dal 350.000![]()
![]()